Makkelijk, snelle levering door kleertjes.com

Snelle levering, veel keuze en leuke kortingen. Een nadeel vind ik dat er nu veel bedrijven zijn aangesloten,waardoor natuurlijk veel keuze, echter komen we nu meerdere pakketten (5) voor 1 bestelling.

Veel keus en leuk sale artikelen

Ik zocht voor mijn 2 kinderen kleding. Je kunt gemakkelijk filteren en overzichtelijk vergelijken en sorteren. Fijne site. Een grote bestelling gedaan. Nu afwachten hoe de kleding er uit ziet en past. Top site!

Makkelijk en snel! Top kwaliteit

Makkelijke site om te navigeren. Overzichtelijk en super te navigeren.

Snelle levering, ruime keuze

Fijn webshop, ruime keuze van kleren en snelle levering

Altijd goed

Ik bestel regelmatig bij Kleertjes.com. De combinatie tussen de mooie aanbiedingen, goede merken, snelle reactie bij de klantenservice en meerdere betaalmogelijkheden maken het altijd een makkelijke keuze.

Gemakkelijk

Overzichtelijke site, ruime keuze en gemakkelijk te bestellen en te retourneren even,

Teleurstelling en slechte communicatie

Normaal gesproken goede ervaringen met kleertjes.com. Helaas dit keer fout gegaan. Had een bestelling geplaatst met 4 producten, waarvan 2 via een externe partij werden verzonden. Deze kwamen netjes op tijd aan. Na een week contact opgenomen met kleertjes.com over de 2 missende producten die via hen verstuurd zouden worden. Kreeg netjes een mail terug dat ze er achteraan gingen. Volgende dag ineens bericht dat mijn “retour” verwerkt was…Jammer want ik had graag een keuze gehad in de mogelijkheden.

makkelijk en fijn

kunt snel en makkelijk bestellen, goede service en regelmatig korting

Fijne online winkel met heel veel keuze en snelle levering!

Ik ben heel tevreden over Kleertjes.com. Veel keuze, snelle levering. Je kunt de verzendkosten afkopen. Vriendelijke klantenservice.

top webshop

al jaren 1 van mijn favoriete web shops met leuke aanbiedingen. de nieuwste mode voor kids. snelle levering en retourneren zonder problemen. jammer dat jullie je spaarsysteem niet meer hebben anders hadden jullie een dikke vette 10 gescoord!

Alting goed

Veel keus Snelle levering Overzichtelijk

Super fijne site.

Al regelmatig wat besteld en hele fijne afhandeling. Ook bij vragen keurige afhandeling.

Altijd een ruime keuze, snelle levering en snelle afhandeling van evt een retour!

Blije kids goede kleding

Snelle levering Mooie en goede kleding Makkelijk te bestellen En retour zenden bijna nooit nodig maar zowel dan is dit goed geregeld.

Kleertjes .com is echt een top website

Snelle levering gratis verzending mits afgekocht! Breed aanbod goede website fijn filters!

10 uitstekend

Geweldige aankoop , goed verzorgd snel geleverd en goede pasvorm. Mijn kleindochter is er super blij mee. Ik zal kleertjes.com zeker bij familie vrienden en bekenden aanbevelen. Groetjes Anne-Marie Sahnoune

Fantastisch!

Een webshop om trots op te zijn. Bestellingen worden zeer snel geleverd en bij problemen wordt je altijd zeer goed, vriendelijk en snel geholpen. Retourneren is ook altijd makkelijk als het niet past.

Zie, bestel en ontvang snel de leukste kinderkleding

Het aanbod is groot en snel geleverd. Kwaliteit is altijd super.

Lang gewacht op artikelen

Jammer dat ik na 3dagen mijn bestelling kreeg. Hoewel gezegd wordt voor 22.30 besteld morgen in huis.

prijzen ok, snelheid goed, collectie uitgebreid

De prijzen zijn niet superlaag maar netjes, de snelheid van de site en het afrekenproces zijn keurig op orde, verzending is netjes en de afhandeling van retouren ook. Nog geen enkele keer problemen gehad en hopelijk blijft dit ook zo.

Mooie kleding, fijne prijzen

Overzichtelijk site, groot assortiment en altijd mooie kleding voor een prima prijs

Super snelle service

Altijd wordt snel de bestelling bezorgd. Bij vragen snel reactie en retour wordt ook snel afgehandeld. Top!

Klant staat hier echt op nr 1

Al meerdere keren iets besteld. Alleen maar goede ervaring. Klantenservice is makkelijk bereikbaar, goede service, men denkt met je mee, artikelen worden snel geleverd.

Mooi aanbod, snelle verzending, makkelijk retourneren

Bestel regelmatig iets, en heb nog nooit gedoe gehad. Zowel website zelf als externe aanbieders verzenden snel. Fijne website, ook veel aanbiedingen.

Kleertjes komt alle afspraken na die ze beloven. Ook een vriendelijke klantenservice die goed te bereiken is. En het belangrijkste ze hebben de kleding van de laatste mode.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum