Snelle levering, leuke kleren!

Erg blij met onze aankopen.

Altijd goed!

gemakkelijk winkelen

Ruime keuze !

Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com, goede service met mooie kwaliteitskleding.

Ik heb meerdere aankopen gedaan en tot nu toe weinig retour moeten doen. De prijs kwaliteitsverhouding is goed en het leuke is als er nog eens acties zijn, vooral met kinderen die flink groeien. Na het dragen is de kleding vaak nog goed en kan nog een ronde mee. Dan gaat het naar een gezin die het goed kan gebruiken.

Top! Snel geleverd en leuk broekje.

Altijd tevreden met kleertjes.com!

Veel keuze en nu in de sale voor mooie prijsjes. Helaas was er uiteindelijk 1 kledingstuk toch niet op voorraad. Het bedrag is direct netjes terug gestort. Een optie zou ook kunnen zijn dat men met een alternatief komt, wat wel voorradig is.

Helemaal geweldig!

Kleertjes.com is zo geweldig. Als drukke mamma van twee heb ik geen tijd om winkels af te gaan. Maar online shoppen bij kleertjes.com kan altijd ergens tussen het brengen naar de zwemles, ophalen van voetbal en door naar gitaarles :-) Ze hebben altijd de leukste kleertjes en een goede prijs / kwaliteit verhouding. Snelle levering en als het retour moet, geen gedoe: gewoon in de doos en terug sturen. Je hoeft niks op de doos te plakken, daar is allang aan gedacht. Helemaal op en top en geweldig.

prima service

altijd goede service en leuke kleertjes

Hele fijne webshop!

Groot pluspunt is dat je de verzendkosten kan afkopen! Ideaal!

Fantastisch!

Altijd mooie kleding en ondergoed!

Leuke overzichtelijke shop en snelle levering

Leuke overzichtelijk shop, altijd snelle levering, heel accuraat en als er onverhoopt toch iets retour gaat, wordt er net zo snel en accuraat gehandeld. Ik ben een tevreden en trouwe klant!

Uitstekend!

Al verschillende bestellingen gedaan : Alles tiptop in orde, heel snelle levering, altijd kwaliteit produkten, 1 keer was er iets niet meer te leveren, geld was de dag erna terug op mijn rekening. Tracking systeem nooit problemen mee. Heel veel webshops mogen hier een voorbeeld van nemen!

Netjes op tijd goede service zeer tevreden

Leuk om de kleertjes te zien dragen door mijn kleinkindjes

De keuze en kwaliteit van de kleren echte aanrader Plezant winkelen online en dan ook zeer snel geleverd

Tijdens sales voordelig

De aangeboden artikelen vind ik persoonlijk wat prijzig, maar zodra er een sale is of een extra kortingsactie, zijn de prijzen wat gunstiger en maak ik hier dan ook graag gebruik van. Leuk aanbod van verschillende artikelen en merken en de maten vallen over het algemeen goed. Al met al zeker tevreden over kleertjes.com :D

Goede en snelle service

Regelmatig bestel ik via Kleertjes.com. Nooit ongemakken. Goede en snelle service! Zowel levering als retour!! Top!

Goede filters!

Mooie kledij met aangename kortingen.

Makkelijk om te bestellen

Goed geregeld op tijd

Veel keus, mooie aanbieidingen, uitstekende service!

Ik ben zeer tevreden over kleertjes.com. Het aanbod is heel groot, maar door alle filters blijft het toch overzichtelijk. Ze hebben scherpe aanbiedingen. Retourneren is heel makkelijk en de service is uitstekend!

Goede ervaring

Nieuwe kleding nodig voor 3 kids. Het is altijd een feestje om bij jullie te bestellen. Leuke kortingen ook.

Goede ervaring

Altijd fijn om hier iets te bestellen

Dochter was weer toe aan nieuwe schoenen. Super veel leuke schoenen. Maar liefst met twee paar geslaagd! Ze is weer klaar voor de lente/zomer!

Prima levering.

Snelle levering. En met gemak een artikel dat helaas stuk bleek geretourneerd.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum