Geweldig !!!

Had mooie truien besteld en betaald, was ik vergeten bij het afrekenen die. 10% extra kassakorting eraf te trekken, heb even gebeld, en ja hoor ze heeft er keurig een melding van gemaakt en ik kreeg keurig mijn 10% teruggestort, op de cent af, dat noem ik nog eens. service, helemaal top. Dank jullie wel.

Erg leuke webwinkel!

Veel mooie merken en veel keuze! Vrij snelle bezorging. Retourneren gaat ook gemakkelijk. Verzendkosten vanaf € 49,99 gratis en de verzendkosten zijn ook voor een jaar af te kopen.

Altijd top!

Mooie merkkleding, duidelijke website, snelle reactie.

Van A tot Z makkelijk shoppen, goede service, netjes verpakt

Het is makkelijk om snel je items te vinden die je wilt! Ook kan je vanaf een bepaalde korting filteren wat bij vele webshops moeilijk gaat! Kleertjes.com heeft ook geregeld erg leuke acties, daarnaast ook veel andere artikelen naast kleren die van leuke en goede kwaliteit zijn!

Fijn en snel verzonden

Snel in huis Mooi aanbod

Heel tevreden

De volgende dag in huis. Goede kwaliteit!

Snelle en goede levering.

Snelle en goede levering. Tevens bij retourneren, ook snel geregeld.

Geweldige webshop!

Ik koop graag en vaak bij Kleertjes.com. Het is een handige en overzichtelijke website. Goede foto's van de kleding en snelle verzending. Artikelen zijn altijd goed verpakt! Tevens zijn er geregeld leuke aanbiedingen! Echt een aanrader!!!

Snelle service, veel keuze

Je kunt goed controleren op de juiste maten, zeer Veel merken waaruit je kunt kiezen., Waardoor je vaak de juiste keuze maakt en als dat niet zo is dan is het eenvoudig terugsturen en je krijgt je geld snel teruggestort. Ik koop mergens anders meer!

Super service, prachtige kleren!

Altijd erg tevreden met service! Mooie kleren! Gewoon top!

Goede en betrouwbare webshop

Alles op tijd geleverd.goede servive

Betaalbare en mooie kleding!

Altijd een snelle levering, mooie kleding met goede kwaliteit.

Een ruime keuze

Je hebt ontzettend veel keuze en ook qua prijs is er voor ieder wat wils. Dit is erg prettig. Als ik iets heb besteld, wordt het de dag erna geleverd. Ik heb nog geen één keer meegemaakt dat het langer duurt. De bestelling is netjes verpakt en de kwaliteit van de kleding is prima in orde.

Goede uitleg bij de kleding

Heel fijn dat er bij ieder product een duidelijke omschrijving staat, zeer uitgebreid en duidelijk.

Overzichtelijk

Goed,alleen de laatste tijd veel problemen met een wachtwoord wat niet matcht. Maar de website is overzichtelijk ruime keus aan producten!

Ik bestel hier veel en de service is altijd top en bezorging heel snel. Daarom bestel ik hier al jaren.

10/10

Fast delivery and very Good quality items.

Zo blij met deze shop

Super leuke items voor mijn 10 jarige

Alles bij elkaar in 1 webshop

Makkelijk besteld, snel in huis. En veel keuze! De sale is ook nog eens heel voordelig. Ik ben prima tevreden.

Top in alle opzichten

Makkelijke website, veel keuze, topkwaliteit en snelle service!

Top, duidelijk, snel, krijg wat je beloofd word!!

Overzichtelijk, makkelijk en leuke acties

Altijd goede service, mooie kleding en geweldige aanbiedingen. Heel fijn winkelen!

Kwaliteit voor een fijne prijs

Veel keuze dus fijn shoppen

Wauw, wat soepel

Bestellingen, vragen, opmerkingen. Alles wordt super vlot en netjes afgehandeld. Retouren worden ook prima verwerkt. Goede site voor het aankleden van je kinderen.

Altijd weer een feestje om alles uit te pakken!

Ik bestel regelmatig kleding voor mijn dochtertje en zoontje. Het is altijd weer een feest om alles uit te pakken en te passen. Er is een nadeel aan dit feestje, er blijft altijd te veel aan mijn handen plakken, hahaha. Er gaat ook wel eens wat mis, denk hierbij bijvoorbeeld aan een retourzending wat niet (op tijd) verwerkt wordt of een defect aan de kleding. Maar ook dan staat het personeel je gelijk correct te woord en lossen het op. Ik ben een kleertjes.com fan en zal dat op deze manier nog heel lang blijven.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum