Top kleding met snelle service!

's Avonds besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit en hip voor ieder kind. Klantenservice is goed en makkelijk te bereiken en komen met goede oplossing als er wat is! Zeker een aanrader deze site!

Mooie kleding betaalbaar en optijd thuis bezorgd

Wij zijn zeer tevreden

Prettige webshop voor mooie kinderkleding!

Ruim assortiment aan kinderkleding van de meest bekende merken! Fijne website, snelle en nette verzending en retour! Fijn ook dat je de verzendkosten elk jaar kunt afkopen!

vlotte keuze

Heel uitgebreide keuze en altijd geleverd zoals je verwacht.

bestellen bij Kleertjes.com is altijd een feestje

Handige website, alles overzichtelijk, snelle levering, ideaal als je op het gemak thuis alles kan passen! Top!

Heel Goed

Ik vind de service van kleertjes.com erg fijn. De bezorging is vaak snel. Goede webshop.

Altijd snel en goed geregeld

Nog nooit negatieve ervaringen gehad. Duidelijke site en info bij artikelen. En ben altijd blij met de reviews erbij. Soms geeft dat de juiste info om iets een maat groter of kleiner te bestellen.

een hele mooie webpagina

een hele mooie webpagina een hele mooie uitzet gekocht voor mijn kleindochter

Altijd heel snel in huis en prima service

s'avonds besteld. De pakketjes kwamen de volgende middag al binnen. Netjes verpakt en kleding van goede kwaliteit.

Prima, mooie merken goede prijzen en uitstekende service

Mijn ervaring is prima, bestel er geregeld. Alles is top geregeld van site, bestelling, betaling retour beleid en voorwaarden en niet te vergeten de service als er wat is.

Snelle levering en keurig verpakt! Ik zal zeker vaker bestellen bij kleertjes.com

Geen betere kleding webshop dan kleertjes.com

Ruime keuze uit merk en soorten kleding naast dat loopt de maat van klein naar (jong) volwassenen waardoor mijn zoon van 16 samen met zijn kleine broertje van 7 leuk en alsnog stoer kunnen matchen.

Prima ervaring

duidelijke omschrijving, fijne kleding en goede service.

Duidelijk en overzichtelijk

Ik ben altijd zeer tevreden over de website en service van Kleertjes.com. Ik winkel er regelmatig!

Süper site hopelijk win ik voor mijn kleinkind

Perfect!

Super tevreden ben ik over deze website. Alles wat ik zoek is makkelijk te vinden. Veel toffe kleding en schoenen, in alle denkbare merken. Levering is altijd snel, producten zijn altijd netjes verpakt. Ook een eventuele retour is makkelijk en snel geregeld.

de max

ik bestel al enkele jaren bijna al de kledij voor mijn kinderen bij kleertjes. Ze hebben de trendy merken, heel snel geleverd, je kan achterna betalen, zalig gewoon. Ik raad ze al maanden aan bij familie en vrienden.

Een leuke online webshop met een genoeg aan keuze. Makkelijk te overzien en te bestellen! Nog nooit geen problemen gehad met kleertjes.com Bestel er zeker vaker!

makkelijk besteld, snel geleverd, goed artikel

70%korting en dan nog eens 20%...daar doen we het wel voor. Dat triggerde in eerste instantie. De bestelling was snel geplaatst en betaald en vervolgens ook keurig geleverd bij het afhaalpunt; de plaatselijke Hema. De jas zit prima, lekker warm. Zoonlief is tevreden.

Vriendelijke en snelle service met goede producten

Mijn ervaring met kleertjes.com is erg positief. Ik ben tot nu toe altijd zeer tevreden geweest over bestelde producten. Levering is snel en netjes, ook retour sturen gaat makkelijk als dit nodig is. Bij eventuele problemen wordt er vlot geholpen en alles wordt netjes afgehandeld.

Fijne website

Goede zoekfunctie voor maat en verschillende artikelen!

Snelle website - fijne filters

Je vindt snel waar je naar op zoek bent, snelle levering!

Veel leuke merken en snel geleverd, top!

Goede overzicht. Hele leuke kleding zowel voor jongens als meisjes. Goede kortingen nu! Makkelijk te bestellen in de gewenste maten. En kan op rekening!

Afkopen verzendkosten is top!

Ik ben super tevreden over Kleertjes. Veel keuze, snel geleverd en het afkopen van de verzendkosten vind ik top! Vaak haak ik af met bestellen via een webshop door de hoge verzendkosten...bij Kleertjes dus niet. Kortom, ik ben heel tevreden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum