Mooie kleding, goede service en prima prijs!

Ik bestel graag bij kleertjes.com. De retourverwerking is snel, de levering is snel. Alles is keurig verpakt. Mocht een artikel onverhoopt toch zijn uitverkocht dan hebben zijn dit al verwerkt in de rekening.

Super snelle levering

Uitstekende webshop

Goede service. Groot assortiment. Snelle levering.

Prkma website

Overzichtelijke en prettige webshop

geweldig

Mooie site en prachtige kleren, mooie acties

Snelle en perfecte service.

Ik ben erg tevreden met jullie. Altijd mooie spullen en in de sale voor hele mooie prijzen. Snelle en betrouwbare service.

De site is voor een ieder zeer toegankelijk.

Wat ook belangrijk is: de klantenservice is goed bereikbaar.

Goede kwaliteit voor een mooi prijsje

De website is overzichtelijk door de diverse filters. Dit maakt het uitzoeken erg makkelijk! En niet onbelangrijk de kledingmerken zijn leuk en van goede kwaliteit.

Uitstekende service!

Ik bestel al jaren kleding voor mijn 2 kinderen bij kleertjes.com en ik ben hier uitermate tevreden over. De beste webwinkel van allemaal als je het mij vraagt: goede kwaliteit, snelle levering en realistische afbeeldingen.

Zeer uitgebreide en duidelijke site, volop keuze.

Als een zeer tevreden klant schrijf ik deze review. Altijd een duidelijke site, met volop keuze voor iedereen en iedere portemonnee. En een snelle levering

Zeer uitgebreide en duidelijke site, volop keuze.

Goede site, duidelijk, goede prijs snelle levering en makkelijk retour beleid

Altijd duidelijk communiceren via mail over leveringen, retour. Met vragen aan klanten service altijd snel en duidelijk antwoy. Fijne web winkel

Kleertjes waren netjes op tijd bezorgd.

Goede maat voering overzichtelijke site. Fijne shop om online te winkelen.

Ideaal veel keuze en mooie prijzen

Met veel gemak kleding bestellen wat snel thuis bezorgd wordt

Toppers!

Snele service, bij leveren en zn bij retourneren. Goede aanbiedingen. Top omschrijving van de artikelen, komt volledig overeen.

Slaag eigenlijk altijd!

Waar ik op het moment naar op zoek ben, ik slaag er eigenlijk altijd voor! T-shirts, longsleeves, winterjassen!

mooie duurzame kleding

altijd correcte levering

mooie duurzame kleding

altijd correcte levering

Super leuke kleertjes

Hele leuke site om kleertjes te kopen voor kids

Mooie kleding

Snelle levering, goede service en goede kwaliteit! Mijn jongens zijn er helemaal blij mee

kost mij veel te veel geld ;)

altijd als ik "even" ga scrollen zit er binnen no time voor een vermogen in mijn winkelmandje. gelukkig met afterpay laat ik alles komen en kan ik met een kleine man van 5 alles eens rustig uit zoeken en passen. allemaal merken van voordelig naar een stukje duurder onder 1 dak. in een woord GEWELDIG !!!

Zo leuk om voor de kleinkinderen te shoppen hier. En o zo makkelijk :-)

Ik vin het zo leuk en makkelijk om hier te shoppen voor de kleinkinderen. Deze oma kun je niet blijer maken. ;-)

Mooi kleren en fijne website!

Ik slaag altijd op kleertjes.com De website is overzichtelijk doordat de filters veel keuze bevatten en goed werken. Snelle bezorging, erg fijn als er een jas in de winter kapot is! Het afkopen van bezorgkosten maakt het bestellen bij jullie erg aantrekkelijk!!

Makkelijk om bestellingen te plaatsen en complimenten voor de klantenservice

Bestellen is makkelijk, klantenservice is vriendelijk, denken mee en denken in oplossingen. Leuke kleertjes, gewoon echt een fijn platform!

Leuke collectie, gemakkelijke site en redelmatig kortingen

Heel leuke collectie en ik vind de site ook zeer gemakkelijk in gebruik. De zending en eventuele retour verloopt ook vlot. Geen opmerkingen dus.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum