goede service

goede service, mooie aanbiedingen, snelle levering.

Mooi divers aanbod!

Prima site. Werkt prima, aanbod leuke merken, goede foto’s.

Veel keuze , snelle levering

Altijd leuk om bij jullie te bestellen. Veel keuze en heel snelle levering. Ik vind het top.

Super service, mooie kleding, mooie prijzen

ik ben al heel lang klant bij kleertjes.com en ik bestel er altijd kleren voor mijn 4 kids. Ik ben heel tevreden! Dus ik bestel in de toekomst zeker nog veel meer kleding! :-)

Top!!

Altijd leuke kleding, goede service en makkelijk te bestellen.

Tot nu toe goed

Moet nog op m'n bestelling wachten, zeer benieuwd (vervoerder DHL hebben we slechte ervaring mee, geef mij liever postnl) via de site ging alles soepel EN leuk dat je gelijk 10,- korting krijgt voor 't aanmelden van de nieuwsbrief.

zo jammer

Altijd alles in orde bij bestellingen. Correcte levering, correcte prijzen, mooie kleding! Broek besteld en na een week nog niet ontvangen. Bij het navragen waar mijn pakje blijft krijg ik de melding dat post. nl vertraging heeft. Ik kan hier zeker begrip voor opbrengen maar na een dikke week nog geen levering vind ik er toch wat over. Bij nog eens navraag waar mijn pakje blijft krijg ik de reactie 'wij vinden het ontzettend jammer'... ja ik ook, tot wanneer ga ik moeten wachten? Ik verwacht toch meer service, jullie kiezen voor levering via deze partner.

Snelle verzending altijd en een top service mocht er iets niet goed zijn.

Veel keuze en coole kleren

Altijd veel keuze en coole, kwalitatieve kleren voor een goede prijs. Enige minpuntjes is dat user experience wat sneller kan, mede omdat 1) je heel vaak moet aangeven dat je geen robot bent, vooral als je een grote bestelling probeert te plaatsen 2) je telkens de pagina verder moet laten, ipv snel tussen verschillende paginanummers te switchen.

style

altijd leuk om hier te winkelen keus in overvloed, altijd moeilijk om te selecteren om aan het budget te houden goede kwaliteit leuke solden zowel jongens als meisjes

Snelle levering en goede prijs.

Ik bestel altijd de kids kleding bij kleertjes.com

Ik kan altijd goed slagen bij kleertjes.com Zelden gaat er wat retour. Zomer en winter..altijd leuke merken en hippe kleding voor mijn 3 kids!

Snelle verzending van goede kwaliteit kleding

Inmiddels als enkele keren kleding voor de kinderen besteld via kleertjes.com. De kleding wordt snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Leuke kleertjes met een leuke prijs

Veel keuze ,leuke kleding, hoge korting, prima site

Zeer compleet aanbod voor iedere wens en style!

Orders worden snel geleverd, vragen goed beantwoord en voor ieder wat wils.

Snelle fijne service

Leuke kleding, snelle service en ruim aanbod.

Prima en overzichtige site en goeie service

Zeer overzichtelijk site en makkelijk te bestellen ook de levering ging vlot. Dik tevreden.

Tot nu toe is de kleding altijd goed!

Problemen worden altijd goed opgelost. Terugsturen is ook nooit een probleem. En wat toch bij mijn oudste dochter niet past, trekt mijn jongste weer aan. Maar dit komt maar sporadisch voor.

Een mooi ervaring altijd

Ik koop veel van de kinderen van jullie website. De producten komen altijd binnen en als iets niet goed past het is makkelijk om het terug te sturen en geld is terug in mijn bankrekening gezet.

groot aantrekkelijk aanbod

Het aanbod is mooi, groot en er zijn mooie kortingen, alsook kledij van goede kwaliteit, mijn zoon is altijd modern en leuk gekleed!

bij jullie wordt ik vrolijk.

Goede service overzichtelijke site en voldoende keus voor schappelijke prijzen.

Fijne snelle service. Ook als een artikel binnen een bepaalde tijd beschadigd denken ze met je mee en krijg je een compensatie. (Behalve bij slijtage plekken natuurlijk).

Hele fijne onlinewinkel

Fijne winkel om kleren te kopen maten zijn vaak goed en snelle levering

Zeer tevreden , Alles was zoals ik gehoopt had !!!

Ik wilde graag mijn kleinkinderen verassen met leuke setjes kleding en dat is helemaal gelukt , dankzij goede beschrijving en foto s van de kleding !

Fijne manier van bestellen

Erg overzichtelijke bestelsite. Er kan gefilterd worden op geslacht, maat, kleur, merk of soort kleding (bijv. jurken). Erg praktisch! Ook staat de kortingscode op de website zelf vermeld (wintersale), dus die kun je makkelijk invoeren en je hoeft dan niet ergens een kortingscode te zoeken o.i.d.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum