Leuke schoentjes

Zoals altijd snel verzonden en snel ontvangen. Ik ben een shopper die meestal iets koopt wanneer ik het snel nodig heb. Leuke schoenen, leuk model, zoontje vindt ze cool. Enkel de "verf" op de plakkers gaat er zeer snel af. De rubberen tip is voor mijn zoontje echt nodig dus ideaal.

Ik hou van kleertjes.com!

Ik bestel bijna altijd bij kleertjes.com. Leuke aanbiedingen Goede service Fijn AfterPay Goede service Gewoon top site!!!

Prima, goed en snel.

Het is fijn winkelen. Site werkt goed. Retouren en/of artikelen die niet op voorraad zijn maar inmiddels wel betaald worden snel terugbetaald.

Altijd netjes verzorgd!

Ik bestel al jaren kleding hier, altijd keurig verzorgd en ook retour gaat netjes en snel.

Voldoende

Mijn eerste ervaring met Kleertjes was fantastisch. Snel geleverd, stevige doos, een ballon erin en later weer eens wat anders, helemaal leuk. Het retourneren ging ook als een trein en je kon er blind op vertrouwen dat het geld dat je terug kreeg ook klopte. Maar nu.. Het duurt langer voordat de bestelling binnen is, de doos is fragiel, geen attentie meer en het ergste is nog: Dat retourneren! Tip: Zet op het retour formulier ook de prijzen. Extra referentie of ik het juiste artikel terug stuur. Tip 2: Meld dat een artikel vanuit een andere fabriek komt. Tip 3: communiceer beter met After pay. Tip 4: verwerk je retouren nauwkeuriger, ook die vanuit een andere fabriek. Het is bij een grote bestelling een te grote puzzel. Zeker als ik niet kan vertrouwen op jullie afdeling retourneren. Tot slot wil ik wel in alle eerlijkheid zeggen dat mijn ervaring komt uit de uitverkoop periode, echter moet dit geen excuus zijn, maar hopelijk een motivatie. Ik verander niet van winkel, raad het nogsteeds iedereen aan. Hoop enkel dat jullie scherper worden, dan hoef ik niet 4x achter mijn betaling aan. Dankjewel!

Zeer goed!

Ik vind het om meerdere redenen fijn om bij kleertjes.com te shoppen. Namelijk, omdat: 1. Groot aanbod met leuke merken; 2. Snelle levering; 3. Achteraf kunnen betalen, zonder daar extra voor te hoeven betalen; 4. Goede retourservice / snelle afhandeling; 5. Goede kortingsacties.

Hele fijne webshop!

Altijd fijn om bij kleertjes.com te bestellen. Hebben hele leuke aanbiedingen en een super (bezorg) service

Snel, overzichtelijk, makkelijk bestellen en retouneren

Bezorging is nel, website overzichtelijk, makkelijk bestellen en retouneren, fijn dat je achteraf kan betalen. Bestel hier heel vaak

Ruime keus, mooie artikelen

Veel keuze van veel leuke producten. Er is altijd wel wat leuks te vinden. Duidelijke foto's en omschrijvingen. En hele goede kortingsacties!

Complete webshop

Hier slaag ik altijd! Leuke diverse kledingmerken in verschillende prijsklassen. Je ziet altijd wel iets leuks.

Hele hele hele slechte webshop!!!

Je kan nog beter schoenen bij de bristol halen dan hier bestellen!!! Na 3 keer dragen zijn mijn dochters dure replay schoenen helemaal kapot. Er is serieus alleen mee gewandeld en mee in de auto gezeten. Het enige waar zij tegenaan heeft kunnen komen is de voorstoel van de auto. Ze is 11 dus klimmen en klauteren is er niet meer bij. De schoenen laten aan alle kanten los. Zowel de touwtjes als de lak die af bladdert!! Met kerst gekregen en 3 keer kunnen dragen. NOOIT NOOIT NOOIT MEER KLEERTJES.COM. Raad het jullie allemaal af!!

Mooie dubbelzijdige warme jas

Mooie zachte warme jas op 2 manieren te dragen, heel fijn! De jas valt klein! Alleen jammer dat bij de jaszakken geen knopen zitten of ritsen.

Super mooie kwaliteit

Voor mijn zoon boxers en longsleeves gekocht ben er super blij mee! Goede kwaliteit en snelle levering.

Retourneren een beetje onduidelijk, niet te zien op overzicht van kleertjes.

Perfect!

Mooie kleding voor een leuke prijs. Snel verstuurd.

Mooie kleding en snelle levering

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com. Lekkere snelle levering. Heel blij mee

Fijn met zo veel keus en kortingen

Zeer tevreden met al die service

Overzichtelijk, gemakkelijk, snel!

Hele handige website waar je heel gericht kunt zoeken en en top retour-service!

Leuke kleding, goede aanbiedingen en vriendelijke, hulpvaardige klantenservice.

SUPER

Duidelijke site, leuke acties, ruime keuze, mooie merken, snelle levering. Ben al jaren trouwe klant!

Altijd goed en snel

Fijne site, snelle bezorging en snelle verrekening bij retourzendingen.

Mooie sale en snelle levering

Altijd weer erg tevreden over de service van kleertjes.com! Soms duurt de retourafwikkeling wel erg lang. Maar wij zijn vast niet de enige die weleens wat terug sturen.

mooie spullen met steeds een mooie korting en een hele snelle service !

De jaarlijkse aankoop van de wnterjassen voor onze kids gebeurt steevast hier ! heel tevreden !

Geweldig!!!

Snelle levering en echt top service! Wij bestellen eigenlijk alleen nog bij kleertjes.com Pluspunt wat heel fijn is: het afkopen van de verzendkosten

Geweldige service en prijs/kwaliteit

Zeer goede en snelle service! Geregeld super koopjes

Bergweg 60

1217 SC Hilversum