Fijne website

Fijne website met een goeie collectie degelijke kleding

Mooie merkkleding .., goede levering en makkelijk om terug te sturen

Ik kocht er veel kleding ., goede kwaliteit..!

Altijd goed

Ik heb meerdere bestelling in kleertjes.com. Kleding zijn allemaal mooi en goed kwaliteit.

Goede service snelle levering toppie!

Altijd tevreden met de levering en service van kleertjes.com

Waar is de rest?

helaas is slechts een deel van de hele bevestiging aangekomen. Moodstreet. Waar is de rest? Met vriendelijke groet Ina Ahlering

Jas en schoenen

Great quality, price and customer service! I highly recommend it

Geweldige kleren en goede levering.

Leuke kleren waar mijn dochter dol op is. Snel geleverd. En ook retour wordt snel geregeld.

Ik heb een zeer goede ervaring met jullie

Ik heb bij jullie echte merk kleding van verging bij jullie gekocht de kwaliteit van zowel de spijkerbroek als van de sweater en de vergingo trui is uitstekend de stoffen van de truien is zacht van binnen en een dikke en goede kwaliteit stof wat ook rekbaar is dat is voor kinderen erg fijn ze houden niet van stugge strakke schurende truien en dat heb je met deze truien dus helemaal niet .De truien zijn ook modern niet van dat oudbollige spul leuk foot met een goede opdruk en de opdruk blijft gewoon mooi ook na ze lang te hebben gewassen samen met de kleur van de truien blijft deze mooi het word niet vaal .De spijkerbroek is van een dikke stof kwaliteit heeft iets stress en is zacht van binnen zodat de spijkerbroek niet echt schuurt langs de kinder beentjes dat is prettiger voor de kinderen met de omslag is de broek Weerd erom heel erg modern en gaat met de mode mee de lengte van zowel de spijkerbroek als de truien is bij vergingio vaak iets groter als de normale maat van uw kind dit is echter niet erg daardoor heeft het kind er wat langer plezier van en ze vinden het fijn om aan te hebben waardoor ze vaak hun mooie en lievelings kleren niet na een korte periode te hoeven missen ze kunnen er nl langer mee doorlopen dat is ook fijn voor u kind ik raad iedereen aan om deze producten te kopen omdat uw kind hier veel plezier van heeft .En met vaak kortingen en lagere prijzen is het leuk om uw kind hiermee te kleden omdat gezien de kwaliteit u er langer plezier van heeft kleertjes.com heeft daarnaast ook vaak leuke aanbiedingen van dure merken in de winkels dat maakt het fijn omdat hier te bestellen en de kwaliteit van de kleding is echt goed .Ik zou het u ten zeerste aanraden om dit te proberen ze hebben ook nog andere merken kleding van zeer goede kwaliteit net als wat ik besteld heb van vergingio .

Toppie

Mijn beide meisjes zijn altijd blij als ze de doos van Kleertjes open maken en ze een kleine mode show mogen geven!

Steeds tevreden

Al enkele keren een bestelling gedaan op kleertjes.com en steeds tevreden geweest over de website, de levering en de kwaliteit van de kleren.

prachtig kwaliteit, snelle levering blije kinderen

jas wou ze heel graag hebben en bleek nu in de sale super blij meisje!

liefst nog meer leuke merken AO Fitters, scotch &soda

gemakkelijk overzicht

Een duidelijke website met veel mooie merken.

Snelle levering, website zou handiger kunnen.

Overzichtelijke website, snell levering. Jammer dat je de kleren die met het item gecombineerd worden op de foto niet makkelijk eronder kunt vinden en eigenlijk helemaal niet kan vinden op de website.

Duidelijke site met ruime keuze

Meer dan voldoende keuze, die je door meerdere filters aan te zetten, goed kan bekijken. Snelle levering en mooie producten.

Superleuke site voor kleertjes voor mijn kleindochters!!!

Mooie kleren, vaak korting, makkelijk zoeken!

Fijne website, vlotte afhandeling.

Fijne website. Producten zijn heel snel in huis. Communicatie is ook prima. Heel tevreden!

Mooie kleren, goede service

Leuke kleren voor ieder smaakje. Snelle levering en goede klantenservice.

Prijs/kwaliteit

Kleertjes worden mooi en duidelijk voorgesteld waardoor ik niks moet omruilen of retourneren. Dag erna ontvang je de kleren thuis.

Altijd de mooiste merken, goede kwaliteit, goede prijzen voor ieder wat wils.

Altijd heel correct. Ik vind daar altijd wat ik moet vinden , daar de keuze enorm is. Ook prijs/kwaliteit een topper. Steeds correcte levering. Ze geven ook altijd interessante kortingen op geweldige merken. Ik ben meer dan tevreden !

Snelle levering, goede kwaliteit en service.

Een vies vest ontvangen

Superleuke kleertjes, helaas door een ander gedragen en smerig geretourneerd. Zo kreeg ik het vest in ieder geval binnen. Teruggestuurd en geld terug gestort gekregen. Dat is een goede afhandeling.

Zeer gebruiksvriendelijke website

Zeer tevreden over de service

Geweldige website

Altijd meer sortering goede merk goedkope prijs..İk ben erg tevreden

Altijd snel, goede acties en fijne service

Bergweg 60

1217 SC Hilversum