Super goed service, nemen alle tijd aan de telefoon om je te helpen!

Er ging iets mis met bestellen, dit kan gebeuren. De dame aan de telefoon heeft mij erg goed en geduldig geholpen! Heel fijn, nu kon ik toch mijn bestelling plaatsen!

Top service en snelle levering!

Ik ben heel te vreden over het aanbod, de snelle levering en hulp als het nodig is. Dankjewel! Ik bestel graag bij jullie.

Altijd topervaring

Al jaren bestel ik bij kleertjes.com. nog steeds bevalt het heel goed. Er is altijd veel keus en de site navigeert prettig. Verzenden gaat altijd snel, en het retourneren wordt ook makkelijk gemaakt. Terugbetaling van een retour gaat ook voorspoedig. Mijn kinderen zijn ook altijd erg blij als er een pakketje bezorgt wordt!

Kleertjes.com maakt mij altijd blij

Sinds ik kleertjes.com heb ontdekt is dit de enige plek waar ik kleding koop voor mijn kinderen. Alles op 1 plek vinden is super fijn. Er wordt snel geleverd en het gratis retour sturen is ook een voordeel. Superblij met jullie, ga vooral zo door!

Heel goede service en klantvriendelijk

Heb er al verschillende keren heel mooie kleren besteld. Modern en toch goed betaalbaar, goede kwaliteit. Nu had een keer een hoodie bij kleertjes.com besteld en deze was na 1x wassen niet goed meer de letters waren eraf gegaan. Een berichtje naar kleertjes.com gedaan met een foto van het artikel en het werd meteen goed opgelost. mijn complimenten daarvoor.

Handige site! Snelle levering! Top!

Kleding komt goed overeen en wordt snel geleverd heel blij mee.

Netjes geleverd, goede service!

Fijne manier om te winkelen, snel en overzichtelijk..

Mooie pyjama

Leuke pyjama in toffe kleurencombinatie. Heerlijk zacht materiaal. Mijn zoon kan niet wachten tot ik hem gewassen heb en hij hem weer aan kan…

Heel tevreden

Snelle levering Zeer goede prijs/kwaliteit Terugzenden vlot mogelijk

Als ik de lange lijst in mijn account zie van kleding die ik door de jaren heen besteld heb, voelt het als winkelen om de hoek bij kleertjes.com. Fantastische service, super veel keus en vandaag besteld is morgen in huis. Ga zo door!!

Alle drie de kids weer heerlijk in het nieuw! Mooie setjes gescoord voor het etentje ter ere van het 60 jarig huwelijk van opa & oma. En alles weer super snel mogen ontvangen, heel fijn!!

Gelokt met kortingscode maar die werkt niet

Met een kortingscode wordt je gelokt: 10 euro korting bij 50 euro besteding. Uiteindelijk 2 keer gebeld met de klantenservice, cookies verwijderd, hele rataplan, maar helaas nog steeds niet gelukt om kortingscode in te vullen aan het eind van het bestelproces. Het veld daarvoor ontbreekt. Kleertjes waren leuk, maar pasvorm erg wisselend, dus een aantal weer terug gestuurd... Ik blijf toch gewoon bij de merken die ik ken en bestel via de eigen websites van die merken.

Keurige levering, altijd goede kwaliteit

Snelle levering van mijn bestelling, goede maatvoering, prima kwaliteit kleding

Super leuke kleding op deze site, en altijd gratis retour, ik bestel hier graag voor onze kindjes :-)

Een eerlijke en mooie web winkel met diverse merken

Heerlijk verschillende merken qua kleding. Mooie services en ideaal dat je voor een jaar verzendkosten kan betalen voor een zacht prijsje. Kleding retour sturen word altijd goed afgehandeld. Lukt het niet zijn ze netjes is om een gepaste oplossing te zoeken.

Super snelle en fijne afhandeling via kleertjes.com

Duidelijke webshop en veel aanbod! Snel bevestiging per mail en levering ook erg snel! Zeer tevreden over afhandeling van een vraag voor de klantenservice.

Makkelijk winkelen

Veel keuze, leuke korting, Snel geleverd, makkelijk retour sturen

Altijd alles tip top

Prachtige spullen allemaal Top service, top kwaliteit

leuke site

leuke site waar je voordelige koopjes kan doen en kwaliteitsvolle kledij kan kopen

Kwaliteit-kleurrijk-betaalbaar-af en toe unieke print!! Ik ben super fan!!!

Overzichtelijke webshop met veel keuze

De webshop heeft veel keuze, maar door de goede manier van filteren blijft deze wel overzichtelijk!

Fijne snelle uitgebreide webshop

Snel besteld en goed overzichtelijk met zoeken. Kan erg uitgebreid mijn zoekopdrachten verfijnen. Daar word iedereen blij van.

Leuke site. Veel keus en veel filters

Ik vind het prettig om veel keus op een plek te hebben. Ze hebben goede aanbiedingen en veel filter mogelijkheden zo heb je snel gevonden wat je zocht!

Ruim aanbod van mooie merken. Kwaliteit en snelle levering, echt top!

Fijne webwinkel waar ik altijd slaag! Een mix van duurdere en minder dure merken waardoor het shoppen leuk blijft. Ik ben fan!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum