heel goed!

Kleertjes.com heeft altijd mooie kleding en vaak goede aanbiedingen. Ik koop bijna alle kleding voor mijn jongens via deze site. Ook snelle levering en retour.

Altijd perfecte service en snelle verzending

Ik bestel bij kleertjes.com de meeste kinderkleren, veel aanbod, goede acties en leuke kleertjes.

Altijd snel, en ruim assortiment.

Voor beide Kids slaag ik altijd goed. En de snelle levering is top

Goede en snelle service

Goede en snelle service Klantvriendelijk telefonisch als iets niet klopt. Wordt ook direct opgelost

Altijd naar verwachting!

Vlot, goede service, prima prijs/kwaliteitverhouding, en alles wat je zoekt hebben ze! Heerlijk om niet uren te slenteren en zoeken naar 13 in het dozijn kleding, hier zijn alle leuke dingen bij elkaar!

Leuke kleding, overzichtelijke website en goede service

Beste kleertjes.com, Ik heb de laatste tijd een aantal bestellingen gedaan voor mijn drie kinderen. De website is heel overzichtelijk en veel leuke kleding. Goede service ook en hele snelle bezorging! Zojuist een bestelling gedaan voor ski kleding.

Kwaliteit en ruime keus.

Leuke kleding voor mijn kleindochters. Uitstekende beschrijving van de artilkelen en duidelijke verzendmetode.

Zelfs pubers slagen hier

Fijne overzichtelijke website. Tijdens de sale leuke aanbiedingen. De merken Jack &Jones en Petrol industries zijn helemaal top voor onze zoons van 14 en 15.!

Super fijne kledingsite voor mijn kinderen

De kleding is altijd goed, altijd mooi en de service is super! Ik koop bijna alle kleding voor mijn dochters hier!

Goede keuze van kleertjes voor kinderen

Uitstekend!

Alleen maar prettige ervaringen. Snelle levering, mooi assortiment. Mijn zoons lopen er keurig bij. Ik ben al een tijdje vaste klant, naar volle tevredenheid!!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik heb een keer gehad dat de opdruk van een trui losliet na 1 X wassen..en toen kosteloos retour kunnen sturen en weer een nieuwe trui opgestuurd gekregen. Ook kreeg ik toen een jaar lang gratis verzenden

Goed overzicht en voldoende filters

Prettig online winkelen en snelle levering. Soms wel jammer dat de juiste maten al niet meer beschikbaar zijn. En ik mis soms een detailfoto van de stof/textuur. Want dat is het enige nadeel van online shoppen, je kan de stof niet voelen.

Telkens opnieuw een Topservice: overzichtelijk én snel!!

Overzichtelijke website...groot aanbod voor verschillende merken en prijsklassen! Mijn zoon wil niet meer mee gaan winkelen, maar op de site van Kleertjes vinden we samen elke keer opnieuw toffe stuks! Toppie!!

goede service

fijne site wat te bestellen,goede kwaliteit, snelle levering

Een feestje!

Fijne winkel, goede prijzen en erg leuk assortiment. Het is dat ik lokaal shoppen belangrijk vind en dus afwissel, anders kocht ik hier alles!

Altijd topservice, superleuke merkjes en mooie koopjes in soldenperiode!

Steeds een correcte afhandeling van je bestelling of retour. Super service en supersnel. Heel toffe merken en collecties. EN ook fijn dat er altijd mooie afprijzingen of acties zijn. De website werkt heel vlot (navigeren) en alles is duidelijk. Nooit verrassingen! Bovendien krijg je heel snel reactie als er toch iets niet lukt. Heerlijk shoppen dus :-)

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele toffe kleding voor een hele toffe prijs

Ik en mijn vier kinderen zijn gek op mooie kleding. Merken als b.nosy, kokonoko en vingino liggen volop in de kast. Helaas hangt daar wel vaak een prijskaartje aan. Maar bij kleertjes.com voor een mooi prijsje heel goed kunnen slagen. Kids blij, mama blij!

Fijne site om te shoppen

Altijd wel wat leuks te vinden! Met drie jongens vaak geen zin in een hele dag de stad in. Ik laat ze zelf kijken en dan kiezen we daarna samen. Werkt prima!

Top kwaliteit snelle levering

Donderdagavond 21.59 besteld en zaterdag de jas ontvangen!

Zoonlief helemaal blij met zijn zwarte jas, ik had als voorwaarde dat er reflecterende details op moesten zitten. Dik geslaagd op jullie website!

Altijd snelle levering en makkelijk retourneren!

Altijd snelle levering en makkelijk retourneren. Site werkt prettig en snel!

Mijn favoriete webshop voor stoere boys !

Zeer uitgebreid aanbod, stoere collecties, uiterst snelle verzending en ook telkens in uitstekende staat. Absoluut een aanrader !!

Mooi ruim aanbod met vlotte levering

Steeds lotte levering en correct in afhandeling bij een retour. Mooi ruim aanbod en keuze

Bergweg 60

1217 SC Hilversum