Mooie kleertjes, naar gelijk de foto’s op internet. Snel geleverd, juiste maat wat wil men nog meer!

Helemaal goed!!

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding. Ik kende het merk me and my monkey nog niet. Maar wij zijn verliefd! Zulke leuke kleren, prachtige, super dikke winterjas van goede kwaliteit!

de juiste artikelen vlot bezorgd

TOP!

Makkelijk vinden wat je zoekt, goede kwaliteit en vaak perfecte zitvorm voor onze boys!!

Hier 2 jongens van 6 en 9.. Verslijten heel wat kleding. Heb ik een broek nodig, vind ik altijd wel een broek die ik in mijn hoofd heb (liefst Name it of Vindingo). Voor een leuke prijs weer een mooi passende broek erbij. Zelfde verhaal met truien. Ik weet wat mijn jongens leuk staat en jullie presenteren het perfect op de site. Dus hoef weinig te retourneren. Ik ben blij met jullie site en winkel en maak er veel gebruik van!

Echt top!

Altijd als ik kleertjes bestel voor mijn drie kids kijk ik bij de sale. Er is altijd genoeg keus in alle leeftijds categorieen. Kwaliteit is goed en de stoffen mooi, het aanbod is divers.

Goede ervaring

Werden 2 pakketten gestuurd. Per pakket werd duidelijk aangegeven wat er in zat en wanneer het geleverd zou worden. Kleding was super leuk, precies zoals de foto en omschrijving. Maat klopt ook goed

Geweldig mooie kleren, mijn kleinkinderen zijn super blij met de nieuwe kleren van oma.

Altijd tevreden met snelle levering en afhandeling

Kleertjes.com heeft een duidelijke en overzichtelijk site waarop je kunt zien wat de voorraden zijn. Af en toe gaat het een beetje scheef met het selecteren van een bepaalde maat. Dan krijg je iets aangeboden dat niet meer beschikbaar is. Verder is de levering super snel en het retourneren goed geregeld.

Goede service, goede prijzen

Altijd makkelijk bestellen. Producten altijd goed en de prijzen ook. Service super snel en retour is ook makkelijk ! Ik bestel standaard hier de kleren van m’n dochters.

Makkelijk leuke stoere betaalbare kleding voor tiener

Makkelijk leuke stoere betaalbare kleding voor mijn tiener te koop en snel geleverd. Rustig thuis passen en evt gemakkelijk terugsturen. Veel rustiger en overzichtelijker met een gevoelige puber shoppen!

Mooi aanbod en soepel bestellen

Prettige site en vaak in de uitverkoop aantrekkelijke kortingen. Verzending en bezorging gaat vlot. Wel vind ik een nadeel dat items niet geruild maar enkel opnieuw besteld kunnen, zo had ik een item tijdens een aanbieding besteld, maar had de verkeerde maat, om een nieuwe maat te bestellen was ik 30% duurder uit omdat de actie niet meer geldig was.

puur gemak

deze site is zo gemakkelijk in gebruik. De levering gebeurt steeds op een correcte en vlotte manier.

Precies zo als verwacht .

Het is een erg mooi pakje,snelle levering en het staat erg leuk. Precies wat we er van hoopten.

Goede snelle service

Een kleding stuk was niet bevallen. Kon het makkelijk retour sturen en werd super snel gecrediteerd. Nu al meerdere keren besteld. Top site en super prijzen. Blij met jullie.

Mooi assortiment, snelle levering en goede service

Nooit problemen of klachten gehad

Altijd perfect wat ik verwacht van het bestelde artikel

Kwaliteit,levering en model steeds wat ik verwacht

Mooie kleding, en in de sale voor een mooie prijs!

Mooie kleding, goede retourmogelijkheden, wordt snel bezorgd. Heel handig.

Slecht zeer slecht

Ik eis mijn geld terug

Goede snelle service

Altijd snel geleverd. en snelle reactie bij vragen. ook retour wordt snel geregeld. fijne en overzichtelijke site

Mooie collectie en prijs kwaliteit goed.

ok

Zeer overzichtelijk!

Fijne manier om kleding te bestellen!

Top collectie, snelle levering en mooie aanbiedingen

Heerlijke collectie om uit te kiezen. Wat hebben ze veel.. Soms is dat kiezen nog wel moeilijk ook. Kids kiezen hier thuis zelf mee.. En dan is het er ook snel. Volgende dag, dus dan kunnen ze het gelijk naar school aan. Echte aanrader!

Erg fijne en overzichtelijke website

Filters werken goed, je kunt met een paar klikken de juiste kleren vinden en het is erg overzichtelijk. Ik vind dat ze ook de juiste filters aanbieden. Mooie kwaliteit kleren en goede merken. Erg fijne webwinkel.

zeer goed

ik ben zeer tevreden over Kleertje.com Als er iets is wordt het zeer goed opgelost

Bergweg 60

1217 SC Hilversum