Snel en goed

Altijd goed al jaren nooit 1 probleem

Bestel al jaren hier voor mijn kleine meid Bowie ,altijd super aanbiedingen nooit geen problemen snelle levering'en hele leuke kleding dat is belangrijkste!! Alleen jammer dat ze snel groot is Mvg een trotse OmaKookie.

eerder was het beter

Externe webshops onhandig met retourneren. Je hebt niet altijd door dat het een externe verkoper betreft. Kom je pas later achter. Kleertjes zelf heel erg goed!!!

Alles is helder en duidelijk en mooi geprijsd

Iedere keer als ik een aankoop doe bij kleertjes.com ben ik blij verrast met het aanbod, de mooie prijzen en hoe makkelijk je op de website de maten en merken te selecteren. Ik koop al jaren bij kleertjes.com en ben daarom ook enorm blij met het feit dat er ook grotere maten zijn toegevoegd voor jong volwassenen, als dit assortiment wordt uitgebreid zal ik nog een aantal jaren winkelen bij kleertjes.com.

zeer goed

ben zeer tevreden met jullie. fijne website en alles duidelijk. heb het altijd snel binnen en ook met een enkele keer iets retourneren gaat alles vlot en naar wens. ga zo door.

Leuke betaalbare kleding Makkelijk retourneren Goede klantenservice

Allemaal mooie merken bij elkaar!

Allemaal mooie merken bij elkaar! Ik kan voor alledrie mijn kinderen tegelijk shoppen, meisjes en jongen.

Steeds correct

Snelle service , steeds correct en mooie kledij.

Makkelijk bestellen, snel geleverd, goede prijzen

Makkelijk bestelproces, veel betaalmogelijkheden, snelle verzending, groot aanbod. Daarnaast vaak hele goede aanbiedingen en überhaupt ok prijzen voor merkproducten.

Goede snelle service

Ontzettende fijne overzichtelijke site met toffe kleren en leuke aanbiedingen. De service is goed en snel. Ook als je een vraag hebt wordt er snel gereageerd!

Achteraf betalen via AfterPay lukt niet

Betaling achteraf via AfterPay lukt na vele keren controle niet????? !!!!!!

duidelijke site

Leuke collectie

Hoge kwaliteit en mooie uitstraling

Sterker nog, ik vind dat mijn verzoek meer was dan verwacht. Ik was bang dat de kwaliteit niet hetzelfde zou zijn als de foto, maar ik was verrast door de hoge kwaliteit en het mooie uiterlijk van mijn dochter. Geloofwaardigheid is een belangrijk ding.

Elke bestelling verliep prima! Levertijd is correct, producten prima!

Duidelijk, snel en klantvriendelijk.

Mijn schoondochter en ik gebruiken 1 account. Zetten beide kleertjes voor kleinzoon en kleindochter in de winkelmand en/of wensenlijst. Werkt prima, is leuk en voel me heel erg betrokken. Daarnaast kan ik haar dan nog verrassen met iets wat ze graag wil. Verzendkosten afgekocht zeker een aanrader.

Verwerking van retouren duurt erg lang

Verkeerde maat besteld, product retour en een nieuwe maat besteld. Echter is mijn retour nog niet terugbetaald, duurt erg lang en ik krijg geen update. Vind dat wel vervelend.

Makkelijk en goede service

De site is overzichtelijk en bestellen/retourneren is goed te vinden. Snelle levering en ook het retourneren gaat eenvoudig en snel. Binnen 2 dagen retour verwerkt en betaaloverzicht aangepast. Top! Ik maak het vaak heel anders mee.

Snelle service, producten zoals beschreven

Fijne winkel, bestel er regelmatig

Mooie kleren voor mijn kids, neefje, kraamkanootjes en soms ook voor mijzelf ;)

Veel keuze, mooie merken, goede kwaliteit kleding en snelle levering.

Snelle verzending. De bestelling miste 1 artikel. Dit werd keurig door de klantenservice opgelost.

Kleertjes.com

kleertjes.com is en blijft voor mij en de kleinkids het einde!!

Goede aanbiedingen & ruim assortiment

Winkelen bij Kleertjes.com is altijd een succes - veel keuze, goede prijskwaliteitsverhouding, leuke aanbiedingen

Top. Groot assortiment

Veel keuzes. Mooie producten tegen goede prijs. Snelle levering.

Altijd goede prijs en snel geleverd

Wij kunnen altijd slagen op deze site. Omdat de prijzen goed zijn, er is altijd wel iets leuks te vinden voor de jongens. En het jaarlijks afkopen van de verzendkosten is ideaal zodat je ook even snel 1 shirtje ofzo kan bestellen zonder extra kosten voor verzenden!

Een betrouwbare aanbieder van kwalitatieve merk kleding.

Ik ben al jaren klant bij Kleertjes.com. Er is voldoende aanbod om uit te kiezen en vaak goede aanbiedingen. De foto's geven een realistisch beeld en retourneren gaat altijd zonder problemen en snel. Fijn zo!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum