Goede service, klantvriendelijk

Ik koop bij veel verschillende bedrijven kleding voor mijn 3 kids maar bij kleertjes.com is het er eigenlijk altijd snel, geen gedoe met retour en als er iets is krijg je snel antwoord. Kunnen sommige anderen iets van leren, zeker de verzending!

Helemaal top

Fijne Snelle Werking, Snelle Bezorging

Goede kwaliteit maar valt klein

Mooie jas, maar bestel een maatje groter want in de lengte is hij aan de korte kant

PrimA

Altijd prima kleding voor mijn kids, Goede merken en kwaliteit uitstekend

Heel erg tevreden

Ik bestel hier alle kleren van mijn zoon Laatst een dingetje gehad met een jas na het wassen ..het werd perfect zonder problemen opgelost Super tevreden ik wil niks meer anders !

heb nog geen ervaring ;is mijn eerste bestelling bij jullie

heb jullie ontdekt door een vriendin,en heb direct een bestelling gedaan

met kleertjes.com scoort oma altijd goed!

Als ik mijn kleinkinderen eens wil verwennen met een nieuwe outfit, dan is dat via kleertjes.com supermakkelijk. De spullen zijn modern, vrolijk en van uitstekende kwaliteit. En dan ook nog eens voor een gezellige prijs. Kortom met :kleertjes.com scoor je altijd een schot in de roos!

Snelle, goede service

Weer geslaagd voor een aantal kleren voor onze meid. Door de mogelijkheden via filter makkelijk, snel en overzichtelijk kunnen uitzoeken wat we nodig hadden. Ook de mogelijkheid voor gratis bezorging voor een jaar te kiezen (voor kleine bijdrage) is erg fijn met ter kinderen die ineens de hoogte in schieten.

Snelle levering en super mooie kleding.

Blijft zo mooi na heel veel wasbeurten. Echt top!

overzichtelijke site, makkelijk en snel bestellen

Makkelijk zoeken, overzichtelijk, vlotte levering.

slecht

Via Afterpay kun je slecht betalen je krijgt steeds een herinnering dat je moet betalen ook als je de kleding nog niet eens in huis hebt! daarnaast was ik mijn wachtwoord vergeten en dan krijg je GEEN mailtje met een nieuw wachtwoord! speciaal een nieuw wachtwoord aangemaakt anders kon ik geen kleding bestellen! gebeld geappt geen gehoor! slechte service! niet tevreden. vaak ook kleding thuis gekregen wat niet de juiste maten waren! ik ga hier niet meer bestellen.

Fijne webshop en een uitgebreid assortiment

Veel keus in kinderkleding. De webshop is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellen en bezorgen gaat makkelijk en vlot. Ik bestel hier zeker nog vaker!

Altijd snelle verzending en goede service en kwaliteit producten.

Snel en goed

Super goed en makkelijk

geweldig overzichtelijke site, vriendelijke klantenservice

Het is een hele fijne, overzichtelijke site. Bestel er al heel lang, het is nog nooit fout gegaan. Deze mensen verdienen een dikke tien!!!!! Topbedrijf.

Top service aan top prijzen

Ik maak regelmatig gebruik van deze site want er worden regelmatig goede kortingen gegeven die de moeite waard zijn! Geeft toe, kinderen groeien zo snel en als je dan kortingen kan scoren is het toch altijd wat gespaard. Ook de snelle leveringen die steeds in orde zijn, zijn zeker een plus. Aanrader voor iedereen dus!

Hier koop je de leukste kleding voor je kids!

Het is zo verslavend om even een kijkje te nemen tussen al die leuke kleertjes! Ik slaag altijd voor mijn 3 kids!

Enkel goede ervaringen met kleertjes

Ik maak vaak gebruik van de service van kleertjes. Ze hebben goede aanbiedingen en leveren snel.

Veek aanbod, goede prijzen en supersnelle verzending

Super veel aanbod van allerlei merken, vaak mooie kortingen en je bestelling meestal de volgende dag in huis. Ideale site!

Ruim assortiment met leuke prijzen.

Ontzettend veel keus. Je kan makkelijk filteren zodat je snel je keus kan maken. Ik heb nog via app contact gehad en dat ging ook snel en makkelijk.

Snel geleverd zo als altijd

Levering is altijd snel. Artikelen netjes en in orde geleverd. Was iets vertraging (door post.nl) en werd meteen gemeld.

super

Ruim assortiment, leuke merken

altijd ok

goede ervaringen

Afbeelding en omschrijving daar kun je op vertrouwen!

Erg tevreden, snelle, nette en goede verzorging van bestelling van website tot thuisbezorgen.

Super leuk en hip bedrijf. Snelle levering en een blij kind.

Super leuk en hip bedrijf. Snelle levering en een blij Kind. Oh ja en een blije ouder.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum