Topservice

mooie kledij, vlot besteld, mooie korting en snelle levering

Uitstekend, veel keuzes, snelle levering

Slecht

Iets gekocht en week later in de aanbieding. Vaak krijg je dan het verschil gewoon terug in andere winkels maar hier doen ze daar niet aan.. heel jammer

teveel samenwerkingspartners en gedoe

Ruim assortiment maar door een scala aan samenwerkingen en retourbeleid bestel ik niet meer snel nog iets. Veel administratie voor een klant en een bestelling als iets niet past of voldoet aan de verwachting.

Goede webshop

Uitgebreide keus, voor elk wat wils en snelle levering

Snel verzenden

Snel Verzenden mooie prijs

geruststelling

Mooie goede kwaliteitskleding! Tijdens sale, hogere korting dan een ander. Wordt snel en netjes geleverd. Juiste maten en kledingstukken. Geen zorgen of onzekerheid over bestelling, maar blije en trotse kids die precies weten wanneer ze in de brievenbus moeten kijken. Happy kids=happy mommy.

Top!!!!

Snelle service, goede kwaliteit, mooie producten. Wanneer nodig makkelijk retourneren, snelle reacties en verwerking.

Snelle levering en achteraf betalen

De snelle levering en achteraf betalen zijn wel twee grote pluspunten. De acties zijn niet altijd even duidelijk, kleine lettertjes. Dan denk je iets met korting te kopen, maar blijkt net jouw merk hier niet voor in aanmerking te komen. Ook de gratis verzendkosten vind ik dubieus, je zit er vaak net onder waardoor je er toch nog maar iets bijkoopt. Verder betrouwbaar partij. En mooie kleren.

Leuke merken, acties en snelle verzending

Grote keuze uit verschillende merken. Regelmatig leuke kortingsacties en altijd een snelle verzending. Mocht het dan toch niet passen of naar je zin zijn is het ook zo weer geretourneerd en snel terugbetaald.

Leuke kleertjes aan mooie prijzen

Op deze site vind je altijd wel iets wat je mooi vindt en vaak ook met mooie kortingen. Ze hebben leuke merkkledij. Ik ben fan!

TOP

Mooie merken, goede acties, snelle levering!

Vlotte levering na bestelling

Ik ben steeds tevreden over mijn artikelen. Verder krijgen wij via e-mail goede informatie.

Door een vriendin gewezen op de sale bij Kleertjes.com Mooie truien en winterjassen voor mijn jongens gescoord! Met zulke kortingen is het leuk shoppen voor de kinderen... Nette afhandeling en snelle levering.

Gemakkelijk en betaalbaar zeker met 6 kinderen in huis

Ik zag een broek in de winkel voor mijn bonus zoon maar helaas niet in zijn maat. Zoeken op internet en toen kwam ik bij kleertjes.com uit en waar ik heel blij van werd was de prijs! Dus meteen ook maar voor de andere Kids wat besteld.

1 bestelling in 4 pakketjes geleverd. Op twee plaatsen retour doen.

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com. ik heb nu een bestelling met broeken gedaan. Dit ging per ongeluk dubbel door dat er error in mijn scherm stond, wel 2x van mijn bank gegaan, gelijk gemaild en geappt. De tweede bestelling kon niet meer geannuleerd worden 1 min later.Dit is in 6 pakketjes geleverd door 2 verschillende busjes. Enorm veel verpakkingsmatriaal en verspilling dat hier 2 busjes voor moeten komen. Terwijl alles in één doosje had gepast. Ik begrijp dat jullie met verschillende bedrijven werken dit is wel heel slecht voor het milieu. Daarbij wilde ik wat retour doen. Moest ik voor het ene pakket naar DHL en het andere pakketje naar PostNL. Ik bedenk mij nu eerst voor dat ik weer wat bestel

Geweldige online winkel!

Ik slaag hier altijd, leuke kleding, leuke aanbiedingen en alles altijd keurig netjes in huis. ook de klantenservice is vriendelijke en helpen goed.

Fijne service en altijd weer leuke en geslaagde kleding

Website werkt erg fijn en top aanbod

Goed aanbod van artikelen. Fijne navigatie vd website, helder en duidelijk. Alleen het invoeren van een actiecode vind ik wat verstopt. Zou m.i. bij het afrekenen ingevoerd moeten en niet bij je artikel zelf. Was even zoeken.

Snel en goede klantenservice

Altijd snel in huis en makkelijk retour In de sale leuke prijzen En een grote collectie

Goede levering en kwaliteit.

Levering en kwaliteit was prima. De riem die we hebben besteld was niet echt volgens de maatvoering dus daar moesten veel gaatjes bij.

Waardeloos hoe je pakketje wordt verpakt

Doos was open, veel te grote doos te weinig bescherming/ plakband.

Veel keuze en overzichtelijk selecteren

Kiezen voor mijn kinderen is vrij eenvoudig. Juiste parameters instellen en je hebt een ruim overzicht met fijne merken en een goede uitleg per item.

Fijne webshop met mooie kleren

Prettige webshop met mooie kwaliteit kleding. Snelle levering

Geweldig.

Supersnelle levering. Vandaag bestellen, morgen in huis. Dat wil toch iedereen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum