Snel en goed product

Snel geleverd, netjes verpakt, goed product!

Uitgebreide collectie, leuke kleding

Meerdere keren hier al wat gekocht. Leuke kleding voor alle seizoenen en een uitgebreide collectie. Voor sportieve kids, maar ook mode meisjes en baggy kleding. Ook regelmatig leuke aanbiedingen.

Ruim assortiment, leuke sale, fijne service

Ruim assortiment en fijne merken. Regelmatig goede sale. Ik had eerst niet door dat een deel van mijn bestelling door een andere partij werd verzonden, maar je betaald er geen extra verzendkosten voor en het was nog eerder binnen dan de rest ook. Ik bestel hier regelmatig en ben wederom dik tevreden.

Super tevreden

Snelle levering. Mooie en ruime keuze kledij. Sterke aanprijzingen.

Mooie kleding, altijd snelle levering, zeer tevreden.

Veel keus, makkelijk te filteren, snelle levering, leuke acties, bestel graag bij kleertjes.com

Makkelijk bestellen, leuke aanbiedingen

Net besteld op de makkelijke, duidelijke site, goede filtermogelijkheden, veel keus, hopen dat de bestelling goed aankomt en alles past

Ik ben zeer tevreden over de kleding die ik bestel bij kleertjes.com. Het wordt altijd zorgvuldig en snel geleverd en is van goede kwaliteit en voor ieder wat wils.

Prijs/Kwaliteit meer dan goed

Bestel al een paar jaar kleding voor mijn kleinkinderen via kleertjes.com. Vind de kledinglijn erg orgineel en ruime keuze. Ook de verzending is aardig snel. Alleen 1 tip; ze vallen over het algemeen klein uit, dus bestel een maatje groter.

Een super leuk jurkje voor onze kleindochter!

Dit jurkje voldeed volledig aan de verwachting die ik op basis van de site van kleertjes.com had.

Alle merken met vaak leuke aanbiedingen

Mooie kleding(merken) en regelmatig in de sale. En dan is het moeilijk om jezelf in te houden, terwijl je online voor je kleintje aan het shoppen bent, haha. En super snelle bezorging, altijd fijn!

Prima aankoop

Makkelijk kiezen. Broek wel aan de lange kant dus moesten de broek vermaken. Mooie broek mooie pasvorm. Snelle levering.

Groot assortiment en behulpzame klantenservice

Bij kleertjes.com kun je een breed assortiment vinden voor leuke kleren voor kleine kindjes en grotere tieners. Dat is fijn. Alles op 1 site. En ook nog schoenen erbij shoppen om de outfit af te maken. Ook als er, buiten de schuld om van kleertjes, problemen waren met mijn bestelling, denkt de klantenservice mee en zijn heel behulpzaam.

Al jaren een van de beste webshops voor kinderkleding

Ik ben al jaren klant bij dit bedrijf. De ene keer koop ik meer dan de andere keer. Het is maar net wat de heren hier willen;) Zelf werk ik ook in een kledingwinkel, maar zodra ik bij mezelf misgrijp kijk ik als eerste hier. Ze hebben ontzettend veel aanbod in merken. En vaak de volgende dag al thuis. Je kan kiezen wanneer je het bezorgt wil hebben. Achteraf betalen is goud. Want daarna betaal je alleen wat je houd. Ook de communicatie met de klantenservice verloopt eigenlijk altijd goed. Kortom; hier hebben ze echt aan alles gedacht om het online bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Ik kan dan ook niets bedenken wat nog verbetert kan worden. Alhoewel? Ik heb de whatsapp functie uitgeprobeerd. En verwachte een medewerker. Maar kreeg een computer. Ja, dat communiceert niet voldoende waardoor ik ook geen antwpord op mijn vraag kreeg. Ik zou zeggen persoonlijke whatsapp functie geniet mijn voorkeur. Puur voor het puntje op de i ;)

Fijne website, mooie producten, goede service! Dus super!

Altijd correct en snel

De ervaring is dat de levering altijd klopt met wat ik bestel en de levering is altijd snel

Keurig verzorgd geleverd

Snelle levering en goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Artikelen goed en zeer snel geleverd.

Top webshop!

Altijd snel in huis! Super dat je de verzendkosten af kan kopen voor een jaar! Kortom, alles top!

Mooie kortingen en kledij is perfect omschreven, ik heb nog nooit iets moeten terugzenden. Enkel blijft de site soms vasthangen waardoor ik dan opnieuw moet beginnen. Voor de rest een echte aanrader!

Ik hou van deze webshop!

Naast de superleuke acties heb je ook de dag erna je bestelling al in huis! Super! I love it!

mooie kleren, snelle service!

Makkelijke website, leuke merken en goede sale!

Helemaal top!

Hele fijne communicatie waardoor alles goed verliep, het was ook een hele snelle verzending en goed verpakt

Heerlijk voetbed

Prima schoenen, zitten heerlijk. Zacht voetbed

Veel keuze, goede service

Als ik bestel bij kleertjes.com is het altijd netjes verpakt. Kleding altijd mooi. Heel tevredenaltijd!!!

Snelle levering van leuke kinderkleding

Snelle levering van leuke kinderkleding