ik ben fan

Veel keuze aan correcte prijzen en snelle levering. Mijn zoontjes vinden hier altijd hun zin.

Mooie aanbiedingen en snelle verzending

Super producten, voor ieder wat wils. Ze hebben mooie aanbiedingen. Snelle verzending en makkelijk retourneren

Snelle levering, duidelijke foto's en goede service

De afbeeldingen van de kleding zijn duidelijk en komen ook overeen met de werkelijkheid. De bestelling is snel geplaatst en wordt ook snel geleverd. Dit jaar ook de verzendkosten betaald, zodat ik alle bestellingen dit jaar zonder verzendkosten kan laten bezorgen. Kortom ik ben zeer tevreden en inmiddels is mijn nichtje voor haar zoontje ook groot fan van Kleertjes.com.

Ik koop regelmatig bij kleertjes.com en ben zeer tevreden over de deze website. Je hebt de kleren snel en als er iets mee iets dan is er een snelle afhandeling.

Snelle levering. Nette service

Snel en netjes geleverd.

Snelle bezorging en fijn dat de kinderen thuis kunnen passen en als het niet goed is ook snel weer een retour is te maken. Als je een andere maat besteld is die ook snel geleverd.

Top web winkel

Mijn ervaring met kleertjes.com is top, ik raad iedereen in mijn omgeving deze web winkel

Mijn kledingstuk niet ontvangen

Helaas niet alles ontvangen. Doordat er geen bericht van de bezorgdienst op de mail of in de brievenbus lag is mijn pakje naar een ophaalpunt gebracht en weer retour gestuurd. Hier was niets meer aan te doen. Dus geld weg en geen kleding. Erg teleurgesteld!

Super webshop

Makkelijk besteld snel in huis

Vervelend

Heel vervelend dat ik de verkeerde maat toegestuurd krijg. Nu moet ik het weer terugsturen.

Heb retour gedaan niks gehoord

Ik heb schoentjes 69. Retour gedaan rekening staat nog open bij afterpy hoe kan dit

Super sale

Mooie kleding voor mooie prijsjes !!

Prima keuze. Snelle verzending.

super gave kleding met een geweldige service

Ik doe graag mijn kleding aankopen bij kleertjes.com. Het is goed geregeld. Je hebt snel je geld terug. De service is prima. Vriendelijk, een goede communicatie. Via DHL ook fijn. Erg handig de retourservice. Je hoeft niks uit te printen. Kortom een prima website.

Leuke kleding van goede kwaliteit, snelle levering, gewoon leuk om daae te bestellen, ik zou het niet kunnen missen.

Makkelijke site om te shoppen.

Heel gemakkelijk om keuzes te maken. Heel overzichtelijk met de aangegeven kleuren van een item. Superveel keuze. Goede omschrijving van het artikel en de materialen. Top!!!!!!!!!

Snel en eenvoudig bestellen en leveren.

Bestellen bij kleertjes.com gaat altijd heel makkelijk. De levering is snel. En bij retour heb je snel je geld terug.

Top,altijd leuke aanbiedingen en goeie service!

Top,altijd leuke aanbiedingen en goeie service!

Groot assortiment, goede service

Ruime keuze uit merken in verschillende prijsklassen. Mooie aanbiedingen. Nette en vlotte levering. Aantal mails is wel erg hoog en het is alles of niets dus je kunt je behoefte niet instellen.

Snelle bezorging en goede kwaliteit.

Zaterdagavond besteld en maandagochtend in huis.

Goede kwaliteit en goede correspondentie

Mooie kleding voor prima prijzen

Fijne webshop, duidelijke filters waardoor je meteen door kan naar de juiste categorie. De kleding is mooi en van goede kwaliteit. Levering is snel en op orde, leuk detail om verzendkosten af te kunnen kopen.

Makkelijk shoppen en zeer overzichtelijk

Ik zocht een leuk cadeautje voor een baby en kwam bij kleertjes.com terecht. Dit is dus voor het eerst dat ik bij Kleertjes.com wat bestel en ik ben erg tevreden over hoe duidelijk en overzichtelijk de site is. De filters werken goed. Mooie merken en ook fijn dat je niet ingelogd hoeft te zijn om een bestelling te doen.

Net mijn 1e bestelling geplaatst, ging super makkelijk en snel, tussendoor nog met een vraag de klantenservice gebeld en ook daar snel en heel goed geholpen.

Kleertjes zijn top

De webshop ervaring is prima. Ik had zo'n 6 verschillende items besteld. Sommige items worden rechtstreeks door de leverancier verzonden. Er kwamen dus 3 verschillende pakketjes binnen via 3 verschillende pakketbezorgers. Dat voelde wel een beetje overdreven.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum