Snelle en nette levering

Snelle , nette levering. Volgende dag in huis, zelfs in de drukke tijd van post. Niets op aan te merken, dit tevreden.

Duidelijke site en gemakkelijk in gebruik en regelmatig super mooie aanbiedingen en je word op de hoogte gehouden. Goeie kwaliteit en leuke kleding.

Fantastische online kleding webshop voor kids!

Ik ben echt verliefd op deze kinderkleding webshop! Ze hebben bijna altijd korting! En niet zo’n beetje ook! Kleertjes.com verkoopt bijna alle merken! Dat vind ik zo leuk! Ik bestel bijna altijd kleding voor mijn kinderen, op deze site. Mijn dochter vind de webshop ook fantastisch! Jullie zouden winkels moeten beginnen door heel Nederland! Dat zou zo leuk zijn!

Altijd zeer tevreden, zowel van de kleren als van de service!

Ik ben altijd tevreden met mijn bestelling. De kleren zijn altijd van goede kwaliteit en de service is ook zeker in orde. Leuk dat er ook altijd veel acties zijn op de reeds mooie kortingsprijzen. Het is zeker een aanrader om hier te bestellen!

Een webshop met een uitgebreide keuze aan kinderkleding en een topservice!

Ik koop hier altijd de kleding voor mijn vier kinderen. Snelle verzending, gratis retour en ze bieden een topservice als ik vragen heb over een product!

Ruime sortering kleertjes!

Een fijne en overzichtelijke website in een ongekend ruime sortering!

Top aanbod en top service

Groot aanbod kinderkleding in verschillende prijscategorieën. Snelle verzending, zeer ruime retourperiode en vaak goede aanbiedingen. Ik heb verschillende keren contact gehad met de klantenservice en werd altijd en snel en zeer vriendelijk te woord gestaan. Kortom, dit is mijn favoriete online winkel voor het bestellen van kinderkleding.

De beste online shop voor van kleertjes tot kleren

Mijn zoons zijn inmiddels 13 en 14; zo lang al heeft Kleertjes.com er (mede) voor gezorgd dat zij er altijd perfect gekleed bij lopen. Van babykleertjes tot stoere jeans, die ze tegenwoordig zelf online uitzoeken. Altijd snel geleverd, zo nodig makkelijk geretourneerd en een vlotte klantenservice, die ik overigens niet vaak heb hoeven bellen. Dank @Kleertjes.com!

Mooie longsleeve maar verkeerde maat

140 besteld 152 gehad. Gaat dus terug.

Zeer snelle service.

Vandaag besteld morgen in huis. Netjes verpakt.

Nog nooit problemen gehad

Bestel hier al jaren, als er problemen zijn met kleding of de bestelling wordt dit altijd netjes opgelost. Leveren snel en netjes! Super blij dat er zo snel al korting is op de site!! Geweldig makkelijke site dus bestel regelmatig.

1 haakje scheurt direct volledig door

Het stofje van deze jas kan tegen niet zo veel. 1 keer spelen op de speelplaats en hij scheurde volledig door.. en zo kunnen we nu weer opnieuw een andere jas gaan zoeken terwijl de winter nog niet eens goed en wel begonnen is. Heel jammer.

Fijne site met leuke kortingen!

Heel blij met jullie!

Goeie service

Altijd goeie ervaring en snelle levering

Fijne site met heel ruim aanbod en toch overzichtelijk.

Hele fijne site waar ik het grootste gedeelte van de kleren voor mijn drie kinderen koop. Het is een heel overzichtelijke site met een heel ruim aanbod voor jongens en meisjes. Het bestellen gaat heel makkelijk, verschillende betaalmogelijkheden mogelijk. Snelle levering, goede service en snelle retourafhandeling.

Geweldig!

Goede webshop! Geweldige service! Snelle levering!

Fijne duidelijke site

Alles makkelijk te vinden, en het is overzichterlijk. Leuke kortingen altijd

Constante kwaliteit van levering en waarmaken van belofte

Ik bestel nu al een flink aantal jaren bij kleding bij kleertjes.com en heb werkelijk nooit problemen gehad. Levering is betrouwbaar, ze doen wat ze beloven. Retouren worden snel afgehandeld. Menig webshop kan een voorbeeld aan kleertjes.com nemen!

Eén groot shopgenot!

Al jaren koop ik kleding bij kleertjes.com Altijd een snelle en nette afhandeling, ruim assortiment en goede deals. En is het niet naar wens, dan is dat zo opgelost. Ik ben blij met jullie!

Altijd super goed

Nette, snelle en goede levering. Iets retour doen is ook geen probleem. Altijd dik tevreden

Betrouwbaar, vriendelijk, overzichtelijk én HIP

Al vele malen kleertjes gekocht bij Kleertjes.com. Was altijd naar tevredenheid, ook nu weer. Duidelijke website, heldere filters, leuke merken....en 'what you see is what you get'. Altijd op tijd geleverd en bij vragen (1x iets mis gegaan, mijn eigen vergissing) is de klantenservice zeer vriendelijk en behulpzaam.

Mooie merkkleding, gebruiksvriendelijke webshop & topservice!

Kleertjes.com is voor ons al jarenlang dé online kledingwinkel voor onze zoon. Ze hebben mooie merkkleding, het is een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website en we hebben al vaker gemerkt dat de service top is. Een dikke duim omhoog en compliment voor deze kwaliteitsgerichte kleding webshop, ga zo door!

Hele mooie webshop.

Veel keus! En overzichtelijk. Goede garantie.

Goede service en snelle levering

De webshop is overzichtelijk zodat je makkelijk kunt zoeken en vinden. Mooi aanbod van leuke kinderkleding. Levering is snel en goed. Netjes verpakt. Service is ook goed. Bij gebreken wordt het snel en goed verholpen. Vriendelijke medewerkers. Regelmatig leuke acties.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum