Top site veel verschillende merken veel keus en verschillende prijsklassen. En vaak korting snelle levering!

super altijd mooie kleren snel in huis..en goede prijs

al jaren koop ik kleertjes voor onze 10 kleinkinderen

veel kleren voor weinig geld

merkkledij voor heel aantrekkelijke prijs, ook nog de nieuwsbrief korting is mooi meegenomen. Ga hier zeker nog bestellen

Kei leuk!

Mooie kleertjes voor weinig geld!

Leuke kleding en een goede en snelle levering.

Alle soorten prijzen en kleding

Heel veel keuze. Vaak sale. Alle prijsklassen. Zoekmachine zou iets beter en ' vaster' kunnen maar dat is eigenlijk bij zoveel winkels nog niets echt dat ik denk Ja!

Prima webshop

Fijne webshop en makkelijk filters in te stellen. Duidelijk wanneer iets via een externe verkoper verstuurd wordt.

mooie kleding voor een mooie prijs!

bestellen en bezorgen gaat altijd goed!

Super online winkel

Je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bestelling zich bevindt en zo ook als het vertraging heeft opgelopen. Verder vindt ik het super handig dat de retour sticker zich ook al op de doos bevindt. Dus geen extra kosten en gedoe in de winkel. Kortom de service is super, shop graag bij kleertjes.com. Echt een aanrader

Kwaliteit én service in één woord: geweldig!

De kleding is zó leuk. De kwaliteit zeer goed en de prijzen ook. Ontvangst van de kleding is altijd goed verpakt en netjes. Retourzending is zonder problemen én Kleertjes betaald heel snel en correct terug. Zélfs als er een kledingstuk niet meer op de site staat vermeld, gaan de medewerkers tóch proberen alsnog het betreffende kledingstuk te vinden en te versturen. Je krijgt daar keurig netjes ook een mail van. een fantastische manier om online kinderkleding te kopen. Blijf lang bestaan alsjeblieft Kleertjes!

Mooie prijzen, snel verzonden!

Super leuke kleding, hoge korting en super snel verzonden!

Supercoole kleding en een topservice

Bij online winkelen komt het weleens voor dat een trui of broek net niet past. Dankzij de snelle en goede service kun je het artikel snel retourneren. Via Whatsapp reageren de medewerkers heel snel op je vraag. Super!

Hip, leuke merken, goede kwaliteit en lekker makkelijk

Altijd een feestje om hier te shoppen. Niet goed, makkelijk terug te sturen. Goede service.

Ruime collectie en super service

Er is voor ieder wat wils te krijgen en de service is top. Te klein, te groot, kapot, alles kan terug en het wordt netjes opgelost. Afterpay ook super handig! Eerst alles bestellen en dan betalen voor wat je daadwerkelijk houdt.

Top! Top! Top!

Leuk, uitgebreid assortiment aan kleren! Voor elk wat wils! Tijdens solden onmiddellijk interessante kortingen. Snel aan huis bezorgd! In één woord TOP!

Mooie kleding voor een goede prijs

Goede mooie kleding voor mijn jongens. Snelle verzending! Makkelijke overzichtelijke webshop

Mooie kleding, snelle levering en mooie kwaliteit

Betrouwbaar, snelle levering en makkelijk retourneren.

Website met ruime keuze, makkelijk te vinden, snelle levering en handig qua retourneren. Ik koop hier al jaren de kleding voor mijn kinderen. Bevalt uitstekend!

Super site!

Overzichtelijke site met leuke kleren! Ik bestel er veel kleren voor mijn dochter!

Makkelijke doorloopbare website

Door de lockdown kon ik niet naar een winkel....lekker op internet, kleertjes.com Veel aanbiedingen waardoor het leuk was om kleding te kunnen kopen voor zowel kleindochter als kleinzoon. Ookvia de mail is deze website laagdrempelig bereikbaar. Beide dochters en schoonzoons zijn erg blij met mijn aankopen..

Mooie Snelle levering

Mooie kwaliteit , goed merk, vandaag besteld, morgen in huis

Snel en goede duidelijke site.

Al mijn bestellingen zijn zeer snel gekomen. Ook retouren gaat makkelijk en je krijgt goede info wanneer het retour is, en evt. Geld terug komt snel op de rekening. Ik had laatst een vraag wilde al iets nieuws bestellen voordat het andere retour was gegaan. Dit omdat het anders uitverkocht was misschien. En werd toen gehoord. Mijn nieuwe bestelling werd gezet op gratis verzending.

Gemakkelijk in gebruik

Heel gemakkelijk

Keurig alles geregeld.

Mooie prijzen ,goede kwaliteit en alles heel snel en netjes geregeld.

Top service!

Kleertjes.com, snelle service, altijd goed!!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum