Super service!

We kochten een mooie jas voor onze zoon waar na 2,5 week dragen de naad onder de oksel losliet. Mail inclusief foto gestuurd, zonder discussie jas terug mogen sturen. Geld terug ontvangen en uiteindelijk zelf zelfde jas opnieuw besteld. Hier houden we positief gevoel aan over.

Prima service, snelle levering, mooi aanbod van hippe kledij

Snelle service, kwalitatief goede kleding

Wij bestellen graag bij kleertjes, goede merkkleding tegen betaalbare prijzen met mooie aanbiedingen en kortingen hier op. Service is ook prima, snelle levering, compleet en snelle reactie als je vragen hebt.

Fijne webwinkel! Betrouwbaar, top kwaliteit aan kleding en snelle en goede levering.

Zeer goede klantenservice

Ik ben zeer tevreden over het aanbod en de klantenservice van kleertjes.com. Toen mijn bestelde pakket vermist raakte bij DHL werd er direct actie ondernomen. Ik werd goed op de hoogte gehouden door vriendelijke medewerksters, er werd mee gedacht. Ik ontving heel vlot het aankoopbedrag retour en kon voor dezelfde prijs hetzelfde item opnieuw aankopen. Deze werd de volgende dag geleverd.

Gewoon altijd goed

Ik bestel graag op kleertjes.com, de website is makkelijk in gebruik, altijd super acties, snelle levering en als eral eens iets niet helemaal goed gaat wordt dat ook super opgelost!

Fijne, goede webwinkel!

Kleertjes.nl heeft veel keus, ook voor elke prijsklasse. De levering is altijd snel en goed voor elkaar!

Top!!

Leuke prijzen, goede kleding, veel merken. En snelle bezorging.

Makkelijk bestellen, mooie producten

Het bestellen was erg gemakkelijk. Duidelijke site, mooie producten

Leuk assortiment en snel geleverd

Groot assortiment waar ik ongeveer alle kinderkleding koop

Fijne website!

Een hele uitgebreide en fijne website. Kan hier altijd goed slagen voor mijn zoon en dochter. Ook regelmatig heel veel leuke acties!

Supper goede service

De betaling is betrouwbaar goede kwaliteit kleren snelle levering

Goede prijs en service

De producten hebben een goed prijs en de verzending is snel!

Zeer prettig winkelen

Zeer prettig winkelen Simpel, duidelijk, overzichtelijk Top site

keer op keer tevreden

Na menig bestelling via deze site, keer op keer tevreden

Snelle levering. Altijd compleet en fijne en kwalitatief goede kleding!

Snel en makkelijk

Overzichtelijk en fijne zoekfunctie

Een overzichtelijke webshop met ruime keuze

Ik heb diverse kleding besteld bij kleertjes . Com en externe partners want de kinderen hebben een flinke groeispurt maar wat niet goed is qua maat is snel retour en word snel afgehandeld !! Ruime en mooie keuze in alles !

Heel tevreden

Goed bedrijf en zeer goed klantenservice.

Top bedrijf

De kleertjes van onze kinderen worden altijd netjes en optijd bezorgd! Blij dat kleertjes.com bestaat! Ga zo door!

Goede service,

Top klanten service! Goede sale!

goede prijs-kwaliteitsverhouding

snelle levering, goede solden, veel keuze, eenvoudig te bestellen

Mooie jas, niet echt warm, eerder tussenseizoen

Er staat winterjas, maar is eerder voor tussenseizoen

Overzichtelijke prettige website, mooie kwaliteitskleding!

Heel prettig zoeken op de website! Leuke aanbiedingen, veel keuze! Daarnaast snelle en betrouwbare levering en fijne service!

kan er prima winkelen voor al mijn kleinzoons

mooie kwaliteits kleding

Bergweg 60