Mooie leuke broek!

Helaas wel scheef genaaid. Broekje draait telkens scheef bij 1 broekspijpen. Kaartje er helaas al afgehaald, dit was pas te zien toen mijn dochtertje het broekje 10 min aan had.

2x bestelling niet ontvangen

Eerst een bestelling geplaatst bij KMDP. Deze werd retour gemeld ten zij ik niks had ontvangen, producten bleken niet op voorraad te zijn. Nav de retournermelding heel netjes geholpen door de klantenservice van kleertjes die mij vertelde dat toch 1 artikel nog op voorraad was. Hierdoor heb ik opnieuw het artikel besteld en weer gebeurde hetzelfde, mijn bestelling werd retour gezonden zonder iets te hebben ontvangen. De leverancier is hier echt nalatig in! Erg teleurgesteld en jammer dat je denkt iets te bestellen en zelfs 2x niet kan! Kleertjes klantenservice heeft daarentegen prima mij geïnformeerd

Super levering

Zeer tevreden altijd, kwaliteit is goed levering ook meestal de volgende dag al en retour sturen gaat ook altijd makkelijk en snel.

Artikelen ruilen is niet mogelijk

Ik zou graag zien dat het mogelijk is een artikel te ruilen voor een maat groter. Nu kan je wel het ene artikel retouren en een nieuw artikel bestellen. Maar dan zit je met verzendkosten als je maar 1 artikel opnieuw besteld.

Hele goede ervaring

Mooie producten, goede levering en afhandeling. gemakkelijke website heel tevreden

Fantastische service,

Snelle levering.

Altijd leuke kleding

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. De kleren die ik voor mijn kleinkinderen koop zijn altijd netjes op tijd bezorgd en zien er ook piekfijn uit. Ik ben heel blij met jullie website.

Fijne webshop

Het bestellen is makkelijk, de levering is snel. Verzenden en retour is meestal gratis dus makkelijker dan kleertjes.com gaat het niet worden.

Mooie kleding, leuke prijzen

Altijd ruime keuze. Zo kunnen de kids mooie kleding aan voor een goede prijs. Ook de service is snel.

Heerlijke site!

Altijd met een gerust hart shoppen! Goede sale overzichtelijke site snelle service en gemakkelijk retourneren!

Prima site, goede kleding

Overzichtelijke site met kwaliteitskleding

makkelijk, overzichtelijk

Prima webshop, duidelijke foto's, komen overeen met de werkelijkheid. Goede service. Kinderen inmiddels in de puberleeftijd, dus leuke betaalbare kleding scoren is een uitdaging, dat lukt hier wonderwel nog steeds.

super

Altijd mooi, altijd goed, service is supergoed, het is betaalbaar en super kwaliteit! Wij zijn al jaren enorm tevreden en altijd blij als het pakket van kleertjes.com binnenkomt.

Ik heb hier al heel erg veel kleding besteld voor mijn dochter, zoon en bonuszoon. Heel veel keus en snelle en goede service.

Favoriete shop voor mijn dochter

Shop al heel wat jaartjes bij Kleertjes.com. Nog steeds met plezier. Enige nadeel is dat er zoveel leuks is dat mijn dochter veel te veel in haar kast heeft liggen. Zou het het liefst allemaal zelf willen kunnen dragen ;) Service is altijd top! Een ideetje voor Kleertjes.com… De kleertjes zijn vaak nog in zo’n goede staat als mijn dochter eruit gegroeid is. dat ik ze graag voor een minimale vergoeding graaf aan iemand anders doorverkoop. Helaas krijg ik dat via Marktplaats slecht voor elkaar. Een gat in de markt voor Kleertjes.com: Kleertjes2eleven.com???

Altijd Prachtige kleding met goede kwaliteit. Ik ben vaste klant dankzij de kleding die altijd bevalt, goede service en snelle levering.

Slechte Site

De site is verouderd en functioneert alsof er al paar jaar niks is aan gedaan. De kleuren, bottoms, functionaliteit spreken de moderne moeders van nu niet aan

onwijs fijn!!

Super fijn winkelen op kleertjes.com. Je word altijd netjes te woord gestaan. Ook fijn om achteraf te kunnen betalen ,zeker in deze vervelende tijd, zo kun je eerst mooi passen welke maat het beste zit en dat dan in je eigen omgeving. Ik winkel hier altijd heel graag en kom dan zeker nog regelmatig terug!!

Fijne shop met veel keuze en veel kortingen

Ik koop vaak kleding voor mijn kinderen bij kleertjes. Snel in huis, veel keuze, leuke kortingen en goede klantenservice. Topwinkel!

Erg mooie webshop, goede kwaliteit voor een mooie prijs!

We hebben nu een aantal keren bij Kleertjes.com besteld. Tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Nog niks terug hoeven sturen, juiste maat, goede kwaliteit voor een leuke prijs. Mijn dochter en ik snuffelen regelmatig op de website.

Gewoon genieten!

Kleertjes.com is een heerlijke site om te winkelen. Voor ieder wat wils en ook nog tegen leuke prijzen. Gewoon doen!

Goede site mooie kleding

Altijd veel aanbod, veel maten, zeer goede voorraad, mooie merken!

Ruime keus in leuke kinderkleding en snel geleverd

Hippe kinderkleding, veel keuze van schoenen tot truien, altijd wel iets naar de smaak van dochterlief te vinden. Snelle levering maakt het voor mijn dochter die in het nu leeft, een kinderfeestje! Zoekfunctie maakt het makkelijker kiezen en fijn dat artikelen even in het winkelmandje blijven staan. Zo kan ik s avonds in alle rust een voorselectie maken en kan dochter volgende dag kiezen… Fijne service bij retour en wijzigen van bestelling.

Top site!

Zo fijne site. Altijd netjes verstuurd en optijd. Perfecte pasvorm altijd

Ik heb voor mijn kinderen allerlei leuke kleding besteld. De volgende dag was het al in huis. In één woord, super!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum