Goede site, service en levering!

Goede site, service en levering!

Mooie webshop met ruime keuze

Kleertjes.com heeft een mooi assortiment met goede merken en ruime keuze. Altijd wel iets leuks te vinden. Nadeel is dat de website wat traag werkt in vergelijking met andere grote webshops.

overzichtelijk

Jullie site is heel overzichtelijk. ik vind altijd iets op jullie site en jullie klantenservice is top. vriendelijk en snel geholpen altijd.

Geweldige site voor kinderkleding

Top! Veel keuze duidelijke site. En de service is geweldig

Super! Ik vind hier wat ik zoek

Ik vind het fijn shoppen. Er zijn goede filters die ook werken. Leuke producten.

Superfijn en snel shoppen

Fijn shoppen met makkelijke zoekfuncties. Genoeg merken om uit te kiezen. Ik slaag vrijwel altijd voor mijn 2 zoontjes.

Makkelijk en snel bestellen

Fijn dat je de verzendkosten kunt afkopen. Veel keuze en vaak aanbiedingen. Snelle levering, wel jammer dat als je uitgestelde leverdatum aangeeft naar een bepaalde dag omdat je de volgende dag niet thuis bent het alsnog het eerder leveren. Maar beter sneller dan later ;)

Geweldig fijn en makkelijk…

Heerlijk en super duidelijk shoppen

Grote keuze, veel kortingen

Veel keuze

Heb alleen maar goede ervaringen. Er is veel keuze en de prijzen van de kleding is heel betaalbaar. In de opruiming is het leuk winkelen.

goeie webshop !!

Altijd met plezier kleding besteld voor mijn zoon. Ruime keus, snelle levering en goeie prijzen !

Goede kwaliteit en prijsverhouding, snelle levering

Goede kwaliteit, snelle levering, veel keus

duidelijke website zonder account binnen 10 minuten iets besteld

Ik krijg mijn bestellingen altijd heel snel

Supersnelle site met mooie kleertjes

Mooie duidelijke website

Gebruiksvriendelijke site met goede aanbiedingen

De site is erg gebruiksvriendelijk. Alles snel te vinden en het filtersysteem werkt ook prima!

Erg tevreden

Ik bestel hier al verschillende jaren. Ik ben een heel tevreden klant. Nooit problemen gehad, zelfs niet als je zoals ik kleding besteld hebt voor iemand anders (petekindje), dan kan je het ook (zonder problemen) naar dat adres laten versturen.

prima service

Alles is prima

Website werkt goed. Duidelijke en goed werkende zoekfunctie. Leuke aanbiedingen.

Top deals en snelle service

Alles staat duidelijk omschreven in de website. Regelmatig reclame met extra promoties zodat je niets hoeft te missen. Goede merken met correcte prijzen

Bestelling geannuleerd??

Ik kocht een truitje aan € 4,99 maar kreeg hier geen bevestigingsmail van. Toen ik ging kijken in mijn account zag ik dat de bestelling geannuleerd is?? Reden niet vermeld.. Nu zou ik het truitje opnieuw kunnen bestellen, maar nu staat het wel plots aan € 6,99

Super fijne winkel

Mooie kwaliteit kleding en snelle levering. Ik vergeet alleen steeds de extra korting code in te vullen… Maar het plezier van de kleding wordt er niet minder van. Ook retouren worden snel verwerkt.

Leuke website voor de kids voor jong en de wat oudere kids

Winterjas voor de kinderen was super snel geleverd

Winterjas voor de kinderen was super snel geleverd. Besteld volgende werkdag al thuis. Kinderen zijn er super blij mee.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum