super!

Ik ben heel blij met jullie site! Fijne merken, overzichtelijke site, leuke kortingen en heel fijn dat we de verzendkosten kunnen afkopen. Zo kan ik nieuwe kleding bestellen zodra het nodig is, en hoef ik niet te wachten tot ik het minimumbedrag voor gratis verzenden heb behaald! Tot snel!

Kleertjes in de avond besteld en de volgende dag werd het al bezorgd. Goede kwaliteit kleertjes.

Fijne website. Bestellen is erg gemakkelijk. Retourneren ook. Veel keuze en kwalitatief goede kleding.

Heel vervelend

Jullie stuurt korting code HAPPY2022 naar mij , ( staat heel mooi dat de code is voor alles afgeprijsd 10€ Extra korting maar als ik dit code gebruiken dan werk het niet. Heel vervelend.

Duidelijke en goede site

Duidelijke site met mooie en goede kwaliteit kleren

Altijd mooie kleding en heel veel keus !

Super veel merken, voor elk wat wils! Goede service en leuke acties elke keer weer. Slaag altijd!

prettige webshop

Fijne webshop met veel keuze in kleding voor kinderen. Snelle levering en goede service.

Heel er goed

Fijne webwinkel, kwalitatief goede producten tegen een scherpe prijs.

super

super service genoeg op voorraad ook voor de dames een tweeling snelle levering heel erg blij mee als spullen van kleertjes binnen komen voor me dochters

Super snelle levering en uitbetaling!

In de avond besteld, volgende dag in huis. Retourzending ook snel afgehandeld! Geld stond snel op mijn rekening. Top service!

Fun shoppen

Gevarieerd aanbod aan kinder kleding. Leuke prijsjes

Altijd goede service

Snelle levering, goede kortingen Snel geld terug bij retouren.

Snelle service. Kleren komen snel binnen. Als het niet past of anders is is het heel makkelijk om het retour te sturen. Bestel zeker vaker want er is genoeg keuze en het is heel gemakkelijk.

Mooie kleding tegen een goede prijs. Snelle levering .

Vallen klein

Heb een maat groter moeten bestellen want ze vallen klein. Verder hele leuke en comfortabele laars. Goed voetbed en stevig materiaal.

Leuke kleding, geweldige service

Wat een fijne online winkel! Top service, zeker met retouren. Altijd snel geleverd. Meer dan ruime keus. Verzendkosten afgekocht voor heel weinig dus altijd gratis geleverd. Ideaal.

Hele leuke webshop, waar je alles voor je kids kunt vinden. Top!

Je kunt er alles vinden. Vaak leuke aanbiedingen. Snel geleverd en ook terug sturen is gratis en gemakkelijk. Ik ben heel tevreden, vind altijd wat ik zoek :)

Mijn zoontje vindt kleding in de winkel passen vreselijk. Bestellen bij www.kleertjes.com gaat makkelijk. De bezorgkosten hoeven we niet steeds te betalen, want deze hebben we afgekocht.

Altijd naar volle tevredenheid

Prijs kwaliteit is altijd goed. Service en contact ook super netjes en heel fijn. Ik zoek eerlijk gezegd geen andere websites meer voor de kleding voor mijn zoontje.

tevreden

Mooie kleding, netjes op tijd verzonden en retourneren gaat ook prima. Helaas wel minder positieve ervaringen met een andere verkoper via jullie site. Na de verkoop trekken jullie je handen er vanaf terwijl de betaling wel via jullie verloopt, kun je een retour niet aanmelden via jullie site. Zo kun je de restant niet afrekenen en is de vraag of de retour artikelen wel (op tijd) van de rekening afgaan. Ook is het artikel bij jullie duurder dan op de desbetreffende site zelf. Persoonlijk zal ik niet snel via jullie bij een andere verkoper wat kopen

Altijd snel geleverd!

Royale keuze om iets uit te zoeken

Super kwaliteit!!

Goede kwaliteit kleding, snelle levering, netjes verpakt en je krijgt wat je besteld.

Dik tevreden

Snel bezorgd

Duidelijk en snel

Perfecte opzoek methode ,duidelijk en snel

Goede kwaliteit juiste pasvorm

Goede kwaliteit, juiste pasvorm, snelle levering. Top!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum