Toppie

Ruim assortiment en snelle levering

Fijn bestellen, snel geleverd!

Website prettig & snelle levering. Overal ontvang je een mail van.

Niet best

Artikel op voorraad bij bestellen en betaald dan mail met de track en trace. Dan mail artikel niet op voorraad meer. Foutje op de webshop zeggen ze dan.

Snelle levering perfect

Vaste kledingwinkel helemaal geweldig!

Ik koop hier al de kleding van mijn 3 kinderen. Super leuke en goede kwaliteit kleding voor iedere leeftijd en kledingstijl die je maar wilt. Goede service en leuke aanbiedingen/acties ook.

Fijne kleding met goede prijs - kwaliteit verhouding

Vaak bestel ik bij webshops en moeten er helaas toch artikelen retour omdat deze toch tegenvallen. Hier kan ik alles vaak houden.

Uitstekend website

Een zeer gemakkelijke website om een hele garderobe kast te vullen voor je kind! Veel keuze uit verschillende merken, en super snel en netjes geleverd! Ik koop hier heel graag!

Snelle levering Klopt altijd

Fijn webshop om kinderkleding te bestellen

Altijd goede service en snelle levering. Alle kinderkleding koop ik alleen nog maar hier Al vaak dit ingevuld maar nog noiit wat gewonnen

Fijne en snelle service

Mooie kleding, snelle service. Zal vaker mijn bestelling plaatsen hier

Al jarenlang fan!

Mijn oudste wordt 9 binnenkort en zolang ben ik al gek op kleertjes.com. Dikwijls kortingen, uitgebreid assortiment en snelle levering!

Superwinkel

Mooie site, veel aanbod, goede producten, op zijn tijd korting en afkopen verzendkosten.

Goede service en kwaliteit. Snelle levering.

Bij kleertjes.com slaag je altijd!

Bij kleertjes.com hebben ze zoveel mooie merkkleding voor een goede prijs, dat ik altijd slaag voor mijn kinderen! De service is daarnaast ook nog eens zeer goed, absolute aanrader om hier te bestellen.

Teleurgesteld

Ik ben al jarenlang klant bij kleertjes.com en zo af en toe bestel ik er kleren / schoenen voor onze kinderen. Altijd erg tevreden geweest en geen problemen gehad. Een aantal maanden geleden heb ik voor mijn zoon twee winterjassen besteld waarvan ik er één gehouden heb en de ander retour heb gestuurd naar WE fashion. Helaas is deze retour nooit verwerkt en heb ik het geld nooit terug gekregen. Ik snap dat ze een verzendbewijs nodig hebben om dit uit te kunnen zoeken.. helaas zijn wij deze kwijt geraakt. Ik vind het dan erg jammer dat het dan maar hierbij gelaten wordt en er niks gecompenseerd is. Ik ben nu toch een flink geldbedrag kwijt en mis dan toch een stukje vertrouwen in de klant.

Duidelijke site, makkelijk in gebruik

Heel leuk website mooie en goede kwaliteit kleding en het service is top

Ik ben zeer tevreden... Top !!!

Snelle levering en mooie kleren

Artikelen werden snel geleverd en bijna alles was goed. Mijn zoon vond helaas niet alles leuk. Altijd goede kleding van leuke merken. Ook fijn dat de retour artikelen al zo snel zijn verwerkt.

Hele fijne webshop. Overzichtelijk en een fijne service !!!

Leuke kleding en op tijd geleverd maar helaas weinig maten op voorraad

Ik bestel bijna altijd met korting. Daarvoor al paar keer meegemaakt dat er na bestellen 30% korting afgaat. Dus let op dat je beter gelijk op korting kijkt anders betaal je te veel. Jammer is dat er meestal niet alle maten leverbaar zijn. Levering is goed en retourneren gemakkelijk.

Fijne winkel

Hele mooie kleertjes voor onze kleindochter en snelle levering.

Top kleren voor kinderen

Zo veel keuze dat er altijd te vinden is wat je zoekt. Daarnaast vaak erg veel artikelen met korting.

Super goed service

Bezorgt het altijd op tijd. Retour verwerkt snel. Heel vriendelijk dame’s. Ik ben heel tevreden

Makkelijk en snel

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, ruime keuze en snel geleverd

Bergweg 60

1217 SC Hilversum