Zo veel keuze, handige filters, leuke merken en snelle bezorging!

Goede kleding, snel geleverd!

Bestelling verliep makkelijk, snelle levering, goede kwaliteit kleding.

Niet meer

Nog steeds niets ontvangen , was besteld 19/12 en nog steeds niets. Jammer, was kerstgeschenk Ik begrijp dat het druk is maar 10 dagen is toch wel superlang Jammer

Geweldig!

Makkelijk om een filter te leggen, waar je naar op zoek bent. Overzichtelijke webshop. Wanneer je een vraag hebt en contact met klantenservice wordt je super geholpen. Medewerkers zijn erg klantvriendelijk, behulpzaam en denken met je mee.

Bestel hier redelijk vaak en eigenlijk altijd tevreden alleen bij mijn een na laatste bestelling zat er geen bon bij of code zodat ik het retour kon sturen! 1 broek paste niet maar kon dus helaas niet retour dat was erg jammer.

Altijd goede kwaliteit, goed prijs.

Ik koop voor mijn kleindinderen. De kleren bevallen uitstekend en zij zijn er blij mee. Kleindochters blij, oma ook blij.

Leuke kleding voor een mooie prijs

Leuke en mooie merk kleding voor een mooi prijsje. Goeie service. Zowel voor leveren als retour sturen.

Genoeg keuze, trendy, voor elk wat wils.

Genoeg keuze voir diverse smaakverschillen.

Zeer prettig

Goede duidelijke site makkelijk menu en super leuke spullen voor leuke prijzen

Prachtige kleding en gemakkelijk te bestellen

Ik bestel erg graag bij kleertjes.com. Super goede filter om het juiste product te vinden en goede service qua verzenden en retour. Ontzettend leuke kleding, keuze uit heel veel goede topmerken. Acties en aanbiedingen zijn ook echt een aanrader.

Overzichtelijke website, mooie merken

Fijne webshop ervaring. Alles duidelijk afgebeeld en kleertjes ook echt zoals op de foto's. Mooie merken met goede kwaliteit en fijn dat alles onder 1 dak is. Het enige minpuntje vind ik dat ik met retour (van een grote bestelling) naar 3 verschillende winkels moest omdat verschillende bedrijven binnen kleertjes.com met verschillende bezorgers werken. Postnl, DPD en DHL wat ik enorm tijdrovend en onhandig vind. Ik zou buiten dit zeker opnieuw bestellen!!

Trendy, mooi van kleur en kwaliteit; kortom: wordt vervolgd

De broek is trendy, prachtig van kleur, alsook vervaardigd van mooi materiaal. Shirt en sweater zijn eveneens een plaatje, zo vond ook mijn kleinzoon voor wie de kleding bedoeld is. Overigens ook de eerder gekochte jas wordt met plezier gedragen en toont zijn kwaliteit.

Top kwaliteit, snel geleverd, netjes verpakt

Altijd mooi aanbod met leuke kortingen. Snel geleverd en top kwaliteit.

bladeren

Beste, de knop 'laad meer producten' is heel onhandig. Bladeren met pijltjes en bladzijden werkt veel prettiger en overzichtelijker.

Veel keuze

Voor beide kinderen in 1 avondje winkelen vanaf de bank geslaagd.

Snel en makkelijk

Zoals altijd super snel geleverd en de kwaliteit is zoals verwacht! Top!

Goede service en producten!

Ik koop graag bij kleertjes.com!

Veel keus, goede service, perfect!

Wil je graag goede en kwalitatief mooie kleding dan moet je hier zijn. Ze hebben een groot assortiment met ook verschillende prijsklassen. En met de vele aanbiedingen die ze hier hebben is het helemaal mooi winkelen!

Ook het sales-aanbod is super!

Kocht onlangs bij kleertjes.com een sweatshirt en broek voor mijn kleindochter van bijna een half jaar groot, De kwaliteit van de kleren is heel goed en omdat ik de kleding heb gekocht in de sales is het ook plezierig voor mijn portemonnee. Ook het aanbod van kleertjes.com op de website is zeer uitgebreid.

1 trui was te klein, rest was goed. Te kleine trui retour gestuurd en ook al het geld terug ontvangen. Super geregeld

Altijd leuk, handig en nuttig!

Kleertjes.com heeft een fijne zoekmachine, een goede prijs kwaliteit verhouding en een breed aanbod!

Fanstastische levering,service eigenlijk alles!

Alles wat je bij kleertjes.com koopt is super! Mooie kwaliteit,mocht er onverhoopt toch iets zijn wat even minder is even een belletje en de fantastische medewerkers zoeken naar een passende oplossing’ kopen nergens anders meer…zelfs de sneakers voor de papa en mama komen van kleertjes.com’zegt dat genoeg!!!!

Fijne site!

Veel keus Makkelijker filters

Ik ben weer helemaal blij!

Ik heb al vaak op kleertjes.com geshopt voor mijn 2 mannen. De kwaliteit is erg mooi en de service is top.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Leuke degelijke Bunnie kinderschoenen uit de uitverkoop gekocht. Volgende dag al in huis. Ook de kleding. Alleen werden de kleding en schoenen gescheiden door 2 paketbezorgers bezorgd wat ik zonde vind.. hier zal vast een reden voor zijn

Bergweg 60

1217 SC Hilversum