Super klantenservice

Ik wordt altijd perfect geholpen bij vragen of klachten over een artikel. Altijd super oplossing en snelle afhandeling. Tevens snelle levering, erg fijn!

Leuke en goede kwaliteit kleding en genoeg keuze ! Mn dochter vind altijd wel iets leuks!

snel geleverd

Eenvoudig te bestellen super

Kledingstuk voldeed niet echt

Jas was minder mooi dan dat het er online uitzag het duurde lang voordat we bericht van retour kregen. Het geld is nog niet terug gestort

Altijd snelle bezorging

Zelfs in de drukste maand van het jaar voor bezorgdiensten(december) had ik de kerstjurkjes voor mijn meiden de dag erna in huis. Top service!

Super fijn online shopping

Ik kan het iedereen aanraden zoveel keuzes uit allerlei merken. Website ziet er zeer overzichtelijk uit. De bezorging is ook erg snel. En kwaliteit kleding is top!

Perfect op tijd en snel

Mijn ervaring is super. Bij een bestelling wordt het meteen Verzonden en word ik netjes op de hoogte gehouden als het is verzonden. Kortom zeer snelle levering ik heb eenmalig 3,95 betaald zodat ik altijd gratis verzending heb. (voor 1 jaar)

Hadden een jas besteld op zondag ,kwam op maandag maar te klein besteld.Op dinsdag retour gedaan.Dat was na de kerst,woendag kwam de nieuwe binnen en top goede maat.Vrijdag hadden we het geld al terug gestort gekregen op oud jaarsdag ! Weet niet hoe snel je alles goed van service wil …..maar super goed en snel geregeld bij kleertjes.com Dikke 10 voor ze !,

Super servis

Super servis, snel geleverd

Duidelijk en overzichtelijk

De website is erg overzichtelijk. Je kunt met de juiste filters producten selecteren. Heel fijn.

Snelle en zorgvuldige levering.

Scherp geprijsd en ruim aanbod

Scherp geprijsd en ruim aanbod

Ondanks drukte voor kerst geleverd

Bestelling geplaatst, met de nieuwe vervoerder ging het erom spannen of de levering voor de kerst ging lukken. Dat is gelukt, de kleding staat erg mooi. Wel had ik weer de pech voor de prijs. Dag later leggings opnieuw besteld. (Goedkoper geworden). Retoursturen verliep erg vlot, voor einde jaar alles retour verwerkt en betaling ook.

Op tijd binnen en prima verpakt

top service

duidelijke communicatie, tijdige levering en oneindig veel keus qua produkten!

Webwinkel met een persoonlijke benadering!

Kleertjes.com heeft mooie producten. Ze zijn altijd goed te bereiken voor vragen en/of klachten en zeer klantvriendelijk. Je wordt altijd goed geholpen en er wordt echt met je meegedacht.

Super service, super assortiment, kwaliteit!

Duidelijk en overzichtelijke webshop met mooie artikelen. Als je dan éíndelijk je keuze hebt kunnen maken en de bestelling afrondt dan heb je de artikelen ook erg snel in huis! Doordat alle winkels dicht zijn op deze site gekomen. Meerdere maten van producten besteld en dus ook deels terug gestuurd. Geen probleem, erg makkelijk en snel dat geld weer terug gestort. Ik onthoud deze! En bestel zeker vaker!

Favoriete website ❤️

Mijn ukkies lopen er dankzij jullie altijd tip top en modern bij! Super snelle levering . Ik bestel eigenlijk nooit meer ergens anders .

Fijne kleren

De kleren zijn zoals omschreven vallen goed had iets te groot besteld

Fijne webshop. De service dat je de verzendkosten voor een heel jaar af kan kopen is echt top!

Top winkel

Snelle verzending, en makkelijk te retourneren als iets fout is, of niet past.

In een woord geweldig!

Echt super voor half 11 ‘s avonds bestellen is de volgende dag in huis. Ik ben helemaal blij dat ik kleertjes.com ontdekt heb!

Sper snelle service

Kleren altijd snel geleverd, en goede retour service

Snelle levering en kwaliteit

Het is in 1 woord geweldig. Ze leveren snel, netjes verpakt, goede kwaliteit en vriendelijke manier van bestellen. Keuze voor jongens mag iets meer, maar ik ga zeker nog meer bestellen bij hun.

Overzichtelijk en veel keuze

Op de webshop is oneindig veel te vinden in verschillende prijsklassen en er is voor ieder wat wils. Je kunt goed je keuzes aangeven en eindeloos door de site scrollen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum