Ich liebe Kleertjes !!

Mein Lieblingssshop. Tolle Qualität ( Vingino ) Einfache Bestellung und schnelle Lieferung nach Deutschland. Immer wieder gerne ;-))

Leuk shirt, valt groot

Mooi en leuk shirt, maar valt groot

Superfijne webshop!

Leuke, toffe, hedendaagse selectie, voor ieder budget! Vaak met mooie kortingen en zeer snelle levering. Ik ben fan!

Mooi!

Snelle levering, goede kwaliteit. Tevreden.

Geweldige service!

Supersnel

Supersnelle en goede levering!

geweldig

geweldig

Super online shop

Goede aanbiedingen, snel verzonden en achteraf betalen. Ideaal!

Prima uitstekend

Snelle goede service en de juiste spullen worden geleverd

Super snelle bezorging. Retour snel verwerkt. Top

Tevreden

Snel in huis, goede kwaliteit en prijserhouding !

Goede en snelle levering, goede en duidelijke communicatie

Er is veel aanbod bij kleertjes.com. Duidelijke foto's op de website waardoor het thuiswinkelen super gemakkelijk is. Bestelproces verloopt ook gemakkelijk en het versturen gaat super snel! Retourneren ook geen problemen mee.

Prima op 1 ding na

Jullie webshop is prima. Goede service, snelle verwerking. Ik zou alleen overstappen op een andere leverancier. Ik ben mijn laatste bestelling niet eens geleverd gekregen, en hebben ze deze zonder mijn toestemming retour gestuurd naar jullie.

Fijne webshop met ruime keus.

Ruime keus aan kleding voor mijn tienerdochters wat ik in de winkel niet kan vinden. Wordt snel geleverd.

Altijd blij met kleren die ook echt passen

Wanneer is kleren bestel weer ik eigenlijk altijd zeker dat het de goede maat is voor onze jongens.

Prima, niets om aan te merken

Tot dusver vind alles prima.

Goede service en prijs

Snelle levering, erg leuke aanbiedingen en goede kleding!

Fijne webwinkel veel keuze!

Makkelijk kiezen en kopen en retourneren

Supercontent

Snelle en correcte levering.

Top producten top levertijd.

Goede kwaliteit producten en leuke merken en super prijs en snelle levering.

Snelle service!! Goede kwaliteit.

Goede ervaring. Duidelijke webshop. Snelle service.

Makkelijk de leukste kleding in huis

Altijd de beste prijzen en kortingen voor A-merken kleding. Goede service, ook terugsturen wat niet past is heel eenvoudig.

na 11 dagen nog steeds geen pakket ontvangen

terwijl beloofd wordt dat het binnen de 1 à 2 dagen zou geleverd worden, ondertussen al 11 dagen aan het waachten op bestelling

Doet wat ze beloven!

Precies volgens de gegevens die zij verstrekken op de site. Levering snel en netjes. Aanrader!

Blije zoon met zijn nieuwe jas

Prima levering, iets later, maar dat heb je in de periode rond kerst. Zoon is heel blij met zijn jas, alleen heel jammer dat een paar dagen later de jas €40 goedkoper was.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum