Kleertjes kopen is hier super makkelijk

Het is super makkelijk om kleding te kopen voor me kids en wat niet goed zit kan zo weer terug. Kleding nog nooit terug hoeven sturen omdat het niet van kwaliteit is maar alleen omdat het te groot was of geen goede pasvorm had voor me kids. Kort om geen slechte ervaringen.

Fijne levering!

Snel en netjes

Groot aanbod en prima service maar website kan beter

Fijne webwinkel, groot aanbod van kleding en eigenlijk altijd prima service. Bestellingen altijd op tijd binnen. Twee verbeterpunten: - Zorg dat je voorraadinformatie klopt - Website mag wel wat meer van deze tijd. Laden van alle inhoud duurt te lang en gedurende die tijd hou je als klant een leeg scherm.

prima service

snel geleverd via kleertjes.com

Snelle levering, goede kleding

Altijd snelle levering en de kleding is altijd van goede kwaliteit. Ook veel keuze en retourneren is erg makkelijk

Fijne snelle levering. Producten zijn uitstekend. Al meerdere malen bestellingen gedaan en altijd naar alle tevredenheid.!

Altijd goede service

Altijd prettige ervaring met kleertjes.com Goede service snelle verzending enz

Mooie kleding en de beste kwaliteit

Ik heb al vaak kleding gekocht bij kleertjes.com en dat zal ik ook blijven doen. De kleding is van top kwaliteit, wij zijn erg tevreden.

Fijne webshop

Fijne webshop makkelijk te bestellen en snel geleverd!

Super kleertjes en goeie service!

Altijd tevreden met mijn bestelling! Ruime keuze en fijne eventuele retour verzending.

Altijd netjes verpakt en super levering!

Super fijne winkel

Fijne onlineshop, veel keus goede kwaliteit prijs verhouding. Alles verloopt goed!

Superfijne winkel!

Enorme voorraden, tijdige levering en snelle reactie klantenservice!

Goede website, duidelijk, goede prijzen, snelle verzending. Prima!

Mooie kleding snel geleverd

Mooie kleding en snel geleverd. Helaas had ik een trui in maat 98 besteld maar maat 68 ontvangen. Deze retour gestuurd en geld terug gestort gekregen

Leuk

Leuk

snel levering, netje en goed verpakt, duidelijk retour beleid.

Tevreden ondanks dat we ons in de maat hadden vergist.

Super leuke kleertjes voor en fijne zachte stoffen

Ik heb voor mijn zoontje 3 heerlijke truien en 2 zachte broeken aangeschaft. Waren snel geleverd en de kledingmaat was perfect.

Super fijne website!

Ik kom graag op de site van Kleertjes.com. De website is helder en overzichtelijk, de filters werken eenvoudige en maken het zoekproces makkelijk. Er staan heel veel kleertjes op en vaak met goede korting! Ik ben enorm tevreden.

Gebruiksvriendelijk

Je kan alles heel goed vinden en de prijzen vallen ok mee

Snelle levering, goede service

Snelle levering, mooi product

Leuke kleding in alje prijsklassen

Ideaal, zeker in de huidige tijden. Thuis passen. Retour sturen gaat prima.

Super blij met jullie

Ik ben altijd zo blij met jullie !!! Ik vind jullie de beste qua kinderkleding altijd goed en super snelle levering !!

Fijne winkel

Leuk assortiment, snelle levering en gemak bij het retourneren als iets toch niet goed past

Gewoon goed

Mooi en overzichtelijk site. Veel keuze. In de sale gekocht, echt een goede prijs, toch snel en netjes verzonden. Kom ik zeker terug. Dank jullie wel

Bergweg 60

1217 SC Hilversum