Echt heel fijn

Altijd leuke aanbiedingen Snelle levering Kwaliteit heel goed En dan die koppies van mijn kleinkinderen als ze die doos zien van kleertjes Is onbetaalbaar

Makkelijke site om te bestellen Snelle levering

Leuke kleding van alles wat

Bestel vaak voor onze zoon ideaal Snel geleverd goeie service leuke kortingen

Goede en snelle service en levering

Goede en snelle service en levering. Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe kleren.

Veel keus voor ieder budget

Veel keus voor ieder budget. Leuke aanbiedingen. Snel en makkelijk besteld en geleverd

Heel fijn

Zoals altijd weer super ,binnen 1 dag geleverd . Alles zat weer prima , dus een tevreden klant op naar de volgende keer

Alle items binnen 1 dag in huis, alles netjes verpakt

Goede webshop

Prima webwinkel. Makkelijk te bestellen en snel in huis.

Super site voor de kids!

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen gehad met de site. Mooi en ruim aanbod in kleding van verschillende merken. Overzichtelijke site en goede sale aanbiedingen. Ik vind alleen dat er wel heel vaak mail gestuurd word.

Vlotte aankoop, goede prijs, snelle levering

Altijd tevreden over de aankopen bij kleertjes.com.

Kwaliteit kleding voor zeer scherpe prijzen

Ik vind het een hele fijne webshop wat ik regelmatig bestel.

Zoals gewoonlijk weer geweldig!

Bestel bijna altijd de kleren hier topservice goede kwaliteit! Leuke acties! Bedankt weer

Super winkel

Leuke winkel met leuke kinderkleren.

Super fijne service er wordt met je meegedacht.

Netjes en snel. En zeker behulpzaam.

Snel en makkelijk!! Top!!

Overzichtelijk en snel geregeld. Ook retourneren gaat heel snel. Zou het zeker aanraden!

Artikelen retour gestuurd

Pasten niet dus retour gestuurd, maar Kleertjes.com beweert deze niet te hebben ontvangen. Door misleidende mails te sturen met dat retour is verwerkt, brengen ze consument op verkeerde spoor aangezien ze de ene keer een mail sturen per artikel en de andere keer per bestelling.

geweldig

heb wat kleertjes gekocht voor me kleinkind wat nog geboren moet worden.

Super snelle levereing, mooie kwaliteit kleding en fijne servicedesk

Ik ben erg tevreden over Kleertjes.com. Kleding snel en netjes geleverd, mooie producten en merken die ze verkopen en bij vragen is de servicedesk paraat. Aanrader.

Snelle levering en snelle retourverwerking

Buiten het mooie en ruimte aanbod ook altijd snelle levering en snelle retourverwerking.

Duidelijk en overzichtelijk

Leuke kleding voor leuke prijsjes!

top

snelle levering, met artikelen die perfect zijn zoals beschreven!

Zeer snelle levering voldoet aan alle verwachtingen

Levering volgende dag al. Duidelijke communicatie en track en trace pakket. Foto's komen overeen met de producten. Gemakkelijk besteld en eventueel retournering. Zeer tevreden.

Snelle levering, leuk aanbod

Ik bestelde een aantal keer via kleertjes en het is altijd super snel geleverd. Altijd netjes verpakt. Leuke prijsjes en kleertjes die je niet overal ziet.

Super webshop

Groot assortiment met mooie merken voor ieders portemonnee. Koop hier vrijwel alle kleding voor mijn zoons. Regelmatig toffe aanbiedingen.

Ik vind heel leuke kleding

Ik heb per ongeluk gevonden dit site heel tevreden dank jullie wel voor goeie kwaliteit

Bergweg 60

1217 SC Hilversum