Leuke kinderkleding voor een leuke prijs

Heel veel aanbod met goede kwaliteit kleding

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com. en ik ben altijd tevreden. Heel veel aanbod voor goede prijzen. Goede kwaliteit kinderkleding en snelle levering. Top bedrijf

Heel leuk

Snelle levering en echt leuke kleding

Echt super

Echt super en mijn kinderen super blij met hun nieuwe kleren en schoenen

Zeer slechte service, meerdere artikelen nooit geleverd

Bestel hier nooit spullen!!! Vroeger was het een perfecte service maar nu niet meer. Een grote chaos daar bij die webshop. Mijn bestelling is maar gedeeltelijk geleverd. De andere artikelen zouden nog onderweg zijn. Deze heb ik nooit ontvangen. Uiteindelijk maar gezegd dat ik ze niet meer hoefde. Maar het ging bij de retour natuurlijk mis. Ik heb 2 artikelen gehouden deze stonden op geretourneerd en andere artikelen stonden op gehouden. Meerder malen via mail en via telefoon contact gehad en ze leken me goed te helpen maar uiteindelijk gebeurt er niks. Ik wacht nu nog steeds op een gedeelte van mijn geld voor een fout die zij hebben gemaakt...

wow, een superservice

Wow wat een leuke collectie en een super service

Vlotte levering en veel keus!

Fijn dat er AfterPay is. Dan kan ik betalen als ik zeker ben van de koop.

Snel en goed!

Fijne ervaring. Pakketje werd snel en compleet geleverd

Snelle en fijne service ook bij retour sturen.

Wij hebben een aantal keer een jas besteld die niet helemaal aan onze verwachting voldeed, dus retour. En dat is bij kleertjes.com zo makkelijk niks printen of toevoegen gewoon in de zelfde doos terug sturen. En het vooraf betaalde bedrag staat ook weer super snel op je rekening terug gestort!

Top kwaliteit

Mijn dochter is er sprake blij mee

Snel en veel keuze

Hele trouwe klant

Hele leuke kleertjes

Mijn kleindochter wilde meteen haar jurkje met fur aan. Het staat haar geweldig. Mijn ander kleindochter staat het jurkje met wat felle kleuren fantastisch. Deze Oma is super tevreden.

Altijd dik oke en goed op tijd

Ik ben zeer tevreden van kleertjes.com. Ze zijn heel betrouwbaar . Altijd mooi op tijd . Goede kwaliteit en altijd korting, zelfs krijg je korting via mail voor u verjaardag.

Super snel geleverd en alles klopt

Super snel geleverd in de juiste hoeveelheid, maar ook makkelijk te retourneren.

Matig

Helaas niet alles binnen gekregen van mijn bestelling. Hopelijke komt het nog.( na 1,5 week)

Alles snel en goed geleverd. Alleen jammer van de super grote doos voor babykleertjes. Had zeker volstaan in een doos die twee keer zo klein was.

Blij mee

Mooie pasvorm goede kwaliteit erg leuke kleding

Ideaal!

Superleuke kleertjes, duidelijke en fijne website en snel bezorgd en netjes kosteloos retourneren! Ik ben verslaafd aan kleertjes.com!

Goede servies

Makkelijk retour sturen. En met vragen zijn ze makkelijk telefonisch te bereiken. Ik besteld graag mij kleding omdat het makkelijk is en goede service. Gewoon Top.

Geweldige keuze

Heerlijk winkelen op kleertjes.com, veel keuze! Bestellen gaat makkelijk en de levering vlot… En wat heel belangrijk is de kwaliteit en kleur valt niet tegen maar is zo als beloofd

Lekker warm

Snelle bezorging van een heerlijke warme jas. Beide kanten zijn voorzien van zakken en de dierenprint voering is super zacht!

Snelle levering en goede kwaliteit

Heel prettig en duidelijk bestelproces en een goede kwaliteit van de kleding.

Overzichtelijke webshop, top

De webshop is overzichtelijk, het is makkelijk om achteraf te betalen. Retourzendingen verlopen vlot. Ook zijn er regelmatig kortingen

Altijd goede ervaring, snelle levering, juiste producten en goede klantenservice

Mooie hippe en warme winterjas

Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe winterjas. Moest eerst wennen om de jas over het hoofd aan te doen, maar na twee keer is hij al gewend hieraan. Wind- en waterdicht

Bergweg 60

1217 SC Hilversum