Super service

Super snelle levering, erg tevreden over de service. Ik bestel tegenwoordig bijna alles via kleertjes.com voor mijn kinderen. Ideaal zeker in deze tijd.

Hele goede ervaring

Prima kwaliteit

Hele goede en snelle en betrouwbare bezorging. Echte aanrader. Mooie en betaalbare kleding, genoeg om uit te kiezen. Zeer goede kwaliteit en goede service.

Super blij met alles wat ik gekocht heb! De beste site om kleren te kopen! Mijn kids zijn altijd super blij als er weer een pakketje van kleertjes.com word bezorgd.

Track and trace

Hoi, Is mijn pakket al onderweg? Of kan ik nog een paar items toevoegen? Anders heb ik weer verzendkosten Groeten Nicola

Snelle levering, fantastische service, en grote keuze!

Heel positief qua service , en natuurlijk is het grote aanbod fantastisch!! Het is echt mijn favoriete shop site voor 3 kids!

Helemaal top

Producten netjes en optijd geleverd goede klantenservice toen ik iets terug wilde sturen..

uistekend services en mooie kleren

ik heb kleertjes terug gestuurd En met afterpay betaald Werd netjes eeaf gehaald, zeer snel ook En kon het makkelijk betalen En de kleertjes waren binnen een dag geleverd

Stoere jongenskleding voor weinig geld!

Zoveel keuze tegen lage prijzen en daardoor verleidelijk om regelmatig iets te bestellen!

Ruim assortiment, goede prijzen en super snel geleverd.

Altijd top!

Een bestelling bij kleertjes.com is altijd een feestje… voor elk wat wils, duidelijk overzichtelijke site, snelle levering en afhandeling.

Super service

Snel in huis, simpel en goede service. Eenmalig afkopen van verzendkosten is ideaal! Producten worden vlot verzonden. Communicatie over eventuele problemen wordt serieus opgepakt en verholpen. Kortom een erg fijne webshop!

Mooie stoere sweater

Mijn zoon draagt deze sweater met capuchon erg graag!

Snel geleverd en netjes verpakt

Mooie en warme jas!

Mooie qualiteit en capuchon helemaal top met een extra verlengstuk.

Kan beter

Bestelling van jph nog steeds niet ontvangen! Verder alles van deze bestelling wel op tijd ontvangen. Kan dus beter want niet alles ontvangen ondanks melding hiervan. Wel netjes van kleertjes een mail ontvangen, na mijn telefoontje. Maar das ook al weer een week geleden.

Mijn zoon was weer super blij

2 broeken en een paar stoere sneakers. En voorheen ook al veel bestellingen gedaan voor mijn 3 kids, altijd zeer tevreden!

Makkelijk besteld, snel in huis

Wat een fijne webshop. Het is makkelijk om via de website te bestellen en de levering gaat verrassend snel! Valt het toch tegen? Dan is het ook heel eenvoudig terug te sturen.

Niet klantvriendelijk

Een jas gekocht. Paar dagen later in de aanbieding. Gemaild om het verschil terug te krijgen. Dat was niet mogelijk. Heel raar / vreemd dat Kleertjes.com zo met klanten omgaan en zo’n groot bedrijf. Dit is echt slecht.

Externe verkoper

Helaas is niet duidelijk dat ik een bestelling had gedaan bij een externe verkoper. Condities voor retourneren zijn onduidelijk en betreffend merk Jacky Luxury reageert niet op mails. Kwaliteit is niet war ik van kleertjes.com gewend ben.

Er stond levertijd 2 werkdagen maar had het pakketje de volgende dag al in huis.

Geen fijne ervaring

Ik was op zoek naar 2 kleedjes voor kinderen in 2 verschillende maten. Ik vond het aanbod heel goed door de keuze uit verschillende stijlen. Maar ik heb er uren aan gespendeerd omdat de kleedjes van mijn uiteindelijke keuze bij het betalen plots niet meer beschikbaar bleken. Ik dacht eerst dat het een vergissing was omdat de webshop aangaf dag de gekozen maten beschikbaar waren. Bleek dit weer niet te lukken. Dan moet je opnieuw een andere keuze maken, daar gaat weer tijd over. Bij het betalen bleken de maten weer niet beschikbaar. Ik herinner mij eerlijk waar niet meer hoeveel keer ik op deze manier opnieuw de tijd heb genomen om nieuwe kleedjes te kiezen om daarna te moeten vaststellen dat ze toch niet beschikbaar zijn. Heel teleurstellend want ik heb uiteindelijk 2 kleedjes gekocht waar ik niet echt helemaal achter stond, maar ik had niet meer de moed om op een andere site weer alles te gaan bekijken. Jammer. Deze ervaring zal ik niet snel vergeten.

Fijne site

Fijne site, goede filter mogelijkheden, overzichtelijk, snelle levering

Ruime keuze toffe, en betaalbare kledij! Snelle verzending! Aanrader

Topservice

Ik bestelde een winterjas voor mijn zoon. En na betaling met ideal kreeg ik een foutmelding op de site. Stond geannuleerd bij het pakket maar was wel betaald. Meteen telefonisch contact opgenomen en werd snel en vriendelijk geholpen. En ja hoor einde van de dag keek ik op de site, zag dat het verwerkt was. En de avond zelfs al mail. Dus een topservice en 5 sterren waard. Ga nu vaker bestellen via jullie site!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum