Goede snelle service

Al verschillende keren bij jullie besteld. Nog nooit geen problemen ervaring. Snelle levering Goed retour beleid

Ruime collectie

Voor elk wat wils, prima prijzen. Mooie aanbiedingen!

Artikel geleverd volgens aangegeven levertijd? ★★★★★★ Kwaliteit van het artikel? ★★★★★★ Duidelijke pakbon en retourinstructie? ★★★★★★ Prijs/kwaliteit verhouding goed

Uitgebreid aanbod, goede service en snelle levering

Enorm veel keus in kleding, schoenen en speelgoed voor onze dochters. De verzending is snel en het is voordelig de verzendkosten eenmalig af te kopen, ideaal als je vaker besteld. Wat ik ook fijn vind is dat er dezelfde kleding te vinden is voor zowel onze kleuter als baby. Wat vinden de meiden het leuk hetzelfde te dragen!

Hele fijne site!

Fijne kleren voor de kinderen! En blijven super mooi, alles is goed te vinden! Mijn zoontje heeft de kleren heel graag aan! Fijne en mooie merkjes en de prijzen zijn ook goed.

Precies goede maat

Vaak ergens anders veel te groot of te wijd aan onderkant Voor het eerst via kleertjes.com de juiste maat en ook goede stof. Past perfect bij mijn kleinzoon. Op naar een volgende tevreden bestelling

Altijd tevreden

Bestel al jaren met veel plezier hier de kleertjes van mijn zoon.

Snelle levering, snelle reacties

Wij bestellen een paar x in het jaar wat en dat bevalt hardstikke goed! Hebben we een vraag krijgen we snelle reacties en worden goed geholpen. Retour is ook geen probleem en heel fijn in deze gekke tijden dat je niet in een winkel met ik weet hoeveel tegelijk en 4 kinderen die absoluut niet willen moet shoppen.. Kleding is van goede kwaliteit en valt vaak precies goed

Mooie kleren

Heel goede service en super mooie kleding.

Veel keuze en mooie merken

Ik koop al jaren bij kleertjes.com! Eerst voor mijn eigen dochters en nu voor mijn kleinzoon. Goede merken, goede prijzen en snelle levering!

Fijne overzichtelijke web shop

Ik koop al de kleren van mijn zoon bij kleertjes.com groot aanbod meer dan in de winkel. Snel geleverd. Goede WhatsApp service. Alles goed. Retour service heb ik nog geen gebruik van hoeven te maken maar ook dat zal goed zijn. Dikke 10!

Mooie hippe en lieve kleding!

Snelle en goede service en hele leuke kleertjes, voor alle kindjes iets moois!

Goede service. Breed aanbod

Altijd ruim aanbod in kleding zowel merk als design en maten. Snelle levering en goede service. Makkelijk retourneren en geld retour. Geregeld leuke aanbiedingen en acties. Koop graag online op kleertjes.com

kopen bij kleertjes.com is groot gemak

Al jaren ben ik vaste klant bij kleertjes.com. Ik ben altijd vrij druk in huis met werk en kinderen en dan wil ik heel graag snel iets vinden. De filters zijn precies zoals ik wens, en de getoonde producten hebben een goede weergave. Het aanbod in aantal merken is altijd groot en er zijn vaak mooie aanbiedingen. De levertijd is ook steeds maar dag en als het een dag later komt krijg ik daar netjes een mail van. Er zijn tegenwoordig niet veel online shops meer die zo een snelle levertijd consistent kunnen waarmaken. Het fijnste aan kleertjes.com vind ik toch wel het retourneren. Bij andere online webshops vind ik het een gedoe en controleer ik vaak of ik het retour bedrag heb terug gekregen. Bij kleertjes.com is het retour proces super makkelijk en bovendien worden de retouren super snel verwerkt. Het bedrag klopt ook altijd dus na vele bestellingen controleer ik het nooit meer. Het vertrouwen is er gewoon en dat is me heel veel waard!

Goede levering & van alle gemakken voorzien

Een bestelling plaatsen gaat makkelijk en ook de levering is super snel. Wat me opvalt is dat de kartons stevig zijn en ook de kleding goed verzorgd erin ligt. Als je iets terug moet sturen word het niet onnodig moeilijk gemaakt maar word dr label op de doos gebruikt. Bij kleertjes.com word met de klant meegedacht en hebben ze ook nog eens prachtige kleding. Top bedrijf!! Hier koop ik graag.

Normaal tevreden, maar nu even niet.

Vorige week al besteld. De bestelling staat op verzonden, maar nog geen bericht wanneer ik het kan ontvangen. Door wie het bezorgd gaat worden, is ook nog niet bekend... En dan rijst bij mij de vraag... hoe kan het dan verzonden zijn?? Reeds gebeld met Kleertjes. 'Manon' zou er direct achteraan gaan, maar... nog steeds niets vernomen... Ik ben dit niet van Kleertjes.com gewend, bij wie ik al vanaf het eerste moment klant ben.

Snelle levering en mooie kleertjes voor mijn kinderen. Bedankt!

Heel leuk om bij jullie te bestellen, want ik had voor een jaar gratis verzendkosten!

Fijne webshop

Mijn bestelling werd maar niet geleverd, bij DHL stond dat ze het pakket niet ontvangen hadden. Watsapp contact met Kleertjes.com. Probleem snel opgelost en binnen 2 dagen alsnog bestelling geleverd.

Snelle levering, veel keuze en dat voor een leuke prijs!

Eigenlijk bestel ik altijd de kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com. De service vind ik goed en als de kleertjes niet de goede maat hebben, of anders staan dan gehoopt, kan ik kosteloos retourneren.

Kleertjes.com is geweldig!

Bestel nu al een paar jaar bij kleertjes.com. Altijd goede en snelle service, zijn goed te bereiken bij vragen. Heb nu al een keer mee gemaakt dat het artikel na eenmaal wassen kapot was, gelijk goed door hun team afgehandeld. Ook een keer meegemaakt dat een externe verkoper niet goed leverde, werd ook gelijk top opgepakt door het team van kleertjes.com

Super service en geweldige keus

Heel veel keuze en goede service

Aangename webhop, veel keus en merken, snel levering en top promo. Heel tevreden

altijd top service

leuke kleding met leuke korting en altijd top service.

Bestellen gaat makkelijk en het leveren verloopt ook goed! Zeer tevreden!

Snel nieuwe kleren voor mijn kinderen in huis!

Via de site kan ik vlot kleding uitzoeken voor mijn kids. Filters aanzetten helpt om gericht te zoeken. Mijn kids bekijken het winkelmandje en wat goedgekeurd wordt bestel ik. Vaak is het de volgende dag grotendeels al in huis en kunnen mijn kids alles passen. Wat niet goed is kun je gemakkelijk retourneren. Zo hoef je niet met je kinderen naar drukke winkelstraten en in pashokjes kleren te passen. Ideaal!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum