Snelle levering en leuke aanbiedingen

De kleren worden altijd snel geleverd.

Ik wil het produkt terug sturen maar het lukt me niet

Het product is niet doet niet aan mijn verwachtingen. Maar het lukt me naar het website die op het briefje beschreven is te gaan retourformulier uit te printen

Prima service!

Zeer tevreden; kwaliteit prima en snelle, correcte levering!

Hele fijne winkel

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com en hele fijne ervaringen, goede communicatie ook als er een klacht is word het netjes afgehandeld. Ben blij dat het uitgebreid is met young teens maten en we hopen stiekem dat er wat meer merken bij komen in de tiener maten zodat er wat extra keuze en prijsklassen zijn. Een echte aanrader dus

Super service!

altijd super kwaliteit voor een mooie prijs. 1 x had ik een klacht over een korte broek na het wassen maar het werd goed opgelost geen enkel probleem. Van deze webshop word ik heel blij.

Super fijne service

Ik wordt altijd er blij van jullie, het gemak waarmee je besteld en de snelheid dat het in huis is. Dank je wel

Snelle levering en goed verpakt.

Very nice shop

Good quality products, easy to buy and quick delivery.

Slechte levering

Op de site staat word op dinsdag geleverd. Maar word niet geleverd zelfs via het track en tracé code staat er pakket nog niet ontvangen. Ik heb een mail gestuurd en nog geen reactie gehad hopelijk komt dit nog. Ondanks dit beveel ik de site wel wegens het assortiment maar wel met de nadruk op niet naar de verzending kijken want dit klopt niet.

heel slecht behandeling gekregen

ik heb een jas voor mijn zoontje gekocht bij hun van 55.99 EUR. Twee dag later heb ik te horen dat het uitgekocht is. Maar toen ik op hun website kijk heb ik ontdekt dat ze hebben gewoon de prijs verhoogde naar 63.99 en aangemelde op hun webpage dat die de last stuk is! Het is echt niet fijn om te zo behandelde te werden!

Makkelijk en leuk

Heb 2 items teruggestuurd en de uitleg was heel makkelijk en fijn dat je geen nieuw verzending label moet uitprinten! Dus snelle en makkelijke service.

Goede kwaliteit en snelle levering

Handige webshop met voldoende filter mogelijkheden. Goede prijs/kwaliteit Snelle service Tot hier toe altijd tevreden van Kleertjes!

Zeer tevreden mooie kwaliteit Goede levering Mooie jurkjes

Mooi materiaal en prachtige pasvorm.

De trui zit als gegoten. conform maat.

Superleuk

Beide aankopen zijn superleuk en dankbaar ontvangen bij de nieuwe mama s Snel geleverd en verpakt!

Super kwaliteit en service.

Sinds twee jaar koop ik de kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com Ruim aanbod, goede service en mooie kleding.

Ik ben van mening qua kwaliteit doe je lang met de kleding en blijft lang mooi dus voor het geld is het zeker waard

Slechte retour afhandeling

Snelle levering, maar slechte retour afhandeling en zit nog steeds te wachten op mijn geld terug.

Fantastisch en praktisch!

Wat een leuke jas! De meeste teddy jassen hebben een drukknoopsluiting. Deze heeft een soepele rits, lekkere voering en een gladde stof in de mouwen, waardoor mijn dochter de jas gemakkelijk zelf aan kan trekken. Ook de capuchon is lekker ruim en houdt haar bolletje heerlijk warm; een topjas!

Ik wacht na 10 dagen nog steeds op mijn bestelling

Doorgaans ben ik tevreden met de service van Kleertjes.com. Dit keer zakken ze echter door het ijs. Vervoerder (DHL) is het pakket kwijt en het enige advies wat ik krijg is af te wachten zonder een echte oplossing aan te dragen. Zonde.

Gewéldig keus

Koop graag bij kleertjes.com héél veel keus en de kwaliteit en prijs zijn goed. Ook de levering altijd op tijd.

Goed!

Noks aan toe te voegen service is goed en snel ...

Terugbetaling van retour niet ontvangen

Na een groot deel van mijn bestelling te hebben geretourneerd, moet ik zelf achter mijn geld aan om het terug te krijgen. Ik vraag me af of ze het uiteindelijk zelf hadden terug gestort als ik er niet zelf achteraan was gegaan

Hele fijne winkel om te komen met een super goede service en snelle levering.

Leuke kleding

Bergweg 60