Super mooie laarzen

Super mooie laarzen die als gegoten zitten! Gewoon de huidige maat die mijn zoon heeft paste het beste.

Supersnel

Vertrouwelijk en snel !! Erg tevreden

Fantastisch en zeer tevreden!

Bij kleertjes.com kan ik altijd wel iets leuk vinden voor mijn meiden. Het wordt op korte termijn bezorgd en als het niet is wat ik eigenlijk zocht mag ik het altijd terugsturen. Een keer ontbrak er bij mijn retourzending enkele broeken en kreeg ik dus een rekening binnen wat niet klopte. Helaas had ik mijn verzendbewijs al weggegooid. Ik was lichtelijk in paniek. De dame van de klantenservice was zeer vriendelijk en heeft me goed gehopen. Ik ben zeer tevreden

Mooi assortment, mooie kleding voor een goede prijs.

Prima kleding voor een aantrekkelijke prijs.

Geen ervaring deze keer

Beste, is dit normaal, de jas is nog steeds niet aangekomen???

Altijd goed!

Wij kopen graag bij kleertjes.com. Snelle levering snelle retour! Heel veel keuze! Ideaal voor onze zoon die geen zin heeft om te shoppen!

Zijn altijd zeer tevreden over de geleverde kleren voor onze twins. Zal ook zeker iedereen deze site aanraden om hier te bestellen. Super ga zo door....

Fijne website en goede service

Erg tevreden over deze website en service!!

Top online shop!

Steeds de volgende dag in huis. Makkelijk te betalen via after pay en makkelijk terug te sturen. Wij kopen bijna alles via deze site!

Goed functioneel klantvriendelijk

Site biedt Kwalitatieve betaalbare producten Snelle levering Snelle retour afhandeling Klantenservice is klantvriendelijk Blijvertje!

Duidelijke site en goede service

Overzichtelijke website met ruim aanbod kleren voor scherpe prijzen

Al jarenlang vaste klant bij Kleertjes.com en niet voor niets. Met een ruim aanbod aan kleren voor mijn kinderen tegen scherpe prijzen super tevreden hierover!!!!! Ook een snelle levering helpt hier zeker bij!!

Perfect!

Mooi jas ..

snelle service

heel snelle service Wel een maat groter bestellen want valt echt klein ik heb het teruggestuurd en een nieuwe besteld

Zeer goed!

Super snelle service, altijd mooi geleverd. Nooit problemen, top prijzen!!

Goede service, snelle levering en goede producten

Goede service, snelle levering en goede producten

Super warme, waterdichte en winddichte jas

Supergoede winterjas. Erg warm, water en winddicht en makkelijk schoon te vegen. Capuchon waait niet af, en door het kapje kan je nog goed zien.

Snelle levering, goede kwaliteit

Ben onderhand vaste klant bij jullie. Bestel graag kleren bij jullie voor onze zonen. Leuke aanbiedingen en fijne site en kwaliteit van de kleding is goed.

Zeer uitgebreide collectie en prima service?

Ik werd heel vriendelijk geholpen toen ik belde omdat een artikel goedkoper was geworden binnen 2 dagen nadat ik het had besteld. Werd netjes aangepast. Super!

Super blij met kleertjes!

Kleertjes is een geweldige site waar je een heel breed assortiment van merken en modellen kunt vinden. Ook zijn de prijzen, naar mijn inziens, lager dan bij andere online winkels. Ik gebruik hem al langere tijd als ik kleding en/of schonen voor mijn zoon zoek en ik ben zeer tevreden. Zowel van de service, als ook de betaalmogelijkheden bijvoorbeeld. Het enige wat soms een teleurstelling is, is dat de pasvorm niet altijd perfect bij de maat past en dingen zoals de mouwen van truitjes veel te smal en strak zijn t.o.v. de lengte en breedte van het kledingstuk. Dit is echter iets wat niet aan Kleertjes ligt, maar aan de fabrikant, denk ik zelf. Ik kan Kleertjes zeker aanraden als een online winkel, waar je mooie dingen voor fijne prijzen aan kan schaffen.

Altijd prima, snel geleverd

Ik heb vaker besteld en is gewoon altijd in orde. Ook eventueel retourneren eenvoudig

Super makkelijk vindbaar!

Hele leuke en hippe kleding voor jongens en meisjes. Makkelijk vindbaar wat je zoekt en te categoriseren naar wat voor je kids is

Goed zeer tevreden

Correct en snelle service

Savonds besteld de volgende dag reeds ontvangen. Goeie kwaliteit van schoenen. Precies zoals beschreven.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum