Correct en snelle service

Savonds besteld de volgende dag reeds ontvangen. Goeie kwaliteit van schoenen. Precies zoals beschreven.

Goeie webshop, veel merken/keuze en mooie aanbiedingen

Goeie webshop, heel veel merken en keuze en mooie aanbiedingen. Snelle verzending en goed retourbeleid.

Mooie jas past geweldig goede kwaliteit

Super leuke trendy Teddy coat, drukknopen zijn heel handig en de jas is heerlijk warm

Goede levering

Wij zijn heel tevreden over de kleren die wij tot nu toe hebben besteld bij jullie we zullen nog veel bestellen voor onze kleindochter.

Veel keus, leuke aanbiedingen.

Veel keus en leuke aanbiedingen. Snelle levering, soms is de bestelling de volgende dag al in huis. De site is overzichtelijk, goeie filteropties, dus zoeken gaat makkelijk en snel.

Uitstekend verpakt en netjes op tijd geleverd.

De kleding kwam netjes op tijd binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de levering. De kleding was prima verpakt.

goeie kwaliteit en snelle levering..

bestel steeds vaker bij kleertjes.com, het is goeie kwaliteit, betaalbaar en makkelijk en snel besteld en goeie communicatie bij problemen..me zoon en ik zijn er zeer tevreden over.

Echt mooie stoere jongenskleding. Prijs kwaliteitverhouding is top. Er is genoeg keus voor de grote maar ook voor de wat kleinere portemonnee. Regelmatig leuke acties en sales. Mijn mannen lopen er altijd leuk bij in kleding van #Kleertjes.com

Fijne webshop!

Fijne webshop: altijd veel keus, altijd aanbiedingen, snelle levering. Kinderen kunnen zelf kiezen en thuis passen!

Snelle levering en goede service bij retourneren. Top!

De bestelling gaat snel en goed. Ook als stukken niet passen, dan is het retourneren hiervan en de verrekening van de kosten eenvoudig. Daarnaast ruime keuze uit vele merken.

Snel verzenden

Snel verzenden

Genoeg keus om te slagen

Als je kleding nodig hebt, weet je zeker dat je hier slaagt. Keus uit heel veel merken en de meeste maten zijn er eigenlijk ook wel.

Fijn dat alles zo snel geleverd kan worden!

Slechte levering

Altijd optijd de volgende dag het pakketje mogen ontvangen,nu kun je dagen wachten. Wanneer je iets snel nodig hebt is het niet meer aan te bevelen om hier te bestellen.

Super mooie jurk

Verjaardagsjurk voor mijn dochter en ze is er erg blij mee. Past mooi, alleen is de elastieken riem veel te groot, dus die hebben we zelf ingekort.

super overzichtelijke duidelijk site

Mooie duidelijke overzichtelijke site, heel veel keus.

Erg prettige ervaring met de klantenservice

Een trui gekocht Helaas na 1 x dragen en wassen helemaal pillig. Gebeld met de klantenservice Mocht een mail sturen met foto s Volgende dag bericht terug dat ik het artikel mocht retouren . Erg fijne ervaring wat betreft klachtenprocedure. Top service

Zeer goede service ook voor retour

Ik heb een grote bestelling gedaan bij kleertjes. Een deel van de kleding is wel later toegekomen dan in de bestelling stond maar geen probleem. Het terugsturen verloopt ook heel vlot.

Prima webshop

Snelle levering alles klopt

Super kleding

Hele mooie en betaalbare kleding. Pasvorm klopt precies zoals omschreven. En ook de maat klopt gewoon. Hier 2 blije kids met hun nieuwe kleding.

Super service

Prachtige kleding, vaak acties en snelle levering!

Handig en makkelijk artikelen te bestellen

Voor gering bedrag nu met elk artikel gratis verzending. Ruim aanbod/assortiment met snel korting op seizoenskleding; eenvoudig bestelproces.

Altijd tevreden!

Goede service, netjes en snel geleverd. Niet tevreden, kan het zonder problemen gewoon terug. Alleen maar lof over kleertjes. Com. Besteld hier vaak en graag!

Fantastische webwinkel!

Het is super fijn dat je hier goede kwaliteit kleding en schoenen kan kopen voor een lage prijs! Dit zorgt er in ons geval voor dat ondanks dat wij het financieel niet breed hebben, onze kinderen er elke dag leuk uit kunnen zien met goede en mooie kleding aan..!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum