Verkocht aan het kopen op kleertjes.com, super kwaliteit, mooie kleding en snelle levering!!

Al jaren goede service van 0 tot tieners

Al jaren zeer goede en snelle service en mooi gevarieerd assortiment. De babykleding van mn kinderen kocht ik hier al, intussen zijn mn kids tieners en kan ik nog steeds terecht, of liever gezegd: mn kinderen , zij shoppen hier nu zelf. Kleertjes.com van harte aan te raden!

Snel in huis

Snel in huis, helaas waren 2 van de 4 producten niet in de juiste maten. Volgende keer graag communiceren als de verkeerde maten op de site staan. Nu zitten we zonder leggings en is het wachten tot het geld wordt terug gestort.

Snelle levering blij met de bestelling

Goede aankoop en zijn prijs waard

Leuke vlotte jas maat 140 2zijde draagbaar en ook nog in vlotte kleur en ook nog in de sale

prouct nooit ontvangen, en wacht nog op me geld

slecht

Altijd snelle geleverd! Altijd tevreden! Altijd een feestje thuis wanneer er een doos van Kleertjes.

Ik bestel al 17 jaar lang bij Kleertjes.com. Top! Geweldige keuze en goede service!

Altijd goed

Elke bestelling weer, op tijd, netjes verpakt, goede kwaliteit, zelfs schappelijke prijzen!

Favoriet

Favoriete webshop door de snelle levering, grote hoeveelheid producten en goede retour service.

Prima kwaliteit, informatie, overzichtelijke site en levering

De bestelling wordt snel na bestelling al geleverd. Ook zijn de kleertjes goed van kwaliteit en pasvorm. De site geeft dus goede informatie zodat terugsturen van bestellingen niet nodig zijn.

Fantastische keuze, teveel aanbieders

Al regelmatig besteld bij Kleertjes.com. Hele ruim aanbod, ik vind altijd voldoende kleding voor mijn beide dochters. Ook het verschil tussen goedkope en dure merken vind ik erg prettig, zo vind je altijd wel iets wat je zoekt. Wat ik jammer vind is dat er steeds meer aanbieders komen, je bestelling uit meerdere pakketten bestaat en deze pakketten ook naar verschillende retourpunten moeten waardoor je een flink stuk moet rijden.

Snelle levering = blije dochter

Top service!

Vriendelijk, duidelijk en goede service! Je wordt geholpen tot het laatste moment.

Ik zou het zelfs een 1 geven maar dat kan niet

Erg slecht! Kleding komt sowieso bij verschillende bedrijven vandaan. Dus het moet ook op verschillende manieren retour. Bij Jacky Luxury had ik geen antwoordnummer en heb zelf de retourkosten betaald. In de kleine lettertjes staat dat kleertjes.Com dit moet terugbetalen. Hier na bijna 4 weken nog geen reactie op. Jacky Luxury gaat het nu aan mij terugbetalen, een stuk netter bedrijf dan kleertjes.com Via Afterpay werkt ook niet bij kleertjes.com want ze lopen achter met de retouren. Dus alsnog alles moeten betalen. En nog steeds aan het wachten op terugbetaling omdat kleertjes.com het juist doorgeeft aan Afterpay. Al met al echt slecht voor mij een reden om hier nooit meer te kopen.

Snelle levering , kleding zoals verwacht

Snelle levering Kleding zoals omschrijving

Nette levering

Snelle service, duidelijke omschrijving, kleuren kleding komen goed overeen met wat opdracht site staat

Ik besteld heel graag bij kleertjes.com Als ik over twee dagen een feestje heb en ben vergeten wat te bestellen doei ik het via kleertjes.com volgende dag heb ik mijn bestelling binnen. Heel fijn! kwaliteit is zeker!! Ook voor retourneren wordt met alles meegedacht en goed gehaald. Dank je wel kleertjes.com ik ben een blij moeder vooral als complimentjes krijgt van de kleren die mijn kinderen dragen.

Top! Overzichtelijke website makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Leuk en gevarieerd aanbod

Positief Omruilen komt steeds in orde

Kwaliteit en snel bezorgd

Goeie kwaliteit kleding en snel bezorgd, helder en overzichtelijke site

Goede kwaliteit

Alles tot nu toe super ! En het meest fijne 1x verzendkosten daarna 1 jaar lang geen verzendkosten voor mij een reden eerst bij jullie te kijken!

Superfijne webshop

voor het eerst hier gekocht en alles was boven verwachting. Ruime keuze waardoor ik zelfs moeilijk kon kiezen en daardoor maar meerdere shirts heb gekozen. Ze zijn allemaal even leuk, althans dat vind ik natuurlijk. Snelle levering en keurig verpakt. Dit is een blijven voor mij en een aanrader.

Top bedrijf met super service!!

Ik bestel al heel wat jaren bij kleertjes.com en ben altijd zeer tevreden! Mooie kleding voor een goede prijs en geen problemen wanneer iets retour moet.

Prima zakendoen zo

Mooie deal kunnen maken die snel geleverd werden naar tevredenheid

Bergweg 60

1217 SC Hilversum