Snelle levering en top service!

Doorgaans snel geleverd en bij aankopen die niet passend zijn snelle retourmogelihkheid. Ook bij externe verkopers. De klantenservice helpt hierbij snel, korte wachttijden. Erg tevreden!

perfect

Snelle levering. Prima kwaliteit. Helemaal niks op aan te merken.

Zeer correct en snel met duke kortingen

Steeds snelle levering, goede kwaliteit en leuke kortingen.

Stoere meisjesjeans van name it

Stoere jeans, met mooie pasvorm! Gemaakt van een fijne stof. Houdt zich goed in de wasmachine en droger. Een echte aanrader!

Een vlotte site

Ik vind kleertjes.com een leuke en fijne site al ben ik persoonlijk wel een beetje afgehaakt nu niet alles meer in eigen beheer is en er via derden verstuurd wordt en bepaalde kortingen dan ook uitgesloten zijn en je qua vragen soms ook bij derden moet aankloppen. Helaas, groter worden is niet altijd positief.

eerder was het beter

retourneren duurt erg lang nu moet ik de afterpay betalen terwijl mijn pakket de volgende dag al retour was gegaan. eerder was dit niet zo. ook als je wat grotere bestelling doet heb je de kans dat je bij verschillende bedrijven koopt. waardoor je alles apart moet retourneren. dit is absoluut niet handig. ook dan komen pakketjes veel later aan dan wat er op de site staat.

Leuke prijzen mooie kleding Het blijft ook mooi na het wassen Snelle levering

Ik was erg tevreden op tijd geleverd netjes ingepakt kleding past perfect niet duur voor mij betreft is het ok .Wat misschien nog wel kan is een kleine bestellingen ook gratis laten bezorgen dat zou helemaal top zijn

Snel besteld, snel bezorgd!

Heel makkelijk zoeken/ filteren naar gewenste artikel en doet goede suggesties. Snel besteld en snel bezorgd. Goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs.

Snelle levering, vaak kortingen en een groot assortiment

Retourneren lastig

Kleertjes.com verwerkt de retouren te laat, waardoor je een aanmaning krijgt van de betaling. Externe leveranciers van Kleertjes.com doen som moeilijk over retourneren dat is jammer.

Uitstekende service

Sinds een jaar klant bij Kleertjes en zijn erg tevreden. De kleren passen goed, er zijn geregeld leuke aanbiedingen en de website is makkelijk en overzichtelijk. Wat ik bijzonder goed vind is de retour service. Wij hebben eerder iets gehad na het wassen dat de kleur uitliep. Ik kon zonder problemen ruilen. Ook net recent heb ik iets besteld en betaald Achteraf was een artikel niet leverbaar. Ik heb direct diezelfde dag nog mijn geld retour gehad. Echt opmerkelijk zo een service heb ik nog niet eerder gehad.

Heel tevreden

De kleertjes zijn netjes in gepakt en word snel verzonden

Slechte levering en valt niet op maat

De levering ging mis en liep vertraagd. Daarbij valt het pak 2 maten kleiner uit. Dit werd nergens bij de advertentie weer gegeven en ben ik ook niet gewend van het merk zelf betreft Black bananas.

Op tijd besteld, op tijd ontvangen! Alles naar wens!

Slechte retourservice

Aantal kledingstukken geretouneerd maar na 1,5 week nog geen ontvangstbevestiging of geld terug .

Goede services.

In snelle en goede kwaliteit geleverd.

Slechte ervaring

Voorraad op de site klopt niet

Goede kwaliteit, snelle service

Irritante site, maar wel betrouwbaar

Veel te populaire teksten verplichte cookies, verplicht aanmelden, irritante filters, irritant winkelen. Soms zijn ze de kinderen enige die bepaalde producten hebben, dan is het even slikken, maar krijg je je spullen wel netjes thuis bezorgd.

Absoluut top

Makkelijk te bestellen, overzichtelijk en als het niet bevalt makkelijk retourneren zonder gedoe en snelle vriendelijke service!

Makkelijk zoeken, op maat en geslacht veel keuze voor het hele gezin

Fijne zoek site, Makkelijk zoeken op de filters en grote keuze .

Snelle goede bezorging,blij met mijn aankoop

Jas van Monkey gekocht en is een fantastische mooie jas. Past super goed.

Buitengewoon snelle levering.

Vlotte en snelle service.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum