Snelle levering, retour gaat ook makkelijk

Fijne webshop, veel aanbod. Levering snel, retour is makkelijk en geld wordt snel teruggestort.

Top verkoop site

Altijd heel vlotte verzending. Mooie kortingen. En kwalitatief mooie kledij.

Leuke merken

Goede zoek/filter mogelijkheden

Makkelijke website, goeie service. Snelle levering. En uiteraard mooie kleertjes. Leuk dat je achteraf kan betalen, zo kan je snel plannen wanneer het je het beste uitkomt. Heel tevreden. Ik shop opnieuw hier!

Perfecte webshop voor mijn nieuwe kinderkleding!

Wat ben ik blij met kleertjes.com. Ruime keuze, goede aanbiedingen, alles is snel in huis. De kleding is echt van goede kwaliteit en superhip. Zeker nu mijn kinderen groter zijn en een goede pasvorm, degelijk materiaal en er stoer uitzien belangrijker is geworden is dit echt voor mij de perfecte webshop.

Snelle service en geweldige kleding voor me jongste echt kwaliteit heel blij mee

Snelle correcte levering top

Snelle en nette service kwaliteit uitstekend

Snelle en nette service! Prijs en kwaliteit erg goed.

Mooi vallend spijkerjack.

Dochter is superblij met haar online aankopen. Via de iPad bekeken. Die spijkerjack leek haar wel wat. Staat mooi, valt keurig. Mooie kwaliteit. Leuk te combineren met vele broeken, shirts, blouses. Met deze aanschaf is mijn dochter erg blij. Ze straalt als ze haar nieuwe kleding aan doet!

Goed overzicht op de website. Gebruiksvriendelijk. Snelle levering

Mooie, kwalitatief, stoere kleren en snelle levering

Snel geleverd, hele mooie kwaliteit. Stoere kleding voor een jongen van 9. Kind blij, moeder blij

Super stoer

Super stoere kleren, ben er erg blij mee! Kan ik een foto uploaden?

Goede service!

Alleen jammer is dat mijn retour niet van de factuur verwijderd is?

Snelle levering, trage retourverwerking

Groot aanbod, leuke aanbiedingen en snelle levering. Het retour sturen gaat ook makkelijk, echter duurt het (op het moment) lang voordat dit verwerkt is.

Veel keus, snel en makkelijk

Altijd veel keus, veel opties om te filteren en snelle levering met eenvoudige retour

Mooie blouse maar veel te groot

Te geote blouse, wel mooi!

Veel keuze uit mooie kleding Snelle service mbt retour / ruilen en betalen achteraf Vriendelijke klantenservice !

Fijne overzichtelijke webshop

Een fijne shop met mooie aanbiedingen

Nooit meer bestellen

Kleding voor mijn dochter der verjaardag besteld, dit kwam donderdag binnen. Volledige verkeerde bestelling gekregen van iemand anders, contact opgenomen en ik zou mijn bestelling de volgende dag krijgen zodat het optijd was voor haar verjaardag. De verkeerde bestelling heb ik direct retour verzonden. Alleen mijn pakket werd niet geleverd, een fout bij het magazijn. Bestelling geannuleerd geld terug ontvangen gelukkig. Kort daarna bestelling gedaan opnieuw niet ontvangen. Hier bestel ik nooit meer wat.

Mooie jas

Hele mooie warme jas met mooie kleuren

Duurt lang voordat de retour is verwerkt

Heb al anderhalve week geleden retourneerd maar nog geen bericht gehad.

Héél leuk!

Het is een super leuk rokje, maat is perfect én mooie kwaliteit! Heel blij mee :-)

Mooie kleding, snelle verzending, goede service

kleding altijd snel binnen, en makkelijk besteld via overzichtelijke site

Geweldig leuke kleding!!goede kwaliteit en betaalbare prijzen.

Super mooie kleren

Goede kwaliteit, goede pasvorm, maten zijn juist. Snelle levering, netjes verpakt. Ik ben super tevreden

Bergweg 60

1217 SC Hilversum