Heb 2 paar schoenen besteld 1 paar gekregen terwijl er aangegeven is dat dat ze allebij zouden bezor

2 paar schoenen besteld 1 gekregen hoe kan dit via mijn account zie ik dat ze allebij zijn verzonden maar heb 1 gekregen en ze zouden allebij vandaag bezorgd worden.?

Retouren duren heel lang

Bestellingen gaan altijd goed en zijn vaak snel binnen. Echter duurt het heel erg lang voordat de retouren verwerkt worden. Soms duurt dit wel 2 weken. Daarin zou kleertjes.com nog wel wat kunnen verbeteren.

Fijne online shop!

Ik bestel bijna alle kleding voor de kinderen bij kleertjes.com Altijd correct verpakt en een goede service als iets niet blijkt te passen. De keuze is enorm, voor elke portemonnee is er wat te vinden.

Fijne webshop

Hele fijne webshop, met goede service. Altijd snelle reactie en retouren worden snel afgehandeld. IK kom hier vaker en blijf dat doen.

Fijn online shoppen

Kleertjes.com heeft goede service en een prima site om wat leuks te zoeken.

snelle levering, en alles is netjes verpakt. Retour zending ging ook prima,

was eerste keer maar bevalt prima, direct voor 3,95 abonnement afgesloten voor verzending voor het gehele jaar

Snelle levering, juiste spullen. goede kwaliteit en makkelijk evt retour

Betrouwbaar en puur gemak

Ik maak veel gebruik van de webshop. Waarom? - Kleding altijd de volgende dag in huis; - Maar 1x verzendkosten betalen voor alle zendingen gedurende het jaar; - AVis AfterPay alleen betalen voor wat je houdt; - Retouren worden snel verwerkt en snel verrekend; - Groot assortiment; - Assortiment is uitgebreid met Young Adults; handig wanneer je kind toch wel erg hard groeit.

Uitstekende service

Kleertjes.com leverd keer op keer uitstekende service. De kleding is snel binnen, gemakkelijk te bestellen en vele keuzes uit betaalmogelijkheden. Alles is netjes verpakt. Bij vragen reageren ze snel en netjes. Kortom een super webwinkel. Ik bestel nergens anders meer de kleding voor mijn kids.

Mij kleding is optijd geleverd en het zit perfect dank je wel voor de snelle service

Zeer klantvriendelijk, goed bereikbaar en een hele snelle service.

Snelle nette levering

Alles ziet er altijd netjes uit en de levertijd klopt altijd. Wij zijn super tevreden erover en bestellen er graag

Kleertjes.com is een top site

Kleertjes wat ik altijd bestel zijn goede kwaliteit, service is top en levering is altijd mooi vlot. 1 minpuntje sommige merkjes als je die te groot of klein hebt besteld ivm dat iets groot of te klein uitvalt en je wilt de juiste maat kan dat bij bepaalde merken niet. Een echte aanrader hier kleertjes te bestellen!!!

Hele fijne webshop

Ik koop hier vrijwel altijd voor mijn kinderen. Mooie merkjes en vaak mooie kortingen. Heel fijn ook dat je de verzendkosten voor een jaar kan afkopen!

Overzichtelijke site en snelle levering

De site is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast word de bestelling snel geleverd. Tevreden klant, tot de volgende keer.

Fijne snelle service

Zeer tevreden, snelle service.

Fantastische site

Hele fijne site om te gebruiken, heel veel aanbod. Fijne service en snel in huis. Kortom ik beveel kleertjes.com zeker aan.

Nette levering, mooie kinderspullen

Snelle en nette levering. Mooie spullen.

Veel keuze, leuke prijzen

Duidelijke website die leuke merken verkoopt en ook nog eens voordelig geprijsd. Ik winkel graag bij kleertjes.com en vind eigenlijk altijd wel iets leuks. Kleren worden snel geleverd en ook de retouren worden snel verwerkt.

Snelle verzending, fijne klantenservice en wat bij vele webshops nogal “fout” gaat maar niet bij kleertjes is de snelle afhandeling van retourneren

snelle levering goeie kwaliteit

kleding wordt snel bezorgd en heeft goeie kwaliteit, wel een beetje duur

Snel in huis

Snelle levering! Top!

Niet de volgende werkdag in huis

Meerdere bestellingen gedaan bij kleertjes, En helaas is het nooit de volgende werkdag in huis

Leuke webwinkel

Ik heb altijd goede ervaring bij kleertjes.com, heel fijn dat er verschillende merken bij elkaar te vinden zijn. De service is altijd goed en bestellingen komen op tijd. Mocht iets niet passen kan je het kosteloos terugsturen.

Heel veel merken. Snelle levering makkelijk retour

Heel veel merken. Snelle levering en makkelijk retour te sturen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum