Dikke aanrader!

Super fijn dat het totaalplaatje van Kleertjes.com gewoon echt klopt. Goede acties, mooie merken, snelle verzending, goede productfoto’s. Daardoor nooit echte missers en altijd blij als de kids weer leuk gekleed de deur uit gaan :)

Super mooie jas

Goede kwaliteit, staat mooi. Heb een maat groter besteld voor m'n dochter en dat misstaat niet.

Top service , snelle levering !

23 jaar geleden voor het eerst bij Kleertjes.com besteld Nu , als oma , jullie website opnieuw opgezocht :) Het blijft mijn favorite webshop ; mooie merken , betaalbaar en een hele goede service !!!

Veel keuze, leuke kortingen en snelle verzending

Bestel regelmatig kleertjes hier. Fijne merken en snelle verzending.

Super. Snel bezorgt en top kwaliteit.

Wat you see is what you get!

Leuk om op deze manier kleding te kopen waarbij allerlei merken kleding voorbij komen en zeer betaalbaar is. Fijn overzichtelijk en duidelijk is wat je krijgt voor je geld. Goede kleding en zeer snel geleverd.

Zéér goeie zoekfunctie

Ik zocht mayoral kleertjes. Twee sites bezorgden me veel tijdsverlies. Jullie website is duidelijk, snelle zoekfunctie. Filters blijven bewaard tijdens het zoeken en terugklikken na inzien artikel. Bij jullie vind je onmiddellijk wat je nodig hebt, zonder tijdsverlies in het opnieuw en opnieuw invoegen van dezelfde filters. Zéér tevreden, kocht al 2 keer bij jullie voor het vlot vinden van wat ik nodig heb. Super filters en zoekfunctie!!!!

Fijne webshop

De webshop is erg overzichtelijk met heel veel keus. En ook nog eens een snelle bezorging.

Veel keuze uit mooi merken en vandaag besteld is morgen in huis

Koop hier al jaren de kleding. Het is een website die prettig werkt en de keuze in merken is reuze. Vandaag besteld is morgen in huis.

Snelle levering goede kwaliteit

Goede service en snel Nauwkeurig verpakt

Nooit problemen

Mijn ervaring met Kleertjes.com is helemaal prima. Nooit gedoe, altijd snelle levering, mooie spullen en regelmatig leuke aanbiedingen. Ik ben dan ook al aardig lang klant, ook nu de jongste inmiddels tiener is. Ook voor tieners zijn er leuke spullen te vinden.

Top Evaring!

Bestel regelmatig via kleertjes.com. Snelle en nette service. Verzendkosten gratis als je eenmaal een bedrag betaald. Vaak leuke en goede acties.

Mooie kwaliteit en goede service

Leuke acties, goede en snelle service. Leuke metken

Fijne makkelijke website

Makkelijk om kleding te vinden en voldoende keuze. Handig dat je aan kan geven welke maat je zoekt en je voorkeuren. Fijne website

Snel en makkelijk

Mij ervaring met kleertjes.com! Vind het online het beste klinder kleding site die er is! Heel snel, Mandje bewaard jou kleding, After pay, Verzenden afkopen, Gratis retour via post nl Ik kijk eerst bij kleertjes hebben ze t niet dan ga naar andere site!

leuke broek

De broek is heel mooi hij heeft geen rekbare stof maar de binnenkant is lekker zacht en valt wat groot aan de bovenkant maar dat maakt niet uit want aan de binnenkant kan je met touwtjes de taille verstellen. Ik ben er heel erg blij mee ik raad hem zeker aan.

Fijne, overzichtelijke website

Uitgebreid assortiment aan kinderkleding, ook voor een kleinere portemonnaie.

Goede aankoop!

Mooie broek in donkere denim kleur. Heeft een mooie pasvorm. Ik koop al jaren name it.

Snelle levering, artikel viel iets tegen

Wij hadden een winterjas besteld. Ik vond de pasvorm minder goed. Lijf was kort, armen waren lang (voor bij ons kind) de kleur viel ook tegen. Leek op de foto een mooie petrol achtingen kleur, maar was gewoon saai donker blauw. Terug gestuurd.

Altijd goed !!

Goede kwaliteit goede service !!

Belangrijk

Veel kortingen dat is formidabel

Duidelijk en klantgericht

Snelle bezorging. Duidelijk in betaling en het retour sturen. Ruim en mooi aanbod

Goede snelle service!!

Iedere bestelling weer snel en goed geleverd. Is er een keer vertraging met je pakket krijg je hier netjes een mail van. Hier bestelling wij graag.

Makkelijk en snel bestellen

Op advies van vrienden en familie eens bij kleertjes.com besteld. Het is makkelijk en snel om te bestellen bij Kleertjes.com. Filteren werkt ook prima en na het bestellen heb je het snel in huis. Ook een ruime keus in betaalmogelijkheden.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum