Mooie website

De website heeft een vriendelijke uitstraling. Werkt opzich goed en is overzichtelijk. Enige nadeel is dat de app op de telefoon soms ineens uitvalt. Dit gebeurt op via de laptop niet.

Snel en goed

Veel keuze, leuke aanbiedingen, snelle service.

Niet meer hoe het was, teveel gefoe

Één bestelling van drie stuks levert drie pakjes op. Niet duurzaam. Die ook naar verschillende adressen retour moeten en waar je circa 20 dagen op geld retour moet wachten van drie bedrijven. . Ik ben geen fan meer sinds ze een soort intermediair geworden zijn voor andere leveranciers. Vroeger werkte het snel en simpel met 1 retoradres

Mooie Kleding

De website ziet er mooi uit en is makkelijk in gebruik. Het bestelproces werkt makkelijk en de kleding wordt netjes bezorgd. Een grote aanrader.

Wat ik met dit bedrijf aan het meemaken ben slaat echt alles.

Ik had geklaagd dat het belangrijkste stuk van bestelling plots niet meer geleverd kon worden. Maar ze hebben geen fout gemaakt volgens hen. Ik moet toevallig hebben besteld tussen een paar minuten waarbij hun programma alles aanpast! Ik heb dan laten weten dat ik de rest van de zending ook niet meer wou. (Waren aanvullingen bij bestelling om geen verzendingskosten te hebben)! Uiteindelijk maken ze me eigenlijk belachelijk door me een korting van *** euro te geven op een volgende bestelling. Na ontvangst zending heb ik de doos onmiddellijk retour gestuurd. Nu beweren ze dat ik een lege fles wijn heb teruggestuurd, en niks van de bestelde kledij. Ze weigeren dan ook elke terugbetaling!

Top bedrijf

Kan niet anders zeggen het is een top bedrijf. Heel fijn met terugsturen niets geen moeilijke dingen. Ben zeer blij met jullie...

Snel en netjes geleverd

Makkelijk te bestellen via de webshop. Snelle levering. Gratis verzending en retour. Altijd netjes verpakt.

Altijd top!

Bestel hier regelmatig, altijd snelle verzending en goeie service!! Mooie kleding!

Wederom super geslaagd!!!

Zoals altijd : makkelijk te vinden / bestellen, snelle levering, goede pasvorm en het belangrijkste : Een super blije kleine fashionata!!!

Bestel al jaren met veel plezier bij juie

Al jaren klant bij jullie en echt altijd tevreden over de levering de afspraken en evt terugsturen nooit een probleem geweest

Overzichtelijke site

Mooie kwaliteit kleding, veel verschillende merken.. fijn dat je filters kan instellen

Een fijne jas en toffe schoenen besteld bij Kleertjes.com. Wat ontzettend fijn dat ze beide helemaal in de smaak vallen bij onze dochter. Daarnaast ook zeer tevreden over de verzending; we hadden het de volgende dag in huis! ☺️

Super webwinkel! Snelle verzending, leuke acties en goede service.

Ik bestel sinds een aantal jaar bijna alles via kleertjes.com door hun ruime aanbod, goede service en snelle verzending. Ideaal dat je hier voor alles terecht kunt, kleding, schoenen maar ook spelletjes enz! Kortom een prima webwinkel!

correct

Mooie kwaliteit, perfect geleverd

Fijne webshop met veel keus en snelle levering

Fijne webshop. Veel verschillende merken dus veel keus zodat je in een keer alles voor je kind kunt aanschaffen. Ook veel filter mogelijkheden zodat het zoeken alleen maar makkelijker wordt. Betalen kan op verschillende manieren, vooral after pay bevalt mij heel goed. Snelle levering en goed retour beleid. Al met al zeer tevreden.

Fijne webwinkel met mooie kleding en schoenen

Heb een fijne kennismaking met kleertjes.com, snelle verzending en goede service.

Overzichtelijke site met goede zoekfunctie

Makkelijk kleertjes zoeken, vinden, bestellen en ontvangen….prima service goede communicatie met een prima prijs kwaliteit

Super uitgebreide keuze en toch vlot doorzoekbaar

Ik ben echt super fan van kleertjes.com. Er is een gigantisch groot aanbod zowel qua merken, stijlen als budget en alles is dan ook nog eens vlot doorzoekbaar dankzij de uitgebreide filters. Als de kledij van bij kleertjes.com zelf komt, is de levering ook altijd heel snel daar. 10/10 wat mij betreft!

Super service!

Bestel geregeld kleren voor onze kids op kleertjes.com en altijd snelle levering en goede service. Een super bedrijf met heel veel keus. Ik bestel eigenlijk nooit meer ergens anders kleren.

Prima , goede en snelle service en hoef produkt

Prima , snelle service

Overzichtelijke website, snelle service

Altijd prima!!

Leuk

Ik ben altijd tevreden een de kleren de ik hier besteld.Ze zijn mooi.Snel ingeleverd.

Heel snel bezorgd!

Snelle levering en jas precies als omschreven. Mooie kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs.

snelle levering, al 1 dag later mooie trui, valt goed op maat. kleur precies zoals op foto

Mijn favoriete online winkel

Leuke kleding en heel veel keus. Goede service, snelle levering. Retourneren geen probleem, dit wordt ook snel afgehandeld.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum