Goed werkbaar

Als Oma kan ik goed terecht op de site en is alles duidelijk te volgen.

Top ! Top ! Top

Top winkel met hele leuke kinderspullen en zeer snelle verzending en top kwaliteit . Zeker een aanrader !!!

Super snel geleverd met een goed bezorg bedrijf. Je kon hem helemaal volgen tot aan je deur, heel handig. Ik ga zeker vaker bestellen!

Snelle levering! Mooie producten

Erg snelle levering. Producten voldoen aan de verwachtingen. Zien er mooi uit.

Prima service en top kwaliteit

Altijd tevreden bij vragen of service klachten altijd passende oplossing en daarbuiten ruim assortiment en snelle verzending. Prijs kwaliteit in verhouding

Handige site, makkelijk op maat/merk/kleur te selecteren.

Door de handige filters zie je alleen de kleding die bij jou (je kind) past en hoef je niet door allerlei verkeerde maten/kleuren/merken te scrollen tot je het juiste kledingstuk zoekt!

Kleding bestellen voor mijn kinderen via de website van kleertjes is super! Op de site zelf kan je alles filteren, zodat je precies te zien krijgt waar je naar zoekt. Als je winkelwagen dan gevuld is, is ook het bestellen een fluitje van een cent. Wat ik heel prettig vind, is betalen via AfterPay! Op die manier kan ik eerst passen en betaal ik alleen wat ik in de kast wil leggen! Soms moet je wat daagjes wachten op je doos vol kleding, maar het wordt altijd netjes verpakt bezorgd! Een ultieme toevoeging zou zijn, dat je retour pakket aan huis wordt opgehaald, maar een ritje naar het postkantoor is ook zo gedaan ;) Ik bestel gauw weer voor mijn 3 kinderen!

goed bedrijf, snelle service

meerdere keren besteld, kleding snel in de brievenbus. retour wordt altijd goed verwerkt.

Uitstekend!

Zeer goede service, snel, duidelijke instructies voor retourzendingen, perfect!

Uitstekende service met snelle verzending

Duidelijke website, goede service en zeer snelle verzending!

Snelle levering, vriendelijke medewerksters en snel antwoord als je iets wil weten

Retour is complex

Helaas moest 1 van de kledingstukken terug. Wat een gedoe kan niet via kleertjes nee bedrijf zelf mailen krijg je een mail terug weer mailen weer een mail terug. Dan zelf een label printen mij teveel gedoe bestel niet meer bij een externe leverancier.

Super leuke kleding!

Heb hier aantal dingen besteld voor me zoontje. Het zijn zulke leuke kleding stukken, eindelijk is een winkel met kwaliteit en kleding wat hem echt leuk staat! Heel blij mee!

Heel veel keuze

Veel keuze en overzichtelijk.

Gewoon super!

Super Fijne webshop met leuke spulletjes. Levertijd ook heel snel.

Snelle levering en makkelijk bestellen

Altijd kunnen slagen

Super fijne webshop. Fijn ook dat je de verzendkosten kan afkopen. kan altijd slagen, ook super fijne sale. 1x de kortings code vergeten en naderhand even gemaild en alsnog in orde gemaakt.

Goeie en snelle levering

Goeie en snelle levering. Omdat van verschillende merken ontvang je je pakket wel in een aparte levering. Maar wel keurig geleverd en optijd!

Fijn

Fijne webshop met veel zoekfuncties. Duidelijk en snel. Veel keuze en leuke aanbiedingen op z'n tijd

Leuke kleren voor een prima prijs

Ik vind hem de leukste webshop voor kinderkleren

Goed materiaal past perfect top

De maat is goed past perfect en goed materiaal ech een aanrader

Een mooie webshop je kan er alles op vinden kwa maat en als het voor een meisje of jongen is , website ziet er ook top uit!

Behalve de snelle levering, achteraf betalen, zijn de kleren gewoon altijd goed en mooi... Voormij is er geen beter online bedrijf dan kleertjes.com

Mooie merk producten met laag prijs

Hier kun jij mooie merken producten met laag prijs.

Fantastische keuzeen hele snelle levering!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum