Lekker snel, lekker makkelijk!

Hartstikke fijn dat je alle filters zo kunt instellen, zo heb je snel bij elkaar gezocht wat je zoekt.

Fijne webshop met uitgebreid aanbod

Uitgebreid aanbod, ik winkel graag bij deze webshop. Bestellingen worden volgens afspraak op tijd verzonden en bezorgd. Fijn ook dat de verzendkosten op jaarbasis kunnen worden afgekocht!

Snelle service, makkelijke retourzending

De dag erna al in huis, zelfs als je een andere leverdag aangeeft. Retourzenden is altijd super makkelijk, snel in te vullen,en geld wordt heel snel teruggestort. Zouden alle webwinkels zo moeten doen. Maw. Super kwaliteit kleding, snelle service en de beste retourprocedure.

Hele fijne webshop.

Alles kwa kleding, jongens/meiden/neutraal kan je vinden bij kleertjes. com. Niet alleen maar kleding, ook schoenen slippers van allemaal leuke merken. Aanbiedingen zijn veel beter dan in de winkel en de volgende dag al geleverd.

Overzichtelijk

Goede zoekfunctie en overzichtelijke site. Alles wat ik wilde kon ik zo vinden.

Erg tevreden

Twee keer besteld and allebei goed. Mooie kleertjes en duidelijk communicatie en tracking.

Pasvorm, maat en kwaliteit allemaal als verwacht

Pasvorm, maat en kwaliteit allemaal als verwacht, super blij mee!

Goede service.

Snelle levering, goede kleding. En retourneren ook nooit een probleem.

Zoals afgebeeld,goede kwaliteit,goed verpakt,en snel bezorgd.

Mooie kleding en goede service!

Goede en snelle service en mooie merkkleding!

Complimenten voor de klantenservice

Shirtje van mijn dochter was beschadigd door de was en na contact met de klantenservice prima oplossing gevonden. Al 12 jaar een tevreden klant.

Mijn achter kleinzoon was door de dolle toen jassen binnen waren. Bezorging was snel niet op te merken.

Alles overzichtelijk Perfect duidelijk op alle vlakken Supersnel in levering

Heel snel werden de artikelen geleverd zag er onwijs goed uit 1 artikel(schoenen) helaas terug gestuurd die vielen kleiner uit dan ik dacht

Snelle levering, groot aanbod

Super tevreden!!

Geweldige service, mooie spullen en goede aanbiedingen. :D

Super service

Per ongeluk was er een verkeerd pakketje op mijn naam bezorgd. Na 1 mailtje is dit meteen super netjes opgelost. Heel erg fijn, bedankt voor de snelle en duidelijke goede service .

Leuke online shop!

Leuke site. Veel keuze! Makkelijk te bestellen en is snel geleverd. Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Makkelijk en snel bezorgd

Duidelijke site en makkelijk bestellen en ook nog snel bezorgd

Goede snelle bezorging, duidelijke site!

Goede levering goede producten

Leuke kleren, goede levering. En handige retourservice

Leuke kleding met laag prijs

Mooie kleding koop ik hier elke week voor mijn tweeling de prijs is altijd laag.

Kinderlijk eenvoudig

Eindelijk voor mijn kleinzoon een goede jeans gekocht die niet afzakt.Small en langer. Hij heeft smalle heupen en is niet zo groot.Alle broeken zakten af en waren tekort.Bij kleertjes .fok de juiste jeans gevonden

De broek zit lekker

De broek zit lekker maar na 1x wassen lijkt hij een enorme draaipijp te hebben. Dit hebben wij bij het passen niet gezien.

Perfect!

Fijne webshop met veel leuke prijsjes, overzichtelijk en snelle levering, meestal de volgende dag al in huis, en anders goed op de hoogte gehouden van de levering.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum