Ge-wel-dig

Wat een super leuk bedrijf! Denken goed mee en zeer klantvriendelijk! Top top top!

Zeer duidelijke overzichtelijke webshop

Zeer nette site, met voor ieder budget iets. Makkelijk zoeken en zeer overzichtelijk. Fijne filters en altijd goede kwaliteit kleding en schoenen.

Kwaliteit kleding voor zachte prijs!

Leuke en mooie kwaliteit kleding gekocht. Super leuke artikelen voor een zachte prijs! Snelle levering en goede acties. Ik ben zeer tevreden!

Altijd de kwaliteit die je mag verwachten en ook nog eens snel geleverd!

Ik bestel altijd graag mijn kleertjes voor de kids bij kleertjes.com

Super tevreden

Ik ben heel tevreden over de service van kleertjes.com. Duidelijke site en snelle levering, gewoon top!

Goede webwinkel

Duidelijke web winkel met veel keuze . Snelle levering . Wel grote verpakkingen voor kleding. Overzichtelijke website . Met veel filter opties

Hele fijne kledingsite!

Super fijne webshop, veel keuze en leuke kortingen. Ook super dat je de verzendkosten kunt afkopen voor 3,95 een heel jaar lang gratis verzending en retourneren. Snelle verzending ook altijd.

Top webshop

Mooie spullen en snel in huis.

Super snelle levering. Mooie kleding. Fijne gebruiksvriendelijke site

Mooie website ,goede kwaliteit artikelen en snelle levering

Alles precies volgen de gegevens op de site, zowel de kwaliteit pasvorm en natuurlijk de levering. Aanrader

Ik slaag altijd goed en stuur zelden iets terug. Fijne super snelle service.

Makkelijke website vol leuke kleding

Ik bestel regelmatig kleding op kleertjes.com. het is gemakkelijk om te zoeken en te bestellen. Daarna heb ik het pakket zo in huis. Lekker rustig passen bij de kids. Tijd genoeg om eventueel iets retour te sturen. Daarna altijd snel weer een goede afhandeling! Ook bij klacht, recent gehad, wordt er direct samen gezocht naar een passende oplossing.

Slippers hebben een goed voetbed

Slippers zitten heerlijk aan je voeten! Licht in gewicht! Met een goed voetbed

Hele fijne website

Hele fijne website om kleding en schoenen voor de kids te kopen. Je kunt de verzendkosten afkopen zodat je een jaar lang gratis verzenden en retourneren hebt, handig als je een keer maar 1 item nodig hebt.

Superfijne webshop

Fijne webshop, snelle levering. Goeie aanbiedingen op zijn tijd. En fijne service! Top!

Snelle levering.

Goede service en snelle levering!

Goede service en artikelen worden snel geleverd.

Geweldige site

Fijne website en snelle levering.

Meerdere besteld.

Snel en keurig bezorgd.

Ruim assortiment

Ruim assortiment. Voor ieder wat wils. Heel snelle levering.

Stelt nooit teleur

Leuke collectie, zeer snelle en nette levering. Ben zeer tevreden met kleertjes.com, bestel hier al een tijd en zal dat zeker blijven doen

Hele leuke kleding voor kinderen voor een goede prijs

Zeer goed!

Fijne, goede kleding

Ik koop de laatste tijd veel kleding omdat het heel makkelijk is en er is mooie kleding en snelle levering dus top.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum