Fantastische webshop!

Kleertjes.com is echt een top website! Voor 22.00 besteld is de volgende dag in huis en dit komen ze echt na ! Echt ideaal, super snel en netjes geleverd. Het assortiment is echt gigantisch, dit is heel makkelijk met 4 kinderen van maat 98 tot 170. Kleertjes.com is echt mijn favoriete webshop!

Fijne service , snel geleverd En hele scherpe prijzen Je kind loopt er op en top bij voor een betaalbare Prijs Enkele keer contact gehad via de telefoon ook hier wederom super vriendelijk en behulpzaam

Zeer verslavend deze webshop!

Ik bestel hier heel graag kleren voor de kids, super service, altijd snel thuis, en niet te vergeten hele leuke/goede kleding.

Super leuke kleding gekocht!

Veel keus! En mooie sale

Mooie, ruime collectie. Retouren worden niet snel verwerkt

Leuke collectie, voor elk wat wils. Jammer dat het een tijdje duurt voordat retouren verwerkt worden. Maar over het algemeen een prima klantenservice.

Aan te raden!

Heel tevreden over de jullie webshop! Jullie doen wat jullie beloven.

teleurstellend

het t shirt stond aangeboden voor 9 euro. toen ik het thuis opgestuurd kreeg bleek ik 22 euro afgerekend te hebben. dit stond ook wel in de winkelwagen maar daar heb ik niet naar gekeken. ik klik iets aan wat ik zie met de prijs die erbij staat, ik reken af en wacht op de bestelling. toen het pakketje aankwam zag ik dus dat ik 22 euro had betaald. direct terug gestuurd. dit vind ik echt misleiding! klantenservice gemaild. kleertjes.com bied een t shirt aan voor 9 euro. die koop je. en vervolgens betaal je 22 euro ivm een externe leveransier. ... Bied het dan niet aan!

Ik heb 2 tasjes in de sale gekocht. Allebei leuk goed kwaliteit tasjes. Volgende dag geleverd. Super service. Echt een aanrader.

Mooie kleding en snelle levering

Leuke kleding en schoentjes voor onze dochter. Levering is snel en retour sturen als iets niet past is makkelijk.

Super snelle levering, Service is heel goed!

Goed aanbod en snelle levering

Er is veel keus voor de kids, leuke merken en snelle levering.

Fijne webshop met snelle levering

Ik bestel de meeste kleertjes van mijn kindjes bij kleertjes.com. Door het ruime aanbod is er altijd wel wat te vinden. Een fijne en snelle service als je vragen hebt en wordt je vriendelijk te woord gestaan. Ook is de levering snel, wat een luxe is maar stiekem wel erg fijn

Groot aanbod en mooie aanbiedingen

Als ik op zoek ben naar een nieuwe garderobe voor de kinderen, is kleertjes.com de eerste website waar ik even rond ga neuzen. De kwaliteit van 'merkkleding' is toch vaak beter en zeker nu de kinderen ouder worden, de moeite van de uitgave waard. Ook heeft kleertjes.com vaak erg mooie aanbiedingen.

Overzichtelijk

Mooie web shop. Overzichtelijk, en makkelijk te vind wat je zoekt. Alleen jammer dat de korting codes niet werken bij partners die via kleertje.com verkopen. Je moet daarmee dus goed opletten.

Overzichtelijk

Fijn om via de webshop te winkelen alles is goed uit te filteren en overzichtelijk.

Snelle en goede levering

Snel geleverd, goed verpakt, heldere communicatie.

Alle bestelde kleding snel in huis, goede pasvorm en kinderen waren er echt super blij mee!

Super leuke site met heel veel keus voor mijn kleine meid! Kan snel vinden wat ik zoek en snel geleverd Site is top! Wel krijg ik elke dag mails van kleertjes.com met dezelfde informatie erin, zo blijf je wel erg goed op de hoogte

Zeer tevreden!!

Veel Keuze. Goede Kwaliteit . Snelle bezorging.

Hele snelle levering en prima service ook met retourneren. Heel blij met deze webshop.

Veel producten maar lastig door te komen

Het aanbod is geweldig maar vaak springt de site terug naar het begin als je een artikel bekeken hebt en dat is heel frustrerend.

Snelle levering. Grote bestelling gedaan waarbij een aantal items retour moesten. Dit was makkelijk te regelen en geld was snel terug gestort

Goede winkel, veel keus en goede service

De bestelling snel binnen. Veel dingen op de groei gekocht dus nog even wachten met aandoen. Maar door de extra korting op de sales hadden we een leuke koop kunnen slaan. Gewoon veel keus voor ieder wat wils.

Snel en makkelijk!

Makkelijk te bestellen en snel bezorgd

Super snelle levering en een hele mooie prijs voor merk kleding. Toppie dus!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum