Super !!!

Steeds zeer tevreden over mijn aankopen. Altijd vlot verzonden, en ook retourbeleid is top!!

Goede kwaliteit en prijs

Uitstekend kwaliteit

mag het ook in 1 woord " GEWELDIG"

kleertjes.com een fijne website en eenmaal besteld is het snel in huis ook mooie kwaliteit kleertjes en goede pasvorm ik ben blij met kleertjes.com

Lekker shoppen voor leuke kleding

Leuke kleren, snelle levering. Goede aanbiedingen. Enige nadeel vind ik dat er geen pagina's zijn, maar de getoonde kleding als 1 lange lijst staat. Als je veel resultaten hebt wordt de pagina langzaam. Iets terug vinden is daardoor ook moeilijker.

Leuke kleding en heel veel keus

In de uitverkoop heel wat leuke kleding kunnen scoren met een flinke korting. Dat is nog eens leuk winkelen!

Altijd snel en netjes geleverd!

Fijn shoppen. Leuke dingen voor leuke prijzen. En altijd supersnel en netjes geleverd!

Service en kleding prima. Alleen dag na ontvangst zag ik dat er meer korting werd gegeven dit is erg jammer

Super website

Altijd netjes en snel geleverd. Vriendelijk en meedenkend

Top service!

Ik bestel alle kleding via kleertjes.com Super site! Ook fijn dat de bestelde producten die uiteindelijk niet goed zijn. Gratis kan terug sturen. Ik raad deze site voor iedereen aan.

Snelle levering, goede service en website is overzichtelijk en duidelijk.

Ik bestel hier regelmatig kleertjes voor mijn dochtertje, volgende dag al geleverd. Pas 1 x gehad ivm drukte dat het later kwam maar kreeg daar gelijk netjes een bericht over. Site vind ik super makkelijk en fijn om bepaalde kleding te vinden.

Eenvoudig shoppen

De webshop is makkelijk te gebruiken en aan het eind van het seizoen zijn er leuke aanbiedingen. Retourneren gaat eenvoudig. We bestellen graag bij kleertjes.com

Veel keuze aan leuke kleding

Ruim assortiment kleding voor ieder wat wils. Leuke website!

Fijne webshop!

Bij Kleertjes.com bestellen ervaar ik als makkelijk. Duidelijke foto’s van de producten en bestellingen zijn snel in huis.

Snel geleverd volgens belofte. 's Avonds laat besteld en de volgende dag al in huis!

Super!!

Super kleding, 1 shirtje viel klein uit en eentje viel niet goed. Verder prijs was ook mooi:)

correct en kwalitatief

Correcte beschrijving en levering. Kwalitatief product. Maat OK. Retourbeleid vlot. Zonder enig probleem verlopen.

Overzichtelijke webshop met veel keus!

Veel diversiteit in de webshop van kleertjes.com. Overzichtelijk door de zoek en filter opties. Kleding word altijd snel verzonden en bij vragen krijg je altijd netjes een reactie.

Snel geleverd en top hoodie

Hoodie werd heel snel geleverd. Maat informatie klopte als een bus, maatje groter besteld en mijn dochter is heel blij met de hoodie

Mooie kleding maat klopt niet bij B-Nosy

Alleen een opmerking over B-Nosy. Heel mooi slanke pasvorm waar ik erg blij mee ben want naast 4-funky flavours zijn alle merken erg wijd. T-shirt maat 140 was te strak en te kort voor zoon van 9 jaar (erg slank) maar perfect voor zoon van 7 jaar (geen grammetje vet aan en nu maat 128) Dus bestel min 1 maat groter.

Uitstekend!

Ik koop al heel lang bij kleertjes.com. De kwaliteit is over het algemeen uitstekend en het is zo fijn dat je keuze hebt uit zoveel verschillende merken, dus ook zoveel verschillende stijlen. Ik betaal altijd achteraf en wat niet goed is kan meteen retour. Zo betaal ik alleen voor wat ik echt koop!

Geweldige service en kwaliteit

Super snelle levering, mooie aanbiedingen, bij klacht/vraag direct hulp en antwoord. Dus hele goeie service, mooie kleren en goeie kwaliteit

Alles perfect inorde

Alles snel en goed afgehandeld

Snelle en goedkope kleding

Super leuke kleertjes en snelle levering! Zo veel keus en door de sale hele fijne prijzen!

Duurt zo lang

Tegenwoordig duurt het zoooo lang voordat je bestelling verzonden wordt! Jammer kleertjes.com

Kleertjes

Nooit meer verder kijken dan kleertjes.com

Bergweg 60

1217 SC Hilversum