Kledingstuk werd zomaar geannuleerd

Jammer dat het mooie kledingstuk dat ik had besteld bij een externe partij zomaar werd geannuleerd zonder dat ik daarvan de reden weet.

Kleertjes.com is super!!

Super mooie merkkleding! Snel geleverd en een top service als er iets niet goed is. Ik ben altijd zeer tevreden

Snelle levering van ruim assortiment!

Alle kleding worden bij kleertjes.com gekocht! Snelle levering. Ruime keuze! Zeer tevreden

Fijne webshop, erg goede ervaringen mee

Groot assortiment, met goede prijzen en snelle levering. Erg tevreden!

Ik heb een uitstekende ervaring met de wegshop

Hele snelle levering. Had een jas te klein besteld teruggestuurd en een grotere besteld. Deze omruiling ging ontzettend snel. Prima. Ga zeker nog een keer iets bestellen.

Leuk artikel.

T-shirt besteld van CoolCat, mijn kleinzoon is er helemaal weg van. Hij moest hem de volgende dag gelijk aan naar school. Succes dus!

Veel keuze en goede kwaliteit, hoge kortingen

Snelle levering en prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Zo fijn!

Alles wat je maar wilt vind je hier! Mijn dochter en ik zijn gek op kleertjes.com. Ga zo door!

Vlotjes

Mooie kleertjes en vlotte afhandeling

Fantastisch!

Het bestellen gaat heel gemakkelijk en je hebt continue mailtjes over wanneer het ingepakt/verstuurd en geleverd wordt. Echt een hele snelle service.

Een super webwinkel

Een super webwinkel me een uitgebreide keuze van de kleding, snelle levering en goed service.

Foute levering - geen oplossing

Ik heb verschillende schortjes besteld voor ons zoontje, eentje zat er niet bij, uiteraard zijn lievelingse... contact opgenomen met de klantendienst en ze konden hem niet nasturen. Ik moest hem opnieuw bestellen en verzendingskosten betalen, toch ontgoocheld van de dienst na verkoop.

Mijn favoriete (online) winkel

Ik slaag altijd bij bij kleertjes.com! Veel vingino in de sale gekocht voor een superprijs! Goede kwaliteit en de prijs is ook erg fijn!

Goede en snelle service

Makkelijke site, ruime keuze aan kleding! Goede en snelle service

wat een koopje voor mijn liefste kleinzoon

Ik kan jullie niet genoeg danken om die mooie winterjas voor mijn kleinzoon. Ik was aan het kijken wat de kinderen konden gebruiken en door geldgebrek vond ik wel bij jullie wat ik zocht voor mijn schat. mijn dochter alleenstaand met 2 kinderen kan zich geen kleren van die orde veroorloven voor haar kinderen. Daarom kijken wij naar jullie solden om te zien wat we kunnen kopen voor de kinderen. Dank je wel, het was zeer geslaagd Mireille

Veel keuze en snelle levering

Leuk geshopt samen met mijn dochter. Veel keuze en snelle levering.

Super tevreden naar elke bestelling weer.

Hele goede service bestel hier met regelmaat en altijd snelle en goede levering, ook als er iets niet in orde is wordt het netjes opgelost! Ook de klantenservice snel bereikbaar en vriendelijk personeel! Ik blijf hier lekker shoppen.

Goed!

Snel, eenvoudig en in de sale leuke kleertjes voor weinig! Top service

Super tevreden

Snelle levering en goeie kwaliteit!! Ik zal zeker nog bestellen

Top online shop

Uitgebreide collectie, snelle levering, vaak leuke kortingen

Altijd goede en snelle service en de kinderen zijn iedere x weer blij met hun kleren. Top!!

Super veel keuze en erg makkelijk.

Erg makkelijk omdat er veel keuze en aanbiedingen zijn en erg duidelijk en makkelijk te bestellen.

Retour?

Gedeelte van deze bestelling heb ik ook retour gestuurd maar deze is nog niet verwerkt. Ander gedeelte wel.

Duidelijk!

De filteroptie werkt erg fijn en de webshop is lekker duidelijk!

Leuke, stoere producten

Leuke stoere kleding voor mijn 3 jongens. Snelle verzending en makkelijk terug te sturen. Ook regelmatig leuke aanbiedingen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum