Heel overzichtelijk

Prima service en snelle levering

Leuke webshop

Overzichtelijk en mooi vormgegeven.

Slechte service

Normaal gesproken krijg ik de kleertjes die ik bestel . Pas kleertjes besteld die niet kwamen. Daar ben ik achteraan gegaan. Ik heb 1 tshirt nog steeds niet ontvangen. De bestelling is 24 juni gedaan en betaald en ik hoor er nog steeds niks van waar het blijft. Echt slordig

Beste kwaliteit

Ik bestel altijd bij kleertjes, Ik ben heel tevreden met de website en met de artikelen want zijn altijd goed met de maat en pas vorm is niet te klein of te groot en goede kwaliteit

Goede & snelle service!

Altijd snelle leveringen en goede service. Veel goede aanbiedingen. Mag graag even neuzen op de site.

Mooie kleding, kwaliteit en prijs!

Super! Goede service!

Een goede webshop. Nog nooit iets mis gegaan met betaling oid. Ook gemakkelijk met retourneren.

Snel en netjes

Altijd snel en netjes Bevalt goed

koopjes jagen

Vanuit je luie stoel op koopjes jagen waarbij nog een groot aantal maten beschikbaar zijn.

Aanrader: Veel keus en snelle levering

Kleertjes.com is een hele fijne website om iets te bestellen. De site werkt overzichtelijk waardoor je snel de juiste maat hebt. Veel verschillende mooie merken voor aantrekkelijke prijzen. Daarbij wordt je goed geïnformeerd over de levering en is deze 9 van de 10 keer de volgende dag al binnen.

Fantastische kleren voor leuke prijs!

Ik vind kleertjes.com ideaal altijd een goede en snelle levering en makkelijke retour! Je kunt achteraf betalen wat heel fijn is als je niet zeker bent van dr maat of pasvorm en je meerdere items wilt bestellen! Kwaliteit en prijs verhouding zijn top ik kan iedereen kleertjes.com aanbevelen.

Altijd correct

grote keuze, je kiest zelf de kwaliteit en prijs, zeer vlug aan huis besteld

Altijd super service en zeer snel!

Je hebt hier werkelijk alles, zoveel keuze! zelfs mijn zoon vindt het leuk!

Snelle levering conform afspraak en mooie producten!

Snel verzonden en goed verpakt

Snelle levering en mooie kleding

Voor zoal mij zoon en dochter kan ik altijd slagen. Wat ik ook zoek een leuke broek, rok enz. Kan ik zeer goed slagen voor beide kinderen. Ook is de levertijd super snel. Meestal de volgende dag in huis.

Groot assortiment, goede en snelle service

Ik koop al jaren bij kleertjes.com. Goede service. Snelle levering. Goede kwaliteit kleren en vaak acties, wat handig is met 3 kids. Sommige merken vallen wat kleiner uit, maar meestal veel maten beschikbaar. Het voordeel is dat ruilen bij kleertjes.com zo gepiept is.

De aankopen zijn super! Maar mijn retour heb ik nog steeds geen geld van ontvangen?

De kleding is super en de sandalen bevallen ook goed. Echter pasten een paar schoenen niet. Deze retour gestuurd. Maar tot op heden nog geen refund gekregen.

Snelle & correcte service

2 Super leuke jassen gekocht. Dag na bestelling in huis, zoals altijd!

Supergeweldig

Zeer tevreden kids zijn fan van Jack an Jones mama is dan ook heel tevreden goed van kwaliteit en super mooie prijzen en laag

Snelle levering. Mooie kleding. Erg tevreden

Zeer duidelijk, goede foto’s en snelle levering

Ideaal om hier spullen te kopen! Zeer snel geleverd. Ook over evt retour wordt niet moeilijk gedaan Top

Makkelijke website, snelle levering

Heb vaker kleding voor de meiden bij jullie besteld en ik ervaar het super! Nog maar 1 artikel retour hoeven te sturen omdat de omvang echt te wijd was en niet aangesnoerd kon worden. Geld stond ook vrij vlot weer op de rekening. Goede en snelle service

Super snelle service

Al vaker besteld en heel tevreden. Nette en snelle verzending!!

Snelle en goede service.

Bergweg 60