Snelle levering!

Heel snel na de bestelling het jasje voor mijn dochter ontvangen. Zeer tevreden hierover

Super goede kwaliteit en snelle verzending

Snelle verzending en goede kwaliteit voor nette prijzen! Zeer ruime keus aan kleding. Ben al jaren klant...tot grote tevredenheid!

Goede webshop

Goede webshop , bij problemen goede hulp wat ik erg belangrijk vind . Verzending is ook erg snel

Geweldige site en service

Mooie kleding,leuke aanbiedingen en super snelle verzending

Heerlijk dat ze gewoon alles hebben!

Ik shop eigenlijk alles op deze site. Ze hebben voor ieder wat wils. En alles is er wel te verkrijgen.

De meiden zijn er blij mee, dus ik ook!!

De meiden zijn altijd heel nieuwsgierig wanneer er een doos van Kleertjes.com is bezorgd.... en meestal blij met wat erin zit... Blij mee dus!!

Makkelijk en snel

Goede service, snel bezorgd.

Fijne website, goede producten en snelle levering

Een hele fijne site waarop je gemakkelijk kunt filteren op maat, merk, etc. Leuke merken in de shop en snelle en nette levering.

De ervaringen met kleertjes.com is meer dan goed Bestellingen zijn altijd een dag later in huis. Ideaal dat je de verzendkosten kunt afkopen met een eenmalig bedrag van €10,- In het begin kregen we altijd een ballon mee gestuurd met de bestelling, dat vond onze dochter altijd erg leuk. Dat krijg ik nu niet meer ( misschien ligt dit eraan welke maat je besteld hebt ) retourneren gaat ook eenvoudig. Zeker een aanrader deze website met enorm veel keus en ook nog vaak hele leuke aanbiedingen.

Mega aanrader

Leuke kleding en voldoende keuze. Ook voor de grotere maten. Leuke aanbiedingen voor vaste klanten. Supersnelle levering en altijd netjes verpakt. Al bijna 10 jaar trouwe klant.

Veel keus, goede service

Ik heb altijd super snel bestellingen binnen, veel keus voor zowel jongens als meiden.

Leuke kleertjes voor leuke prijsjes

Altijd netjes snel geleverd meestal de volgende dag al . Dat is fijn want mijn dochter groeit zo snel dat ze snel een maat groter nodig heeft .

Altijd wat te vinden

Er is altijd wel wat leuks voor de jongens te vinden ook al hebben we het stiekem niet nodig!

Kwaliteit en merk voor een klein prijsje

De leukste kleding met altijd een leuke aanbieding en super snel bezorgd.

zeer goed

snelle reactie; je wordt goed op de hoogte gehouden en de bestelling heb ik binnen enkele dagen ontvangen=heel fijn!

Heerlijk shoppen voor leuke prijzen!

Leuke merken bij kleertjes.com, met regelmatig hoge kortingen. Zeker de moeite waard om te kijken. En goede snelle service en aardige klantenservice.

Prima spullen, snelle service

Goede spullen, ruime keus Goede verzend- en retour service Al heen vaak besteld

Bestel vaak kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com. Kleding wordt snel geleverd en is goed van kwaliteit. Altijd een feest om het pakket open te maken.

Super service

Ik ben altijd heel te vreden met mijn bestellingen

Goede webshop met leuke kleding

Het bestellen gaat makkelijk en tot nu toe geen problemen gehad met artikelen die bij bestellen nog wel voorradig waren en toch later niet geleverd konden worden. De service, de kleding en de webshop zijn constant goed. Andere grote webshops kunnen hier een voorbeeld aan nemen, daar lijkt het voorraadsysteem niet fair of juist. Ik heb er een hekel aan als je alle artikelen in rust aan het bekijken bent en diverse artikelen in je winkelwagen hebt dat bij afronding deze niet meer voorradig zijn. Het winkelen bij Kleertjes is dan een verademing.

Leuke kleding snelle service

Zoveel leuke kleding!

Super snel geleverd en mijn dochter is helemaal blij!

Altijd iets leuks te vinden

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com en altijd tevreden. Ook zeer tevreden over de klantenservice. Altijd snelle reactie denken met je mee en probleem wordt altijd netjes opgelost. Ook ideaal met bestellen en achteraf betalen en gratis retour omdat ik toch vaak verschillende maten bestel.

Snelle levering en duidelijke foto’s.

Mooi trui

Schattige trui van ware tumble n dry kwaliteit. Voelt zacht. Vivid kleur. Dochter super blij! Was netjes ingepakt in papier verzend tas en kwam 1 dag later aan dan de rest van de kleertjes bestelling. Tevreden!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum