Betrouwbaar met grote keuze.

Ik had snel wat babykleding nodig voor een prematuur kindje. Goede en voldoende keus voor een redelijke prijs.

Goede service!

Ik krijg altijd snel mijn bestelling thuis! De dag na ik bestel is het er al meestal! Dus een goede service. Nog nooit problemen gehad! Top!

Top site!

Duidelijke site, snelle correcte levering!

Van de externe verkoper direct een retour verwerkt

Wederom diverse artikelen via Kleertjes.com besteld, 22 stuks. Dit gaat meestal wel goed. Echter ook dit keer weer 1 artikel in de verkeerde maat geleverd gekregen terwijl de juiste maat op de bon stond. 1 artikel was van een externe verkoper, daar kreeg ik direct een mail van dat ze "het retour verwerkt hadden". Ik wist niet eens dat het niet geleverd kon worden, het geld was wel snel teruggestort.

Hij kon z'n nieuwe kleding gelijk aan naar school!

Ik had 's avonds rond 22 uur wat kleding voor mijn zoontje besteld en de volgende dag 's ochtends voor 8 uur werd het geleverd. Hij kon zijn nieuwe kleding dus gelijk die dag aan naar school. Supersnel!

Zeer ruim assortiment en goedkoop.

Heel veel merken en ook ruime collectie van die merken (niet maar een paar shirtjes). Snelle uitverkoop en goede aanbiedingen. Snelle en nette levering. Retourneren ook makkelijk.

Altijd helemaal top!!

Koop al jaren de jassen voor mijn Kids hier, mooie jassen voor een mooie prijs. Klantenservice is top!! Altijd tevreden!

Kleding ziet er net zo uit als op de foto!

Kleding ziet er net uit als op de foto’s. Mijn zoontje kan door omstandigheden nog niet passen. Ik heb de klantenservice gebeld met de vraag wat de retourtermijn is. Ik werd heel vriendelijk geholpen en ze dacht zelf mee. Dat is fijn!

Bestel erg vaak.. ideaal!

Mooie kleding.. goede prijzen.. snelle levering en als er al eens iets retour moet wordt het snel afgehandeld.

Altijd snel geleverd. Goedkoop en goede kwaliteit

Snelle service, goede kwaliteit.

Snelle service, goede kwaliteit kleding, geregeld kortingen.

Mooie kledingstukken en een goede service

Kledingmerken die zij aanbieden is van een goede kwaliteit. Af en toe vind ik het prijzig maar dat is maar net welk merk je uitkiest. En daarom is sale periode bij kleertjes.com het leukst.

Top.!!!! Alles korekt!!! Bezorgen op tyd, goed en duidelijk aangegeven tot de laacte minuten!!!!!!!. Top. Komplimen. Bezorger altijd korekt vriendelijk, en belangrijk dat blijft altijd lagen, Ook hel lief tegen kinderen. Beter kan niet wensen vind ik.

Mooi kleding en goede kwaliteit

Mijn dochter is erg blij met haar nieuwe kleding

Altijd snelle levering

Goede snelle levering! Altijd netjes ingepakt

Helemaal goed!

Hele fijne webshop, kan alles makkelijk vinden. Vaak leuke kortingen en aanbiedingen. Krijg een update via de mail als het weer zover is, echt ideaal! Zojuist weer besteld voor mijn zoontje!

Prima geleverd. Klasse.

Heb al een paar keer besteld en nog steeds prima service

Top site

Super leuke site keuze kleding is top Aanbiedingen zijn ook altijd goed! Snelle levering en de retour is ook goed.

Top webshop

Al jarenlang vaste klant van kleertjes.com en nog nooit iets terug hoeven zenden. Kortom goede kwaliteit, goede informatie op de website over de kleding. En de prijzen zijn ook goed met regelmatig leuke aanbiedingen.

Altijd goed! Was de kortingscode vergeten, werd alsnog geregeld!

Altijd super!

Meer dan tevreden :-)

Zeer klantvriendelijk, leveren kwaliteit en snelle levering.

Leuke actie’s Zeer correct en snel geleverd Ik ben fan. Leuke merkjes en veel keuze

Producten zijn goed te zien in de webshop en een snelle levering

Producten zijn goed te zien in de webshop en een snelle levering