Fijne shopervaring

De website werkt goed; je komt snel terecht waar je op zoek naar bent (filters werken goed waar andere online zaken de mist in gaan). Dit vind ik het fijnste aan kleertjes.com! Ook het ruime aanbod in merken is fijn. De verzending is snel en de kwaliteit kleding is goed qua prijs/kwaliteit verhouding.

Fantastisch!

Nog nooit problemen gehad met kleertjes.com een hele fijne site om kleren te bestellen, snel geleverd en retourneren gaat ook heel eenvoudig! Ook een fijne site om kleren op te zoeken.

Super service

Bestelling was snel en netjes geleverd. We zijn er heel blij mee.

Leuke producten, vlotte levering, prima prijs

Ruime keuze, vaak leuke aanbiedingen. Snelle levering. 2 min puntjes: vrij trage website, wanneer je wat retour stuurt zou snellere retour boeking fijner zijn.

Wat een feest!!

Zo veel geuren en kleuren! Keuze zat….kijk en kies maar uit.

Hele fijne webshop met een heel erg groot assortiment aan kinderkleding

Hele fijne webshop met uitstekende service

Mooie kleding en een goede service! Het enige min puntje is dat de retouren lang duren.

Een ruime keuze en goede service door klantenservice!

De website heeft een ruime keuze aan kleding en merken. Ook hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen. Op het moment dat het erg druk is met de bestellingen, wordt je netjes op de hoogte gehouden van de status van de bestelling en krijg je dus ook te horen als het pakket langer onderweg is dan in eerste instantie bevestigd is. Dat is fijn omdat je dan weet dat het wat langer duurt en er niet zelf achteraan hoef te gaan. Kortom een hele fijne webshop!

Alles op 1 website

Super fijn dat ik voor 3 kinderen met uiteenlopende maten kleren kan bestellen, met veel keuze in kleuren, printen etc.

Eerder goede ervaring, nu teleurgesteld in service

Pakket twv E100,- besteld. Volgens postNL is deze afgeleverd bij buren, deze hebben echter niets ontvangen. Meerdere keren gemaild en gebeld met Kleertjes, zij zouden contact opnemen met postNL. (Heb ik zelf ook gedaan, maar dit moet via kleertjes.com). Nu is het 2.5 week later en ik heb pakket, noch geld. Ik had van zo'n groot bedrijf meer service verwacht.

Altijd mooie leuke kleding voor een fijne prijs.

Fijne webshop met een goede en duidelijke filter. Altijd mooie kleding in de sale. Ik slaag altijd. Je krijgt je kleding vaak de volgende dag al.in huis en als er eventueel iets geretourneerd moet worden is dat snel geregeld. Mijn favo webshop voor de kleding van mijn kids.

Snel accuraat en super leuke kleertjes

Als je hier niet slaagt dan lukt het nergens! Voor ieder wat wils!!

Fijne webshop

Mooie overzichtelijke webshop. Prachtige kleding voor een hele mooie prijs

Altijd snelle levering!

Producten hebben een duidelijke omschrijving en ook vaak korting!

Snelle levering en top kleding! Altijd goed!

Bijna alle kleertjes voor onze jongens komen bij kleertjes.com vandaan.. omdat het snel word geleverd en de kleding goed is maar vooral ook erg mooi..

Hele slechte ervaring.

Heb tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen. Ik kan in principe dus geen gunstige beoordeling geven. Ik denk dat ik bij deze leverancier dan ook niets meer zal bestellen. Ik ben diep teleurgesteld.

Een hele goede webshop met een betrouwbaar systeem

Ik bestel veel van kleertjes.com voor mijn 4 kinderen. Zowel in de kleine maatjes en grote maten is veel keus. De webshop werkt ook erg goed en heeft goede zoek mogelijkheden. En vandaag besteld is morgen in huis! Ze hebben ook een goede service, door een foutje was mijn bestelling vertraagd. Ik kreeg gelijk antwoord en mijn bestelling lag de volgende dag op de mat.

Goede en snelle service

Voor de zoveelste keer besteld bij kleertjes.com, alweer perfecte service, mooi verpakt, snelle levering en eenvoudig in betaling

Snelle levering en super mooie spullen!

Wat een mooie kleuren en materialen! Weer heel tevreden met onze bestelling. Alles netjes verpakt, snel geleverd, mooie kwaliteit, weer hele blije kinderen hier thuis!

Top !

Heb nu al een paar keer contact met een medewerker van kleertjes.com gehad en ik moet zeggen dat ik jullie super vriendelijk vindt en dat er ook tijd voor je genomen als je vragen hebt. Nogmaals super top!!

Snelle service en mocht onverhoopt het pakketje iets later komen door drukte, dan word je netjes op de hoogte gebracht. Ook goede kortingen en een mooie overzichtelijke website.

top service en kwaliteit

makkelijk te bestellen, duidelijke aanwijzing en mooie kleding

Mooie producten en snel geleverd

Heel veel keuze. Regelmatig kortingen die de moeite waard zijn. Snelle levering.

Overzichtelijk, goede filters, top website!

Het is makkelijk zoeken op deze website. Met leuke merken

snelle correcte leveringen

telkens snel, correct en super fijn om zo kleertjes te bestellen en ontvangen. ook retourzenden zeer makkelijk. voor mij echt een uitkomst, het kost weinig tijd en hou zo de kledingkasten mooi up to date. ook goede aanbiedingen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum